Check our bulletin board of Hellenic Conferences Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 02-04-17

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 17/04/2002
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Φορολογικό
  • [04] Στρατιωτική θητεία
  • [05] Ευρωστρατός
  • [06] Απεργία
  • [07] Αποζημιώσεις κατοχής
  • [08] ΝΔ
  • [09] Μεσανατολικό - Ελλάδα
  • [10] Προσλήψεις σε Δήμους
  • [11] Ελληνοτουρκικά
  • [12] Κυπριακό
  • [13] ΠΑΣΟΚ
  • [14] Ελληνική οικονομία
  • [15] Ιός γρίπης
  • [16] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
  • [17] Μισθοί - Ελλάδα - ΕΕ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 17/04/2002

    Η χθεσινή συνάντηση του πρωθυπουργού με τον γραμματέα της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ, ο ευρωστρατός, το Κυπριακό, η αυριανή απεργία και οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Σε ποιές περιοχές θα νομιμοποιηθούν τα αυθαίρετα.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Νεκρώνει όλη η Ελλάδα. Καθολική απεργία αύριο.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Συναγερμός για το φονικό ιό της γρίπης. Ερευνα ειδικών σε όλη την Ελλάδα μετά το 4ο θανατηφόρο κρούσμα.

    Η ΑΥΓΗ: Εξαπάτηση για τις συντάξεις των γυναικών. Παρά τις κυβερνητικές διαβεβαιώσεις, τελικώς αυξάνονται τα όρια συνταξιοδότησης των γυναικών έως και 5 χρόνια.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Αλλάζει ρότα ο Σημίτης. Σαρωτική αντεπίθεση σε όλα τα μέτωπα για την αντιστροφή του κλίματος ετοιμάζουν ο πρωθυπουργός και ο Κώστας Λαλιώτης.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Γεφυροποιός ο κ. Σημίτης. Κλείνουν τα ''παραμάγαζα'' στο ΠΑΣΟΚ. Ενιαίο κέντρο πολιτικής και επικοινωνίας υπό τον έλεγχο του πρωθυπουργού.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Απόσυρση πάλι για τα παλιά ΙΧ. Με ποσά μέχρι και 1.500 ευρώ, λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

    ΕΘΝΟΣ: Συναγερμός για τον ιό που σκοτώνει στην Κρήτη. 3ος ύποπτος θάνατος 20χρονου καταδρομέα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Κορδέλες κόβει ο Σημίτης, κορδέλες έκοβε και ο Ράλλης, αλλά... Με παράτες ο πρωθυπουργός, σήμερα, εγκαινιάζει το Διοικητικό Εφετείο.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Ιντριγκες και δολοπλοκίες. Αγριεύουν οι κόντρες σε κυβέρνηση - ΠΑΣΟΚ μετά τις δημοσκοπήσεις της ήττας.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Το πρόγραμμα των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Υπ. Παιδείας: Αρχίζουν στις 21 Μαΐου. Πότε ξεκινούν προαγωγικές και απολυτήριες.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Κρανίου τόπος. Τζενίν: Διεθνή επιτροπή για έρευνα της σφαγής ζητεί η Δ. Αμνηστία.

    ΕΣΤΙΑ: 170 έδρες βλέπει η ΝΔ. Και εκλογή Προέδρου με την Αριστερά.

    Espresso: Μια ξανθιά έσωσε τον Γκλέτσο από τα χειρότερα. Τον κατηγορούν για τον άγριο ξυλοδαρμό δυο ανθρώπων στην Κηφισιά.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Μαύρες τρύπες προϋπολογι-σμού και παραγωγής. Σημάδια ύφεσης και δημοσιονομικής κάμψης με την κυβέρνηση να βρίσκεται σε αδράνεια.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Ερωτηματικό τα ποσοστά συμμετο-χής. Φοιτητικές εκλογές σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.

    ΤΑ ΝΕΑ: Το πρόγραμμα για 140.000 υποψηφίους. 21 Μαϊου-10 Ιουνίου οι εξετάσεις για ΑΕΙ - ΤΕΙ.

    ΝΙΚΗ: ''Δακτύλιος'' για Λαλιώτη. ''Απαγορευτικό'' από Μαξίμου για τις εξορμήσεις του στην επαρχία.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: από τα μεσάνυχτα αρχίζει η απεργία σε όλη τη χώρα. Πανελλαδική κινητοποίηση.

    Traffic news: Καταζητείται ο Γκλέτσος γιατί έδειρε αλύπητα με κλομπ οδηγό λεωφορείου και επιτέθηκε στο σταθμάρχη.

    Η ΧΩΡΑ: Κύκλωμα κοκαΐνης μέσα στην ΕΛΑΣ. Τους έπιασε επ' αυτοφώρω εισαγγελέας να κλέβουν ναρκωτικά.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Φεύγουν εκτός πόλης βιο-τεχνίες - εργαστήρια. Το υπουργείο Ανάπτυξης καταθέτει σχέδιο νόμου για τη Θεσσαλονίκη.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ''Ξηλώνουν'' 40 εφοριακούς από τη Θεσσαλονίκη. Τους στέλνουν σε άλλες περιοχές για την κομπίνα της παράνομης επιστροφής ΦΠΑ σε εταιρίες ''μαϊμούδες''.

    [03] Φορολογικό

    Η ΧΩΡΑ αναφέρει ότι ''με τις χειρότερες προϋποθέσεις ξεκινά σήμερα ο ''διάλογος'' για τη φορολογική μεταρρύθμιση, καθώς οι κοινωνικοί φορείς καλούνται να πάρουν θέση απέναντι σε ένα πόρισμα, το οποίο ο ίδιος ο πρωθυπουργός το αποκάλεσε λίγο ως πολύ ως μη γενόμενο''.

    [04] Στρατιωτική θητεία

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) υποστηρίζει ότι ''άμεση μείωση της υποχρεωτικής παραμονής των στρατευσίμων στις παραμε-θόριες στρατιωτικές μονάδες προβλέπει το τελικό σχέδιο - πρόταση της στρατιωτικής ηγεσίας, το οποίο βρίσκεται ήδη στα χέρια του υπουργού Εθνικής Αμύνης κ. Γιάννου Παπαντωνίου''.

    [05] Ευρωστρατός

    Η ΑΥΓΗ εκτιμά ότι ''ο γγ του ΝΑΤΟ θα συναντηθεί αύριο με τον Κ. Σημίτη στην Αθήνα και θα χρυσώσει το χάπι της τουρκικής συμμετοχής στον ευρωστρατό με αόριστη πρόταση για αναβάθμιση του ρόλου της Ελλάδας στα Βαλκάνια''.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ προσθέτει ότι ''θα αναγνωρίζεται σε άλλο κείμενο η ''ηγετική παρουσία'' της Ελλάδας στο πλαίσιο του ευρω-στρατού, όταν αυτός αναλαμβάνει δράση στην περιοχή των Βαλκανίων. Είναι άγνωστες για την ώρα οι λεπτομέρειες για τους τρόπους και τις διαδικασίες κατοχύρωσης εντός της ΕΕ του κειμένου αναγνώρισης των ''ειδικών ικανο-τήτων'' της Ελλάδας στις ευρωπαϊκές στρατιω-τικές επιχειρήσεις στα Βαλκάνια και πολύ περισσότερο τι ακριβώς σημαίνει αυτό στην πράξη και πως η Αθήνα θα μπορέσει να ανταπεξέλθει οικονομικώς και επιχειρησιακώς σε τέτοια ''προνόμια''.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ τονίζει ότι ''ο Αμερικανός υφυπουργός Εξωτερικών Μαρκ Γκρόσμαν που επισκέπτεται την Αγκυρα δήλωσε χθες ότι πρέπει να βρεθεί λύση ανάμεσα στην Τουρκία και την ΕΕ που να επιτρέπει τη συμμετοχή της Τουρκίας στην Κοινή Ευρωπαϊκή Πολιτική Αμυνας και Ασφάλειας (ΚΕΠΑΑ)''.

    [06] Απεργία

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ γράφει ότι ''παραλύει η χώρα αύριο εξαιτίας της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που έχουν ανακοινώσει 45 εργατικά κέντρα και 25 ομοσπονδίες από όλη τη χώρα, αντιδρώντας έτσι στις απαράδεκτες προτάσεις της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό σύστημα''.

    [07] Αποζημιώσεις κατοχής

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ισχυρίζεται ότι ''μάχη'' αναμένεται σήμερα το απόγευμα να δοθεί στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο για την τύχη των γερμανικών αποζημιώσεων. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισηγητής της υπόθεσης σύμβουλος Επικρατείας Αθ. Ράντος θα υποστηρίξει ότι οι αξιώσεις των θυμάτων της ναζιστικής θηριωδίας μπορούν να εκδικαστούν από τα γερμανικά δικαστήρια''.

    [08] ΝΔ

    Η Traffic news σημειώνει ότι ''σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και άνοιγμα στις προοδευτικές δυνάμεις της κοινωνίας έκανε χθες ο πρόεδρος της ΝΔ Κώστας Καραμανλής σε ομιλία του στην ΑΣΟΕΕ, ένα εικοσιτετράωρο πριν ανοίξουν οι κάλπες στα ΑΕΙ και ΤΕΙ''.

    Σύμφωνα με την ΕΣΤΙΑ ''στόχος της Νέας Δημοκρατίας στις επόμενες εκλογές είναι οι 170 έδρες. Ωστε εκτός από την εξασφάλιση άνετης κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας, να ξεπεράσει τον σκόπελο των προεδρικών εκλογών με την συνδρομή του ΚΕΠ και ενός εκ των κομμάτων της Αριστεράς''.

    [09] Μεσανατολικό - Ελλάδα

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ επισημαίνει ότι ''κριτική στην κυβερνητική στάση στο Παλαιστινιακό άσκησε χθες η Αλέκα Παπαρήγα, στη διάρκεια της συνάντησής της με τον Κ. Σημίτη, εκφράζοντας τη ριζική αντίθεση του ΚΚΕ στην εξίσωση του θύματος με το θύτη. Τις εγκληματικές ευθύνες των ΗΠΑ αποκάλυψε ουσιαστικά η περιοδεία του Κ. Πάουελ, που ολοκληρώνεται σήμερα, ενώ ο ισραηλινός στρατός συνεχίζει τις δολοφονικές εκκαθαριστικές επιχειρήσεις''.

    [10] Προσλήψεις σε Δήμους

    Τα ΝΕΑ υπογραμμίζουν ότι ''εκτός ουσιαστικού ελέγχου του ΑΣΕΠ, με τα κριτήρια ωστόσο του ''νόμου Πεπονή'', θα προσλαμβάνουν στο εξής προσωπικό ειδικοτήτων οι δήμοι, εκτός διοικητικών υπηρεσιών. Η ρύθμιση προβλέπεται στο νομοσχέδιο για την ''αναβάθμιση της Πολιτικής Προστασίας και λοιπές διατάξεις'' που κατατέθηκε χθες στη Βουλή από τον κ. Κώστα Σκανδαλίδη. Στο ίδιο νομοσχέδιο προβλέπεται ότι οι ομοφενείς που υποβάλλουν αίτηση πολι-τογράφησης δεν θα καταβάλουν το παράβολο των 500.000 δραχμών''.

    [11] Ελληνοτουρκικά

    Η Espresso υποστηρίζει ότι ''σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύει η χθεσινή ''Μιλιέτ'' οι 7 στους 10 πολίτες προβλέπουν ελληνοτουρκικό ''πόλεμο''! Το 72% των ερωτη-θέντων απαντά θετικά στο σχετικό ερώτημα της έρευνας έναντι του 11% που εκφράζει αντίθετη άποψη. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το ότι ένας στους δύο Τούρκους (50% των ερωτη-θέντων) δεν πιστεύει πως η Τουρκία θα ενταχθεί στην ΕΕ''.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ προσθέτει ότι ''η αποστρατιωτικοποίηση των νησιών του Αιγαίου και η νομιμοποίηση της κατοχής στην Κύπρο βρίσκονται στην αιχμή της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής. Η μόνιμη αντιπροσωπεία της Ελλάδας στον ΟΑΣΕ ενημέρωσε το υπουργείο Εξωτερικών για την επιθετικότητα της τουρκικής διπλωματίας, όπως εκφράστηκε το Μάρτιο στη Βιέννη. Σύμφωνα με το περιεχόμενο εσωτερικής αλληλογραφίας της μόνιμης ελληνικής αντιπρο-σωπείας στον ΟΑΣΕ και του υπουργείου Εξωτερικών, στις 4 Μαρτίου, την πρώτη ημέρα της ετήσιας συνόδου του ΟΑΣΕ για την εφαρμογή των συμφωνιών, ο εκπρόσωπος της Τουρκίας στην τοποθέτησή του διατύπωσε κατηγορίες σε βάρος της Ελλάδας για το καθεστώς στρατιωτικοποίησης των νησιών του Αιγαίου και για τον εξοπλισμό της Κύπρο''.

    [12] Κυπριακό

    ΤΟ ΒΗΜΑ επισημαίνει ότι ''μια πιο έντονη δραστηριοποίησης της αμερικανικής διπλω-ματίας γύρω από το Κυπριακό παρατηρείται τις τελευταίες εβδομάδες, και σύμφωνα με πληροφορίες, προερχόμενος από αμερικανούς αξιωματούχους αποδίδεται στην αντίληψη που επικρατεί στην Ουάσιγκτον ότι η είσοδος της Κύπρου στην ΕΕ πρέπει να θεωρείται βέβαια, άρα απαιτείται να επικρατήσει ένα κλίμα διαδικασίας επείγοντος στις συνομιλίες, έτσι ώστε να αποφευχθούν ανεξέλεγκτες καταστά-σεις από τυχόν αψυχολόγητες αντιδράσεις της Τουρκίας όταν γίνει η ένταξη''.

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) αναφέρει ότι ''τη στασιμότητα στην πορεία του απευθείας διαλόγου για την επίλυση του Κυπριακού μεταξύ του Κύπριου προέδρου Γλαύκου Κληρίδη και του κατοχικού ηγέτη Ραούφ Ντενκτάς υπογράμμισε χθες ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Παπανδρέου σε δηλώσεις του μετά το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Σύνδεσης της Τουρκίας με την ΕΕ, τονίζοντας ωστόσο ότι υπάρχει ακόμα ελπίδα για εξεύρεση λύσης, αρκεί η Τουρκία και ο Ραούφ Ντενκτάς να δείξουν τη διάθεση να υπάρξει πρόοδος στο διάλογο''.

    [13] ΠΑΣΟΚ

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ επισημαίνει ότι ''ενιαίο πολιτικό και επικοινωνιακό κέντρο με αναβάθμιση του ρόλου του γραμματέα της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ αποφασί-στηκε κατά τη χθεσινή συνάντηση του πρωθ-υπουργού με τον κ. Κ. Λαλιώτη, ενώ ο κ. Σημίτης, όπως είπε σε συνομιλητές του, προτί-θεται ''να αναλάβει πρωτοβουλίες'' όσον αφορά το στενό του περιβάλλον. Η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον κ. Κ. Λαλιώτη χθες ήταν εφ όλης της ύλης, κράτησε δύο ώρες και σύμφωνα με πληροφορίες, σε ορισμένα της σημεία υπήρξε ιδιαίτερα έντονη. Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ για παράδειγμα, έθεσε θέμα για τους υπουργούς Οικονομίας Ν. Χριστοδουλάκη και Δημόσιας Τάξης Μιχ. Χρυσοχοϊδη καθώς και για τον υπεύθυνο Τύπου του πρωθυπουργού Γ. Πανταγιά. Για τον κ. Χρυσοχοϊδη μάλιστα σύμ-φωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, ο κ. Λαλιώτης παρέδωσε στον πρωθυπουργό φάκελο με υλικό, όπως με πρόσφατη συνέντευ-ξη του πρεσβευτή των ΗΠΑ Τόμας Μίλερ στην οποία ο τελευταίος άφηνε αιχμές κατά του Ελληνα πρωθυπουργού''.

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ ισχυρίζεται ότι ''σαρωτική αντεπίθεση σε όλα τα μέτωπα για την ριζική αντιστροφή του πολιτικού κλίματος αποφάσισαν Σημίτης και Λαλιώτης στο πλαίσιο της νέα επιθετικής στρατηγικής που έχει ως στόχο να καταστήσει και πάλι την Δημοκρατική Παράταξη πλειοψηφικό ρεύμα στην κοινωνία''.

    Η ΝΙΚΗ σημειώνει ότι ''στον Κώστα Λαλιώτη προσβλέπει ο πρωθυπουργός για αλλαγή του δυσμενούς για το ΠΑΣΟΚ κλίματος, όπως καταγράφεται στις δημοσκοπήσεις, κι έτσι του αναγνώρισε στη χτεσινή συνάντησή τους την πρωτοκαθεδρία στην επικοινωνιακή πολιτική. Παράλληλα, όμως του ''δένει'' τα χέρια δίνοντας το μήνυμα να μην πραγματοποιήσει τις προγραμματισμένες περιοδείες ανά την Ελλάδα εν όψει των νομαρχιακών και δημοτικών εκλογών με το φόβο πως ο Γραμματέας του Κινήματος μπορεί να στήσει το δικό του μηχανισμό''.

    [14] Ελληνική οικονομία

    Ο ΛΟΓΟΣ γράφει ότι ''το νέο έτος θα έχει ολοκληρωθεί το σύνολο των καίριων μεταρρυθμίσεων που θα τοποθετήσει την ελληνική οικονομία σε ευρωπαϊκή τροχιά οριστικά και τελεσίδικα και θα ανοίξει νέες επενδυτικές και επιχειρηματικές ευκαιρίες στην χώρα μας. Αυτό υπογράμμισε ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Νίκος Χριστοδου-λάκης''.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ επισημαίνει ότι ''η οικονομική κρίση που επηρέασε αρνητικά το προηγούμενο διάστημα την ανάπτυξη των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και της Ευρώπης φαίνεται να επιδρά τώρα και στην ελληνική οικονομία, διαμορφώνοντας ασφυκτικές συν-θήκες για τις επιχειρήσεις. Σειρά στοιχείων έρχονται να επιβεβαιώσουν αυτήν την εκτίμηση, προκαλώντας γενικότερη ανησυχία, καθώς τούτες οι αρνητικές συνθήκες εμφανίζονται σε μια στιγμή που η πολιτική μοιάζει αδρανο-ποιημένη, λόγω των επιρροών που ασκεί ο εκλογικός κύκλος''.

    [15] Ιός γρίπης

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ τονίζει ότι ''συναγερμός σήμανε στις υγειονομικές αρχές της χώρας, μετά το τέταρτο θανατηφόρο χτύπημα που κατάφερε ο φονικός ιός της γρίπης. Η θανατηφόρος νόσος - που απειλεί να εξαπλωθεί σε ολόκληρη την Ελλάδα, αν δεν ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης- προσβάλλει κυρίως νέα άτομα και εκδηλώνεται με υψηλό πυρετό, πόνους στα κόκαλα και δύσπνοια''.

    [16] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: ''Σε ασφυκτικό κλοιό οι ΑΧΕ. Λόγω της δραματικής μείωσης του τζίρου στη Σοφοκλέους".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: ''Παίρνουν πίσω τους αυστηρούς όρους δόμησης. Η κυβέρνηση ακυρώνει τα πρώτα τρία προεδρικά διατάγματα που εξέδωσε το υπουργείο Αιγαίου".

    ΚΕΡΔΟΣ: ''Ιδού η ...απόκλιση των εισοδημάτων. Και επίσημα ουραγοί στους βασικούς μισθούς με έκθεση της EUROSTAT".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: ''4 αλλαγές στο λογιστικό έλεγχο των επιχειρήσεων. Σε συνδυασμό με τα διεθνή πρότυπα".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: ''Βελτίωση αποτελεσμάτων προβλέπουν τώρα οι τράπεζες. Αναθεωρούν τις απαισιόδοξες εκτιμήσεις".

    [17] Μισθοί - Ελλάδα - ΕΕ

    ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ αναφέρει ότι "η χώρα μας έχει τους χαμηλότερους βασικούς μισθούς στην ευρωζώνη μετά την Πορτογαλία, σύμφωνα με την τελευταία έρευνα της EUROSTAT".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Wednesday, 17 April 2002 - 19:28:42 UTC