Browse through our Interesting Nodes on Religion in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 00-12-14

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 14/12/2000

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [02] Χρηματιστήριο- Διώξεις
  • [03] Αμερικανικές εκλογές
  • [04] 17Νοέμβρη
  • [05] Νέα Δημοκρατία
  • [06] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [07] Χρηματιστήριο

  • [01] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Το κόμμα Αβραμόπουλου και η τοποθέτηση Μπακογιάννη στην ΕΕ της ΝΔ, οι αντιδράσεις από την προκήρυξη της 17Ν, οι διώξεις για μετοχές "φούσκες" και οι αμερικανικές προεδρικές εκλογές είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Ο Μπέρνς αναχαίτισε τα "Γιουροφάιτερ". Στην "αερομαχία" επικράτησαν οι Αμερικανοί. Θα ξαναγίνει ο διαγωνισμός.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Διώξεις για τις "φούσκες" Επιασαν δουλειά οι εισαγγελείς στη Σοφοκλέους.

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Στον αέρα το αεροδρόμιο. Συγκρούσεις υπουργών παρουσία Σημίτη. Αλαλούμ στη συνεδρίαση για τη μεταφορά του στα Σπάτα.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Ποιοί έφαγαν τα 31 τρις στη Σοφοκλέους. Ο Μητσοτάκης προκαλεί την κυβέρνηση για τα ονόματα.

    Η ΑΥΓΗ: Το κύμα συνταξιοδοτήσεων απειλεί τα ταμεία. Αποκαλυπτικά στοιχεία από τους ασφαλιστικούς οργανισμούς.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Μανιφέστο φωτιά από Αβραμόπουλο. Κάλεσμα στο λαό για μεγάλες ανατροπές. Πρόσωπα έκπληξη στο πλευρό του δημάρχου.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Πολιτική αναταραχή σε κυβέρνηση και αντιπολίτευση. Η γενική απογοήτευση κλονίζει την ενότητα των μεγάλων κομμάτων.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Πιο φθηνά τα δάνεια. Πώς πρόκειται να διαμορφωθούν σε δεκαπέντε ημέρες.

    ΕΘΝΟΣ: Δεκάλογος αγωνίας για τις συντάξεις. 30.000 έτοιμοι για έξοδο από το Δημόσιο.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Εσκασε πάλι ... μύτη η οχιά! Ο Γρηγόρης Μιχαλόπουλος είχε και πάλι "μυρισθεί" την νέα ...πρόζα της 17Ν.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Σπατάλες τρις. Αποκαλύπτουν 15 βουλευτές της ΝΔ με επερώτησή τους.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Ποιοί λεηλάτησαν τους επενδυτές.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Μπαλοθιές και ρουκέτες. ΝΔ: ορατός πόλεμος στη σκιά του αόρατου κόμματος.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: 12 οδηγίες σε ασφαλισμένους. Τι αλλάζει με το νέο ασφαλιστικό σύστημα.

    Espresso: Ο Μπέρνς τρέμει για τη ζωή του. Αγριεύουν τα πράγματα. Πριν τις συλλήψεις το μεγάλο χτύπημα της "17Νοέμβρη".

    ΕΣΤΙΑ: Η εκλογή Μπούς παγώνει το ΠΑΣΟΚ. Αλλάζει ριζικά η στάσις των ΗΠΑ.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Η χώρα διολισθαίνει στην εικονική αλήθεια. Αντί των καυτών προβλημάτων επιδίδονται όλοι σε πολιτική μελλοντολογία.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Μπούμ στη Ρηγίλλης. Συνεδρίασε χθες η Εκτελεστική Επιτροπή της ΝΔ. Συζητήθηκε έντονα το νέο "κόμμα Αβραμόπουλου".

    ΤΑ ΝΕΑ: Πώς φούσκωναν μετοχές στο Χρηματιστήριο. Δίωξη κατά Μπατατούδη- Κονταλέξη.

    ΝΙΚΗ: Τραβάνε το χαλί στον Καραμανλή. Στη σκιά του κόμματος του δημάρχου.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: ΚΚΕ ισχυρό μέτωπο λαϊκό. Η εισήγηση της Κεντρικής Επιτροπής στις εργασίες του 16ου συνεδρίου.

    ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ: Ποιό θα είναι το Μπάμ Σημίτη. Ολα τα σενάρια για ανασχηματισμό.

    Η ΧΩΡΑ: 17Ν: Εχουν μάτια και αυτιά μέσα στην κυβέρνηση και τις μυστικές υπηρεσίες. Πώς τα ξέρει όλα η 17Ν.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Ασύμφορες οι καταθέσεις. Υστερα από τη μείωση των επιτοκίων, οι αποδόσεις ταμιευτηρίου να πέσουν στο -1,45%.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Ο εφιάλτης έχει κι άλλο πρόσωπο. Κρόϊτσφελντ-Γιάκομπ: από άνθρωπο σε άνθρωπο.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Βάση ενωμένη κορυφή διχασμένη. Βγήκαν μαχαίρια στη Ρηγίλλης, ενώ ο Αβραμόπουλος προχωρεί.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Οι υπουργοί Εξωτερικών Ελλάδας - Σκοπίων άνοιξαν δρόμους συνεργασίας; χθες στη Θεσσαλονίκη.

    [02] Χρηματιστήριο- Διώξεις

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ υποστηρίζει ότι "προκάλεσε την κυβέρνηση ο κ. Μητσοτάκης, χθες, να αποκαλύψει ποιοί - με την πλάτη του ΠΑΣΟΚ- "έφαγαν" τα 31 τρις στη Σοφοκλέους με τις γνωστές "φούσκες" Οι πρώτες διώξεις -με βαρύτατες κατηγορίες- ασκήθηκαν χθες κατά των κ. Μπατατούδη, Κονταλέξη για απάτη και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος μέσω του Χρηματιστηρίου. Και έπεται συνέχεια...".

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ προσθέτει ότι "οκτώ μήνες μετά το πέρας της δικαστικής έρευνας για τις μετοχές "φούσκες" στο ΧΑΑ, ανοίγει ο κύκλος των απολογιών των κατηγορουμένων που εμπλέκονται σε ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της ελληνικής οικονομικής ζωής. Πρώτοι το χορό "έσυραν" χθες οι κκ Π. Κονταλέξης ιδιοκτήτης της Contalexis Financial Services και Γ. Μπατατούδης πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της Intersat".

    ΤΑ ΝΕΑ εκτιμούν ότι "με παιχνίδια φούσκωναν τιμές μετοχών στο ΧΑΑ. Μια από τις "κινήσεις" αυτές αφορούσε την περίοδο της άνοιξης και του καλοκαιριού του 1999 και γινόταν με τη διασπορά ανακριβών και παραπλανητικών πληροφοριών ως προς τις τιμές των συναλλαγών. Χθες η ανακρίτρια κ. Κωνσταντίνα Μπουρμπούλια απήγγειλε κατηγορία κατά του επιχειρηματία κ. Γ. Μπατατούδη για κακουργηματική απάτη και κατά του κ. Π. Κονταλέξη για απάτη, ξέπλυμα χρήματος και παραβίαση της χρηματιστηριακής νομοθεσίας. Παράλληλα, το ΣΔΟΕ ελέγχει χρηματιστηριακές εταιρίες και ΕΛΔΕ".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) γράφει ότι "ήρθε η ώρα της επέμβασης της Δικαιοσύνης για τη "ληστεία" στη Σοφοκλέους. Το συμπέρασμα που βγαίνει από τις πρώτες κινήσεις του εισαγγελέα που άσκησε δίωξη για τις μετοχές "φούσκες" καλώντας για ανάκριση γνωστούς επιχειρηματίες. Την ίδια ώρα στη Βουλή ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ αποκάλυπτε το σχέδιο προστασίας "αεριτζήδων" από την κυβέρνηση".

    Σύμφωνα με τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ, με την κατηγορία της απάτης κλήθηκαν για απολογία στη 19η τακτική ανακρίτρια ο Π. Κονταλέξης πρόεδρος μιας από τις μεγαλύτερες χρηματιστηριακές εταιρίες και ο κ. Γ. Μπατατούδης πρόεδρος της εισηγμένης στο ΧΑΑ εταιρίας Ιντερσάτ. Αλλα δύο πρόσωπα κατονομάσθηκαν από τη Δικαιοσύνη, καθώς κατηγορούνται για συνέργεια σε απάτη".

    ΤΟ ΒΗΜΑ ισχυρίζεται ότι "δικαστικό νυστέρι στις "φούσκες" της Σοφοκλέους από την ανακρίτρια η οποία καλεί σε απολογία του κατηγορουμένους για κακουργηματική απάτη Π. Κονταλέξη (χρηματιστής) , Γ. Μπατατούδη, Δ. Ράνιο , Κ. Αρνακούρο (επιχειρηματίες). Η βασισμένη σε στοιχεία της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς έρευνα θα προχωρήσει σε βάθος με κλήτευση μαρτύρων, καθώς προκύπτουν ενδείξεις για "ξέπλυμα" βρώμικου χρήματος".

    [03] Αμερικανικές εκλογές

    Η ΕΣΤΙΑ γράφει ότι "ριζική αλλαγή της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής προδικάζει -η βεβαία, μετά τις χθεσινές εξελίξεις - ανάδειξις του Τζόρτζ Μπούς στο αξίωμα του προέδρου. Αλλαγή που ενδέχεται να επηρεάση και τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις, πιθανώτατα δε και τις μελλοντικές πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ υποστηρίζει ότι "ύστερα από 35 ημέρες διαδοχικών ανατροπών που κράτησαν αδιάπτωτο το ενδιαφέρον της διεθνούς κοινής γνώμης, το πιο ιδιόρρυθμο πολιτικό και δικαστικό θρίλερ από ιδρύσεως αμερικανικού κράτους οδηγήθηκε χθες στο -διόλου ευτυχές- τέλος του: ο κυβερνήτης του Τέξας Τζόρτζ Μπούς αναδεικνύεται νικητής των εκλογών στη Φλόριντα και θεωρείται βέβαιος, πλέον διάδοχος του Μπίλ Κλίντον στο Λευκό Οίκο".

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ προσθέτει ότι "ύστερα από πέντε εβδομάδες σκληρών δικαστικών αγώνων, τελείωσε χθες ο εκλογικός αγώνας στην Αμερική με επικράτηση του κυβερνήτη του Τέξας Τζόρτζ Μπούς. Ο αντιπρόεδρος Αλ Γκόρ αποφάσισε να παραδεχθεί επίσημα την ήττα του και ταυτόχρονα να θέσει υποψηφιότητα για το προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού κόμματος στις εκλογές του 2004".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ εκτιμά ότι "μόνο η επίσημη παραδοχή του Αλ Γκόρ ότι είναι ο ηττημένος της εκλογικής αναμέτρησης της 7ης Νοεμβρίου έμεινε για να ολοκληρωθεί το 35ήμερο αυτό θρίλερ, το οποίο όμως αναμενόταν να συμβεί τα ξημερώματα σήμερα".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ τονίζει ότι "νέος πλανητάρχης ορκίζεται στις 20 Ιανουαρίου ο Τζόρτζ Μπούς αφού ο Αλ Γκόρ με οκτάλεπτο τηλεοπτικό του διάγγελμα στις 4 τα ξημερώματα κατέθεσε τα όπλα στην πλέον αμφίρροπη εκλογική αναμέτρηση στην ιστορία των ΗΠΑ. Υστερα από 12 ώρες διαβουλεύσεων ο Αλ Γκόρ συνέταξε με το επιτελείο του λέξη προς λέξη τη δήλωση με την οποία αποσύρθηκε από τον δικαστικό αγώνα".

    [04] 17Νοέμβρη

    Η Espresso υποστηρίζει ότι "ο κλοιός για τη "17Νοέμβρη"πρώτη φορά φαίνεται να στενεύει αλλά η εμφάνιση της οργάνωσης με την .... καθυστερημένη προκήρυξή της μπερδεύει ακόμα περισσότερο τα πράγματα. από τη μια οι Αμερικανοί φοβούνται τρομοκρατικό χτύπημα εναντίον τους και από την άλλη πιστεύουν ότι βρίσκονται κοντά στην αλήθεια και ετοιμάζονται για συλλήψεις. Ο πόλεμος στο παρασκήνιο δεν έχει τελειωμό".

    Η ΑΥΓΗ γράφει ότι "μετά έξι μήνες η τρομοκρατική οργάνωση "17Ν" χτύπησε και πάλι αυτή τη φορά με συμπληρωματική προκήρυξη, με την οποία επιχειρεί να δικαιολογήσει την εκτέλεση του Βρετανού στρατιωτικού ακολούθου, χαρακτηρίζοντάς την "πιο σπουδαίο στόχο κι από τον Γουέλς" και επιμένοντας ότι είχε εμπλοκή στον πόλεμο κατά της Γιουγκοσλαβίας. Ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών απάντησε ισχυριζόμενος ότι ο Σόντερς δεν είχε ανάμειξη στον πόλεμο".

    Σύμφωνα με τον ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΤΥΠΟ (Μήτσης), "λίγες ώρες μετά τις συγκλονιστικές καταγγελίες του υπουργού Δημόσιας Τάξης Γιάννη Σκουλαρίκη για διασύνδεση των τρομοκρατικών οργανώσεων με "ανεξέλεγκτες" ομάδες της ΕΥΠ, η οργάνωση "17Ν" έσπευσε να υποδηλώσει την παρουσία της προσεταιριζόμενης το χαρακτηρισμό των "λαϊκών αγωνιστών".

    Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ ισχυρίζεται ότι "νέα βόμβα της οργάνωσης "φάντασμα" αυτή τη φορά υπό τη μορφή αιφνιδιαστικής προκήρυξης που εστάλη στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ , με την οποία τα μέλη της οργάνωσης επιχειρούν να γελοιοποιήσουν τις διωκτικές αρχές αλλά και να δικαιολογήσουν το τελευταίο τους "χτύπημα" με τη δολοφονία του Στίβεν Σόντερς".

    Η ΧΩΡΑ εκτιμά ότι "πλήθος ερωτημάτων ,τα οποία απαιτούν επειγόντως απάντηση από τους υπευθύνους, δημιουργεί η "παρέμβαση" της τρομοκρατικής οργάνωσης "17Ν" με την "επεξηγηματική" προκήρυξη για την εκτέλεση του ταξιάρχου Σόντερς που έστειλε προχθές".

    Κατά το ΚΑΡΦΙ, "αυτή τη φορά η 17Νοέμβρη θέλησε να δώσει "είδηση" με την προκήρυξή της, αναφέροντας ότι οι εκτελεστές "χτύπησαν" τον Βρετανό ταξίαρχο Στίβεν Σόντερς με αυτόματο όπλο τύπου G3, το οποίο είχαν κλέψει από το Αστυνομικό Τμήμα του Βύρωνα τον Αύγουστο του 1988. Το γεγονός αυτό είχε διαψευσθεί τότε από την Αστυνομία και ούτε χθες επιβεβαιώθηκε από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ αναφέρει ότι "ως μέσο αποπροσανατολισμού των ερευνών που διεξάγη η Ελληνική Αστυνομία με την συνδρομή του κλιμακίου της "Σκότλαντ Γιάρντ" για την εξάρθρωση της τρομοκρατίας και όχι ως απολογητική προσπάθεια -όπως φαίνεται με μια πρώτη ματιά - ,μετά τον σάλο για την εκτέλεση του Σ. Σόντερς εκτιμούν αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας την δεύτερη προκήρυξη της 17Ν για τη δολοφονία του Αγγλου Ταξιάρχου".

    [05] Νέα Δημοκρατία

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ αναφέρει ότι "η επίσημη έναρξη των διαδικασιών για το συνέδριο έφερε με έντονο τρόπο στην επιφάνεια το εσωκομματικό πρόβλημα της ΝΔ, ενώ την ίδια στιγμή ο Δ. Αβραμόπουλος φέρεται να προχωρά το αμέσως επόμενο διάστημα στην αποσαφήνιση των προθέσεών του για το νέο κόμμα".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ τονίζει ότι "στα πρόθυρα νευρικής κρίσης βρίσκεται η ΝΔ, η οποία εν πολλοίς προκαλείται από το υπό εξαγγελίαν κόμμα Αβραμόπουλο. "Αχάριστο" χαρακτήρισαν το δήμαρχο πολλά στελέχη της, όμως πρωτοφανούς οξύτητας ήταν η ανταλλαγή πυρών μεταξύ των πλευρών των Κ. Καραμανλή και Κ. Μητσοτάκη έπειτα από επιστολή της Ντόρας".

    Ο ΛΟΓΟΣ υποστηρίζει ότι "υπό την βαρειά σκιά του "κόμματος Αβραμόπουλου" συνεδρίασε χθες η Εκτελεστική Επιτροπή της ΝΔ υπό την προεδρία του κ. Κ. Καραμανλή. Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν και ο καθορισμός της ημερομηνίας του συνεδρίου του κόμματος που υπολογίζεται να πραγματοποιηθεί 16-18 Μαρτίου".

    Η ΝΙΚΗ εκτιμά ότι "η απειλή Αβραμόπουλου φέρνει τη Ρηγίλλης στα πρόθυρα νευρικής κρίσης, όχι μόνο λόγω υψηλών ποσοστών που συγκεντρώνει ο δήμαρχος Αθηναίων, αλλά επειδή γίνεται και αφορμή για επάνοδο παλαιών και νέων εσωκομματικών αντιθέσεων και επιδιώξεων. Ο Κώστας Καραμανλής αισθάνεται πλέον να του τραβάνε πολλοί το χαλί, καθώς για δεύτερη εντός τριημέρου φορά διαφοροποιήθηκε με αφορμή το Χρηματιστήριο, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ενώ με επιστολή της η Ντόρα Μπακογιάννη ζήτησε να κληθούν στο επικείμενο συνέδριο όλα πλήν Σαμαρά, τα στελέχη της ευρύτερης παράταξης".

    Σύμφωνα με τη ΒΡΑΔΥΝΗ τονίζει ότι "φωτιές άναψαν" πάλι στη ΝΔ καθώς ο Κ. Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής και η Ντ. Μπακογιάννη με επιστολής της στην Εκτελεστική Επιτροπή άφησαν σκληρές αιχμές κατά της πολιτικής και των επιλογών του Κ. Καραμανλή".

    [06] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: "Στενά περιθώρια για το ΚΠΣ. Ανησυχία του πρωθυπουργού για την πορεία του προγράμματος".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Επιδημία από φήμες στη Σοφοκλέους. Ποιοί έριξαν μια αδύναμη αγορά".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Κακουργήματα στο ΧΑΑ. Διώξεις σε Κονταλέξη-Μπατατούδη και "βόμβα" από Μητσοτάκη".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Εισαγγελικοί κεραυνοί στο βαρύ κλίμα του ΧΑΑ. Νέα μεγάλη πτώση και ένταση στη Βουλή".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: "Ανακριτές, "παπαγάλοι" και παίκτες των Παραγώγων... έστειλαν την αγορά στην... εντατική".

    [07] Χρηματιστήριο

    Το ΚΕΡΔΟΣ γράφει ότι "Νέα βόμβα στα θεμέλια της Σοφοκλέους συνιστούν οι δυο διώξεις σε βαθμό κακουργήματος κατά του χρηματιστή Π. Κονταλέξη και του επιχειρηματία Γ. Μπατατούδη, αποκαλύπτοντας στην κοινή γνώμη πράγματα που συζητούν όλοι οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ και όχι βέβαια για μόνο αυτές τις περιπτώσεις".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Thursday, 14 December 2000 - 16:54:29 UTC