Browse through our Interesting Nodes on the European Union (EU) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 02-05-23

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 23/05/2002
  • [02] Κυπριακό
  • [03] Ελληνοτουρκικά
  • [04] ΚΟ ΠΑΣΟΚ
  • [05] Mayo - ΝΔ
  • [06] Ασφαλιστικό
  • [07] Φάλκον
  • [08] Προσλήψεις
  • [09] Σισμίκ
  • [10] Παλαιστίνιοι
  • [11] Σεισμοί - Παπαζάχος
  • [12] Φοροεκκρεμότητες
  • [13] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
  • [14] Ασφαλιστικό

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 23/05/2002

    Η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, το Κυπριακό και οι συνομιλίες Κληρίδη στην Αθήνα, οι νέες φορολογικές ρυθμίσεις, οι ανακοινώσεις της υπουργού ΠΕΧΩΔΕ για Λατομεία και Κηφισό και η άφιξη των δύο Παλαιστινίων είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): 3.500 προσλήψεις σε δήμους και νομαρχίες. Για τη στελέχωση διοικητικών θέσεων.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Ρυθμίζονται όλες οι φορολογικές εκκρεμότητες. Για την περίοδο 1993-1998.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Καφενείο η Κοινοβουλευτική Ομάδα. Εικόνες παρακμής και διάλυσης στο ΠΑΣΟΚ.

    Η ΑΥΓΗ: Ο πρωθυπουργός επικαλείται σενάρια ''αποσταθεροποίησής '' του! Σηκώνει τους τόνους για τα εθνικά θέματα.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Ομολογία Σημίτη. Επιτέλους το κατάλαβαν και ελπίζουμε να βάλουν μυαλό. ''Εμείς φέραμε τη Δεξιά στα πρόθυρα της εξουσίας''.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Πώς θα κλείσουν οι εκκρεμείς φορολογικές υποθέσεις '93-'98. Ο προσδιορι-σμός των κερδών, οι προθεσμίες, τα ελάχιστα ποσά καταβολής.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Κρατάω την καρέκλα μου, ''φώναζε'' ο Σημίτης. Ολο το παρασκήνιο στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ.

    ΕΘΝΟΣ: Αλλάζουν οι φόροι στα ακίνητα. Οριστικό: Ερχονται ΦΑΠ και ΦΠΑ. Καταρ-γούνται έξι.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Κρυπτοδεξιό είπε ο ...Δεξιός τον κρυπτοαριστερό! Περί Δεξιάς...σκιάς η νέα αντιπαράθεση Σημίτη-Καραμανλή.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Βουλιάζει το καράβι. Σωσίβιο αναζητούν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Εσίγησαν οι κορυφαίοι στην ΚΟ, μίλησαν όμως οι ''μικροί''.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Η τελική ρύθμιση για επαγγελματίες-μικρομεσαίους. Εφορία: Πώς θα κλείσουν τις εκκρεμείς υποθέσεις για τα έτη 1993-1998.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Πως κλείνουν 4,5 εκτ. υποθέσεις. Φόροι: Η απόφαση για 750.000 μικρομεσαίους.

    ΕΣΤΙΑ: Αλλοπρόσαλλη εξωτερική πολιτική. Οι παλινωδίες της εξαετίας Σημίτη.

    Espresso: Τι σημαίνει το χτύπημα του εγκέλαδου στο ελληνικό τόξο. Γιατί δεν ακολού-θησαν μετασεισμοί μετά τα 5,8 Ρ στην Κρήτη.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Απόρρητη έκθεση για ισχυρότατους σεισμούς. Από Παπαζάχο προς ΥΠΕΧΩΔΕ με χάρτη περιοχών και προτάσεις μέτρων.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Μήνυμα συστράτευσης και ομοψυχίας. Κ. Σημίτης: Κρίσιμοι οι επόμενοι μήνες για τα εθνικά.

    ΤΑ ΝΕΑ: Μπλόκο στη Mayo σε 50 τράπεζες. Εισαγγελέας: Ν' ανοίξουν οι λογαριασμοί.

    ΝΙΚΗ: ''Θερμό'' καλοκαίρι . Εγρήγορση -ομοψυχία ζήτησε ο Σημίτης για τα εθνικά θέματα.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Κοινωνική ασφάλιση:Οι εργαζόμενοι απεργούν στις 29 Μάη η ΓΣΕΕ ''ξεπουλά'' σήμερα.

    Traffic News: Ο Κουρής φέρνει τη θύελλα στην TV. Ο ρώσικος ''Big Brother'' στο EXTRA.

    Η ΧΩΡΑ: Ηθελαν να πεθάνει ο Κρανιδιώτης! Διεθνής συνωμοσία αποκαλύπτεται στη δίκη για το ''Φάλκον''. Είχε θέσεις για το Κυπριακό που ενοχλούσαν, και γνώριζε πολλά.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: 310 ''μαύρα'' δις το χρόνο για ιδιαίτερα. Στο σύνολο 400 δις που δίνουν οι γονείς στην παραπαιδεία.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Πώς κλείνουν 750.000 εκκρεμείς φορολογικές υποθέσεις.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Ιερέας έχασε 200 εκ. στο χρηματιστήριο; Ανώνυμη καταγγελία εισαγγελέα.

    [02] Κυπριακό

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ εκτιμά ότι ''η κυβέρνηση διαβεβαίωσε επισήμως τη Λευκωσία ότι ''θα κάνει το παν'' για την ένταξη τςη Κϋπρου στην ΕΕ στην περίπτωση που θα γίνει προσπάθεια παρακώλυσης της ομαλής πορείας, λόγω της μη επίλυσης του πολιτικού προβλήματος μέχρι τη στιγμή της ένταξης. Την κατηγορηματική αυτή θέση εξέφρασε χθες ο πρωθυπουργός Κ. Σημίτης στον πρόεδρο Γλ. Κληρίδη ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα για διαβουλεύσεις. Είναι προφανές ότι η Λευκωσία επιθυμεί να ακολύσει από την Αθήνα, αυτή την κρίσιμη ώρα, αυτήν ακριβώς τη ''μαχητική θέση'' προκειμένου να αντιμετωπίσει ανετότερα τις ενδεχόμενες πιέσεις και προτροπές για μια συμβιβαστική πολιτική λύση του προβλήματος''.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ υποστηρίζει ότι ''το ενδεχόμενο θερμού επεισοδίου με αφορμή την ενταξιακή προοπτική της Κύπρου αποτέλεσε αντικείμενο των συνομιλιών που είχε με τον πρωθυπουργό ο Κύπριος πρόεδρος. Σύμφωνα με πληροφορίες, Αθήνα και Λευκωσία συμφωνούν ότι στο εξής όλα είναι πιθανά και αμφιβάλλουν για τη στάση που θα τηρήσει η διεθνής διπλωματία κυρίως η αμερικανική. Με την ώρα της αλήθειας για την αποτίμηση των επιλογών Αθήνας και Λευκωσίας να πλησιάζει, οι συνομιλίες που είχε χθες με τον πρωθυπουργό ο Κύπριος Πρόεδρος Γλαύκος Κληρίδης θεωρήθηκαν εκ προοιμίου ως αποφασιστικής σημασίας''.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ γράφει ότι ''οι αποφάσεις ελήφθησαν για την Κύπρο. Μένει πλεόν να αποδειχθεί εάν η Αθήνα και η Λευκωσία εκτίμησαν σωστά τις τουρκικές επιδιώξεις και αν οι αντιδράσεις που καθορίστηκαν θα φανούν αποτελεσματικές, ώστε να προχωρήσει κανονικά η ενταξιακή πορεία της Κύπρου''.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ αναφέρει ότι ''οι πάγιες θέσεις Ελλάδας-Κύπρου για την επίλυση του εθνικού θέματος επιβεβαιώθηκαν στη συνάωτηση Σημίτη-Κληρίδη. Την υποστήριξή τους στις προσπάθειες του γγ του ΟΗΕ Κόφι Ανάν για την επίλυση του κυπριακού ζητήματος εξέφρασαν χθες κατά τη συνάντησή τους, διάρκειας μιας ώρας, ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Γλαύκος Κληρίδης και ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης''.

    Η Espresso προσθέτει ότι ''σε πλήρη ετοιμότητα έχουν θέσει οι κυπριακές αρχές τις δυνάμεις ασφαλείας στη Μεγαλόνησο, μετά τη ''διασταύρωση'' πληροφοριών που αναφέρονται στην ετοιμότηταζ των τουρκικών δυνάμεων να χτυπήσουν στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Πάφου! Εκεί σταθμεύουν τα ρωσικά πολεμικά ελικόπτερα τα οποία αγόρασε πέρυσι η Λευκωσία''.

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ επισημαίνει ότι ''η κυπριακή Εθνική Φρουρά έχει συγκροτήσει δύναμη ταχείας αντίδρασης και έχει συγκεκριμένο σχέδιο αντιμετώπισης ενός θερμού επεισοδίου που πιθανόν να επιδιώξουν οι τουρκικες κατοχικές δυνάμεις με στόχο να ματαιωθεί η ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπάϊκή Ενωση''.

    [03] Ελληνοτουρκικά

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ σημειώνει ότι ''πληθαίνουν οι ενδείξεις για ''θερμό καλοκαίρι'' στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, καθώς η Αγκυρα επιμένει να ανεβάζει το θερμόμετρο με την έξοδο του ερευνητικού σκάφους

    ΣΙΣΜΙΚ-1 στο θαλάσσιο χώρο του Αιγαίου και της Κύπρου. Το ερευνητικό σκάφος ξεκινά σήμερα σεισμολογικές έρευνες, οι οποίες θα διαρκέσουν 15 ημέρες''.

    Η ΝΙΚΗ προσθέτει ότι ''ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης προανήγγειλε ουσιαστικά χθες ένα ''θερμό'' καλοκαίρι για τα εθνικά μας θέματα, καθώς υποστήριξε, μιλώντας στη συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ ότι ''οι επόμενοι μήνες θα είναι κρίσιμοι'' και για τον λόγο αυτό ''απαιτείται εγρήγορση και αποφασιστικότητα''.

    [04] ΚΟ ΠΑΣΟΚ

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ αναφέρει ότι ''η ομολογία Σημίτη ότι τα λάθη της κυβέρνησης και του ΠΑΣΟΚ δημιούργησαν το κατάλληλο κλίμα για να εμφανίζεται η Δεξιά ως εν δυνάμει κυβέρνηση, βρίσκεται σε απόλυτη αντιστοιχεία με αυτό που ακράδαντα πιστεύει η βάση της Δημοκρατικής Παράταξης, η οποία ζητάει από τον πρωθυπουργό, τους υπουργούς και τους βουλευτές να σοβαρευτούν και να βάλουν μυαλό γιατί σε διαφορετική περίπτωση το Κίνημα κινδυνεύει να βρεθεί για πολλά χρόνια εκτός εξουσίας''.

    Σύμφωνα με την ΑΥΓΗ, ''στην κινδυνολογία της ''αποσταθεροποίησής'' του κατέφυγε χθες ο πρωθυπουργός αφενός για να αποσπάσει τη συσπείρωση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ εν όψει των δημοτικών εκλογών και αφετέρου για να προσημειώσει οιαδήποτε εσωκομματική αντίδραση μετά την αναμενόμενη ήττα του φθινοπώρου''.

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ προσθέτει ότι ''προσπάθεια αλλαγής του εις βάρος της κυβέρνησης κλίματος επιχείρησε ο πρωθυπουργός Κ. Σημίτης, στη χθεσινή συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ σε μια υποτονική διαδικασία, που θύμιζε περισσότερο υποχρέωση που έπρεπε να βγει επειδή είχε προγραμματιστεί. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι 20 βουλευτές που μίλησαν περιορίστηκαν σε ανώδυνες παρατηρήσεις ή αναφέρθηκαν σε θέματα που αφορούσαν τις περιφέρειές τους''.

    Η ΕΣΤΙΑ εκτιμά ότι ''οι πρώτοι που απέρριψαν τους θριαμβευτικούς τόνους που χρησιμοποίησε για τα ''επιτεύγματα'' και τις προοπτικές της κυβερνήσεως στην πρωτολογία του ο πρωθυπουργός ήταν οι βουλευτές που τον διεδέχθησαν στο βήμα της χθεσινής συνεδριάσεως της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ''.

    [05] Mayo - ΝΔ

    ΤΑ ΝΕΑ επισημαίνουν ότι ''νέες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση των σχέσεων της ΝΔ με τη λιβεριανή εταιρία Mayo μετά την αποκάλυψη ότι ο εισαγγελέας ζητάει το άνοιγμα λογαριασμών σε 50 υποκαταστήματα Τραπεζών. Ο εισαγγελέας τονίζει πως το άνοιγμα των λογαριασμών είναι απαραίτητο, διότι ''είναι σφόδρα πιθανόν'' τα στοιχεία που θα προκύψουν να σχετίζονται με ξέπλυμα χρήματος''.

    [06] Ασφαλιστικό

    ΤΟ ΒΗΜΑ αναφέρει ότι ''με επιστολή της προς την ηγεσία του υπουργείου Εργασίας η ΓΣΕΕ ζητεί τη νομοθετική ρύθμιση εννέα (''ζωτικής σημασίας'' κατά τον χαρακτηρισμό της συνομοσπονδίας) ασφαλιστικών θεμάτων και, επίσης, ειδική συνάντηση για τη συζήτηση τους, ενώ σήμερα γίνονται κρίσιμες επαφές για την κοινωνική ασφάλιση και την πορεία της εξαγγελθείσης μεταρρύθμισης''.

    [07] Φάλκον

    H Traffic News γράφει ότι "το ενδεχόμενο, το αεροπορικό δυστύχημα με το πρωθυπουργικό Φάλκον τον Σεπτέμβριο του 1999, να οφείλεται σε εσκεμμένη ενέργεια αγνώστων δραστών, ζήτησε χθες να ερευνηθεί από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, ο πληρεξούσιος δικηγόρος της Ολυμπιακής Αεροπορίας, Ιωάννης Σταμούλης, προκαλώντας αναστάτωση στη δικαστική αίθουσα".

    Σύμφωνα με τη ΧΩΡΑ "ο Γ. Σταμούλης κατά τη διάρκεια εξέτασης του μάρτυρά του Γερ. Αλυσανδράτου τον ρώτησε αν γνωρίζει από δημοσιεύματα της εποχής ότι εν όψει της Διαβαλκανικής Συνδιάσκεψης στο Βουκουρέστι -στο πλαίσιο της οποίας θα ετίθετο και το Κυπριακό-η τότε υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μαντλίν Ολμπράιτ είχε ζητήσει από τον υπουργό Εξωτερικών Γ. Παπανδρέου να μην μεταβεί ο ίδιος, αλλά να αντικατασταθεί από τον αναπληρωτή υπουργό Γιάννο Κρανιδιώτη. Ο μάρτυρας έδωσε την εξής απάντηση: 'Ο Κρανιδιώτης είχε κάποιες θέσεις που 'ενοχλούσαν'. Εχω ήδη πει ότι οι ενδείξεις του μαύρου κουτιού του αεροπλάνου ήταν ασύμβατες με το γεγονός που συνέβη".

    [08] Προσλήψεις

    Ο Αδέσμευτος Τύπος (Μήτση) αναφέρει ότι "με αθρόες προσλήψεις διοικητικού προσω-πικού σε Περιφέρειες, δήμους και νομαρχίες, η κυβέρνηση επιχειρεί να αποτρέψει τη διαφαινόμενη πανωλεθρία του ΠΑΣΟΚ στις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές. Οι προσ-λήψεις αφορούν σε υποψηφίους όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων".

    [09] Σισμίκ

    Ο ΛΟΓΟΣ υποστηρίζει ότι "καθησυχαστική αναφορικά με το θέμα της εξόδου του τουρκικού ωκεανογραφικού σκάφους "Σισμίκ" από τα στενά των Δαρδανελείων, υπήρξε χθες η κυβέρνηση. Τόσο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Πρωτόπαπας, όσο και ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Γιάννος Παπαντωνίου δήλωσαν ότι η πορεία του σκάφους παρακολουθείται από πολύ κοντά και ότι δεν έχει παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα".

    [10] Παλαιστίνιοι

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ επισημαίνει ότι "ένας φοιτητής και ένας αστυνομικός της Παλαι-στινιακής Αρχής είναι οι δύο από τους πρώην εγκλείστους στο Ναό της Βηθλεέμ που από την Κύπρο διαμοιράσθηκαν στην Αθήνα - οι υπόλοιποι με πτήσεις πολεμικού σκάφους της Ισπανικής Προεδρίας της ΕΕ και Λίαρ Τζετ της Ισπανίας μεταφέρθηκαν σε άλλες χώρες της Ευρώπης".

    [11] Σεισμοί - Παπαζάχος

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ υπογραμμίζει ότι "για την έλευση σεισμών ισχυρότερων απ΄ αυτόν που συγκλόνισε προχθές τα μεσάνυχτα την Κρήτη και το Αιγαίο, στα επόμενα δύο χρόνια, έχει ενημερώσει το ΥΠΕΧΩΔΕ ο καθηγητής του Εργαστηρίου Γεωφυσικής του Αριστοτελείου κ. Βασ. Παπαζάχος. Ο κ. Παπαζάχος προσδιορίζει τέσσερις συγκεκριμένες περιοχές, στις οποίες με βάση τη μέθοδο της μεσοπρόθεσμης πρόγνωσης αναμένονται δονήσεις γύρω στους 7 βαθμούς Ρίχτερ από τον ερχόμενο Αύγουστο έως το 2003, με πιθανή απόκλιση 18 μηνών από τον προβλεπόμενο χρόνο γένεσης. Οι περιοχές αυτές είναι το λεγόμενο Νοτιοδυτικό Τόξο, που αρχίζει από την Πελοπόννησο και φθάνει δυτικά του Ρεθύμνου, το Ανατολικό Τόξο που εκτείνεται μεταξύ ανατολικής Κρήτης και Ρόδου, η περιοχή μεταξύ Αλβανίας και Σκοπίων, που μπορεί να επηρεάσει τους παραμεθόριους νομούς της Βόρειας Ελλάδας, και η βορειοδυτική Τουρκία απ΄ όπου κατά τον κ. Παπαζάχο μπορεί να επηρεασθούν τα νησιά του Βορείου Αιγαίο".

    [12] Φοροεκκρεμότητες

    Την άμεση ισχύ της ρύθμισης για την περαίωση 750.000 ανέλεγκτων υποθέσεων της εξαετίας 1993-1998 σε σύνολο 850.000 αντίστοιχων δραστηριοτήτων σε όλη την επικράτεια, που θα αποφέρει έσοδα της τάξεως των 600 δις. δρχ. στα ταμεία του κράτους θέτει από τις 26 Ιουνίου έως τις 19 Ιουλίου το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών, σύμφωνα με την απόφαση που εξεδόθη χθες από το οικονομικό επιτελείο και τον αρμόδιο υφυπουργό κ. Απ. Φωτιάδη".

    [13] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

     

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: ''Επίλυση με άδηλο μέλλον; Ασφαλι-στικό: Καθοριστικής σημασίας αναμένεται η σημερινή σύσκεψη του υπουργού Εθνικής Οικο-νομίας με τους εκπροσώπους των κοινωνικών εταίρων".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: ''Ερχεται ΦΑΠ παντού, πλήν α' κατοικίας. Ενωσματώνονται έξι ισχύοντες φόροι, τέλος στα σενάρια για την επιβολή φόρου κατοχής".

    ΚΕΡΔΟΣ: ''Κλείσιμο εκκρεμών για 750.000 επαγγελματίες. Ολο το σχέδιο για ευνοϊκή φορολογική ρύθμιση 10ετίας".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: ''Να στρώσουμε το χαλί στις ξένες επενδύσεις". Συστράτευση πολιτική και κρατικών φορέων".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: ''Τρόμαξε τις αγορές η ... σκιά Μπιν Λάντεν. Φήμες για τρομοκρατικό χτύπημα".

    [14] Ασφαλιστικό

    Η ΕΞΠΡΕΣ γράφει ότι "στάση ευθύνης καλούνται να επιδείξουν σήμερα στο θέμα του ασφαλιστικού οι κοινωνικοί φορείς (ΓΣΕΕ, ΣΕΒ, ΓΣΕΒΕΕ και ΕΣΕΕ). Η συνάντησή τους με τον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών Νίκο Χριστοδουλάκη θεωρείται κρίσιμη, καθώς θα κληθούν να προσυπογράψουν μια επίλυση του ασφαλιστικού, που ουσιαστικά μεταθέτει το πρόβλημα στο μέλλον. Ζητούμενο θεωρείται η στάση των εργοδοτικών φορέων και κυρίως του ΣΕΒ".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Thursday, 23 May 2002 - 14:02:52 UTC