Browse through our Interesting Nodes of the Cyprus Government Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 02-07-12

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 12/07/2002
  • [02] Τίτλοι εφημερίδων
  • [03] Τρομοκρατία
  • [04] Οργανωμένο έγκλημα
  • [05] Καραμανλής
  • [06] Κύπρος- Πτώση ελικοπτέρου
  • [07] Τουρκία- Εξελίξεις- Ελλάδα
  • [08] Γ' ΚΠΣ
  • [09] Ονομασία ΠΓΔΜ
  • [10] Ευρωπαϊκή Αγροτική Πολιτική
  • [11] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
  • [12] Σύμφωνο Σταθερότητας

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 12/07/2002

    Οι έρευνες για την τρομοκρατία και οι πληροφορίες για κατάθεση του Σάββα Ξηρού στον εισαγγελέα, οι συλλήψεις ατόμων που κατηγορούνται για υποθέσεις της νύχτας και λαθρεμπόριο, η αγροτική πολιτική της ΕΕ και οι πολιτικές εξελίξεις στην Τουρκία, είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Ποιοί φαντάροι θα υπηρετήσουν θητεία 9 μηνών. Αλλάζει το καθεστώς από 1/1/2003.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Και άλλες γιάφκες με όπλα. Υπάρχουν και αναζητούνται από την Αντιτρομοκρατική. Ενώ καθυστερούν ακόμα οι συλλήψεις.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: ''Βατράχια'' κάλυπταν τους νονούς. Λιμενικοί και αστυνομικοί στα κυκλώματα.

    Η ΑΥΓΗ: Η μείωση των επιδοτήσεων διχάζει την Ευρωπαϊκή Ενωση. Πλήγμα για το αγροτικό εισόδημα οι προτάσεις της Κομισιόν.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: 80.000.000 επιχορήγηση στο συνέταιρο του Σ. Ξηρού. Τα είχε δώσει το '93 η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: ''Ναι είναι 17Ν''. Μαραθώνια απολογία-κατάθεση χθες του Ξηρού. Μιλάει και για άλλα πρόσωπα.

    Η ΒΡΑΔΙΝΗ: Σαπίλα. Αυτοί είναι οι τρομοκράτες της νύχτας. Και ο διοικητής της Μονάδας Υποβρυχίων Καταστροφών του ΛΣ στους συλληφθέντες νονούς και λαθρεμπόρους.

    ΕΘΝΟΣ: ''Ο αρχηγός βρίσκεται στην Αθήνα'' Μια κατάθεση και μια μαρτυρία αλλάζουν το σκηνικό στις έρευνες.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Ζητείται... νεκρός για να βαπτισθεί αρχηγός της ''17Ν''. Προκειμένου να ικανοποιηθεί η κοινή γνώμη.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Εφιάλτης για το ΠΑΣΟΚ η τρομοκρατία. Ολόκληρη επιχείρηση για ιδεολογικό αποχρωματισμό της ''17 Νοέμβρη''.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Ο Ξηρός μιλάει για 17Ν, η κυβέρνηση για... κοινό έγκλημα. Τρομοκρατία: Ο Σημίτης χαμηλώνει τον πήχη των προσδοκιών και δικαιολογεί την απουσία συλλήψεων.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Δωμάτιο με θέα στη 17Ν. Κατάθεση τη νύχτα- ''Συνεργάσιμος ο Ξηρός'', λένε οι Αρχές.

    ΕΣΤΙΑ: Πολιτικές ευθύνες. Στο μέγα ζήτημα της τρομοκρατίας.

    Espresso: Ο πρώην εισαγγελέας κ. Κρίθυμος αποκαλύπτει: Υπήρξε και δεύτερος τραυματίας στην έκρηξη του Πειραιά. Μυστήριο με τη σύλληψή του.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Καταθέτει και συνεργάζεται. Ο Σάββας Ξηρός δίνει πληροφορίες για πρόσωπα, χτυπήματα και δομή της ''17Ν'.

    Ο ΛΟΓΟΣ: ''Θα πιαστούν όλοι οι υπεύθυνοι''. Ο Κ. Σημίτης στο Υπουργικό για την τρομοκρατία.

    ΤΑ ΝΕΑ: Τα είπε όλα για τη 17Ν ο Ξηρός. Πολύωρη απολογία στον Διώτη.

    ΝΙΚΗ: Απομυθοποίηση τώρα. Κτύπημα και στο ''επαναστατικό'' προφίλ της 17Ν. Αρχισε επισήμως η απολογία του Ξηρού.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Εργατικά μποφόρ καταδίκης της επιστράτευσης. Μαχητικό συλλαλητήριο στον Πειραιά.

    Traffic news: Αίνιγμα η κοινή εμφάνιση των δύο γυναικών. Η πρώην και η νυν σύντροφος του Ξηρού αμφισβητούν εκ προοιμίου οποιαδήποτε ομολογία του λόγω χορήγησης φαρμάκων.

    Η ΧΩΡΑ: Γιατί μαζί χέρι-χέρι. Επίδειξη αδελφικού δεσμού της πρώην και της νυν συντρόφων του Σάββα Ξηρού. Μιλούν για ύποπτα φάρμακα... αδυνατίσματος των κατηγοριών.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Στη Σίνδο η EXPO 2008. Το Υπουργικό Συμβούλιο άναψε το πράσινο φως για τη διεκδίκηση της έκθεσης.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Καλλυντικά προκαλούν στείρωση. ΣΟΣ από επιστήμονες για τους άνδρες.

    [03] Τρομοκρατία

    ΤΑ ΝΕΑ εκτιμούν ότι "'καίει' τη 17 Νοέμβρη ο Σάββας Ξηρός με την απολογία που έδινε μέχρι αργά το βράδυ στον εισαγγελέα και την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία".

    Το ΕΘΝΟΣ επισημαίνει ότι "ο θεωρούμενος από τις αρχές ασφαλείας αρχηγός και εγκέφαλος της τρομοκρατικής οργάνωσης '17Ν' βρίσκεται στην Αθήνα. Οι πληροφορίες στην Αντιτρομοκρατική και στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης ότι ο αρχηγός βρισκόταν στην Αθήνα εδώ και χρόνια, προέρχονται από δύο καταθέσεις που έβαλαν φωτιά στη διαδικασία και άλλαξαν τα δεδομένα που ακολουθούν μέχρι πριν από λίγο καιρό οι διωκτικές και ανακριτικές αρχές, αφού για πρώτη φορά εδώ και χρόνια ρίχνουν φως στο τούνελ σε ό,τι αφορά στοιχεία για την ηγετική ομάδα της '17Ν'".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ σημειώνει ότι "αποδέχεται τη δική του ευθύνη αλλά θα τραβήξει μόνος του το δρόμο του. Αυτός φέρεται να είναι ο κεντρικός άξονας πάνω στον οποίο αποφάσισε να κινηθεί ο Σάββας Ξηρός, ο οποίος ανέλυε χθες σχεδόν καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας, στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών, Ιωάννη Διώτη, την επίσημη θέση του για το ρόλο του στην υπόθεση της τρομοκρατίας".

    ΤΟ ΒΗΜΑ υπογραμμίζει ότι "η απολογία Ξηρού δρομολογεί δικαστικές εξελίξεις στο θέμα της τρομοκρατίας ανοίγοντας ουσιαστικώς την πόρτα της δικαιοσύνης η οποία θα επιληφθεί εντός των προσεχών ημερών. Στην πρώτη απολογία του, η οποία θα συνεχιστεί, ο Ξηρός παραδέχθηκε ότι είναι μέλος της '17Ν' και σύμφωνα με πληροφορίες επιβεβαίωσε σημαντικά και κρίσιμα ευρήματα των Αρχών, δίνοντας επιπλέον πληροφορίες και για άλλα άτομα-μέλη της οργάνωσης".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ γράφει ότι "Ο Ξηρός παραδέχθηκε βέβαια τη συμμετοχή του στη συγκεκριμένη επίθεση και στη συνέχεια άρχισε να μιλά για τη '17 Νοέμβρη'. Πληροφορίες από την εισαγγελία αναφέρουν ότι ο Σάββας Ξηρός έχει δείξει διάθεση να συνεργαστεί με τις αρχές σχετικά με τα σημεία που γνωρίζει για την οργάνωση-φάντασμα που έπειτα από 27 χρόνια έρχεται στο φως. Με την ολοκλήρωση της απολογίας η δικογραφία θα σταλεί στην εισαγγελία για να ασκηθούν ποινικές διώξεις εις βάρος του Ξηρού και εις βάρος όσων άλλων προσώπων".

    Η ΝΙΚΗ αναφέρει ότι "η 'επιχειρησιακή εξάρθρωση της 17Ν συμβαδίζει με την 'ιδεολογική απομυθοποίηση' της οργάνωσης, τα μέλη της οποίας χαρακτηρίζονται από την κυβέρνηση 'εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου'. Διαρροές κυβερνητικών παραγόντων υποστήριζαν ότι ο φάκελος τρομοκρατία 'θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Αυγούστου'".

    Κατά την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ "η καθυστέρηση έκδοσης των ενταλμάτων αν και έχει αρχίσει η διαρροή των πρώτων ονομάτων αφορά στην επιλογή εκείνης της τακτικής που προτείνει το καλύτερο 'δέσιμο' των ενοχοποιητικών στοιχείων με τα στελέχη της οργάνωσης των δολοφόνων".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ τονίζει ότι "αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής έχουν απλώσει δίχτυ σε Αττική και σε νομό της Βορείου Ελλάδας, για τον εντοπισμό του τρομοκράτη, τον οποίο θεωρούν το 'πιστόλι' της '17Ν'. Στην ΕΛ.ΑΣ γνωρίζουν την πολύχρονη διαδρομή του στο λαβύρινθο της τρομοκρατίας αλλά και ότι ήταν 'αγνώστου διαμονής' πολλά χρόνια τώρα!".

    Η ΧΩΡΑ ισχυρίζεται ότι "η Ισπανίδα σύντροφος του Ξηρού Αλίσια Ρομέρο Κορτές και η πρώην σύζυγός του Αγγ. Σωτηροπούλου έφθασαν χθες μαζί στον Ευαγγελισμό και προχώρησαν προς την είσοδο του νοσοκομείου πιασμένες χέρι-χέρι. Η εμφάνισή τους αυτή, που υποδήλωνε στενή φιλική σχέση, συνδυαζόμενη και με την πληροφορία ότι ο Ξηρός ζήτησε από τον κ. διώτη να ενισχυθούν τα μέτρα προστασίας της ζωής του, έδωσε λαβή για νέα ερωτήματα, αλλά και για εκτιμήσεις ότι επιδιώκεται εξασθένιση των κατηγοριών. Αλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι χθες ο εισαγγελέας κ. Διώτης κατόρθωσε να πάρει την πρώτη, άτυπη κατάθεση του αγιογράφου βομβιστή".

    Σύμφωνα με την Espresso "αποκάλυψη-βόμβα από πρώην εισαγγελέα της Ηλείας επιβεβαιώνει ρεπορτάζ της 'Espresso', ότι στην επιχείρηση για τη βομβιστική ενέργεια στο λιμάνι του Πειραιά, πήρε μέρος και τραυματίστηκε και δεύτερο πρόσωπο. Το οποίο δεν ενήργησε ως 'κάλυψη' του Ξηρού, αλλά λειτούργησε σε πρωταγωνιστικό ρόλο!".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ υποστηρίζει ότι "με ισχυρές διασυνδέσεις στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας εμφανίζεται ο συνέταιρος του Σάββα Ξηρού Γιάννης Παπαδάκης. Ο στενός φίλος και συνέταιρος στις δουλειές του υπ΄ αριθμόν ένα κατηγορούμενου για τρομοκρατικές ενέργειες εισέπραξε το '93 από το υπουργείο Πολιτισμού 80.000.000 δρχ. ως επιχορήγηση για τηλεοπτική ταινία".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) προσθέτει ότι "στο 'στόχαστρο' του υπουργικού συμβουλίου μπήκαν χθες όλες οι εξελίξεις της προσπάθειας που καταβάλλεται για την εξάρθρωση της 17Ν. Ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, κατά τη διάρκεια της εισήγησής του δεσμεύτηκε για τον εντοπισμό και τη σύλληψη όλων όσοι εμπλέκονται σε υποθέσεις τρομοκρατίας".

    [04] Οργανωμένο έγκλημα

    Η Traffic news αναφέρει ότι ''μερικά από τα πιο ''διάσημα'' ονόματα της νύχτας, που λυμαίνονται χρόνια τώρα κάθε λογής επιχείρηση αποσπώντας τεράστια ποσά για προστασία, βρίσκονται ήδη στα χέρια της Δικαιοσύνης. Μετά τα εντάλματα του 11ου ανακριτή, οι αστυνομικοί του Τμήματος Εκβιαστών αλλά και του Λιμενικού Σώματος έχουν βγει... σεργιάνι. Μέχρι χθες το μεσημέρι είχαν συλλάβει 18 άτομα''.

    [05] Καραμανλής

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ υποστηρίζει ότι ''την εντύπωση ότι η πορεία του κόμματός του προς την εξουσία είναι νομοτελειακή και τίποτα δεν μπορεί να την ανατρέψει προσπάθησε να ενισχύσει χτες ο Κ. Καραμανλής, επικαλούμενος τόσο τα γκάλοπ όσο και το ότι το κόμμα του είναι ο συνεπής εκφραστής του νεοφιλελευθερισμού, της ''φιλελεύθερης επιλογής''.

    Η ΒΡΑΔΙΝΗ ισχυρίζεται ότι στη χθεσινή σύνοδο της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ ''η αισιοδοξία ήταν εμφανής στα πρόσωπα των στελεχών και των βουλευτών και διάχυτη η ικανοποίηση, εξαιτίας του πολύ θετικού κλίματος που δημιούργησαν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις. Παράλληλα, δεν απουσίαζε και ο προβλη-ματισμός, ως αποτέλεσμα των τελευταίων εξελίξεων στη μάχη κατά της τρομοκρατίας''.

    [06] Κύπρος- Πτώση ελικοπτέρου

    Ο ΛΟΓΟΣ εκτιμά ότι ''συγκλονισμένη είναι η Μεγαλόνησος από τον τραγικό θάνατο του αρχηγού της Εθνικής Φρουράς αντιστράτηγου Ευάγγελου Φλωράκη, που σκοτώθηκε προχθές το πρωί μαζί με άλλους τέσσερις στρατιωτικούς σε συντριβή ελικοπτέρου, η οποία σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία οφείλεται σε βλάβη''.

    [07] Τουρκία- Εξελίξεις- Ελλάδα

    Η ΕΣΤΙΑ γράφει ότι ''οι σημειούμενες εξελίξεις στην Τουρκία είναι φυσικό και αναπότρεπτο να έχουν αντίκτυπο και στην Ελλάδα. Ηδη, προτού φθάσουμε στην παραίτηση Ετσεβίτ ή, και χωρίς αυτήν, στην δρομολόγηση προώρων εκλογών, είχαμε χθες την παραίτηση του Ισμαήλ Τζεμ από την θέση του υπουργού Εξωτερικών, αλλά και την αποχώρησή του από το κυβερνών Κόμμα Δημοκρατικής Αριστεράς. Η εξέλιξις αυτή σηματοδοτεί το τέλος της παρούσης φάσεως της ελληνοτουρκικής προσεγγίσεως, στο μέτρο που αυτή φέρει την προσωπική σφραγίδα των κ. Γ. Παπανδρέου και Ισμαήλ Τζεμ''.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ προσθέτει ότι ''σοβαρές εξελίξεις οι οποίες είναι πολύ πιθανό να επηρεάσουν όχι μόνο τις διμερείς σχέσεις Ελλάδος-Τουρκίας, αλλά και τις ισορροπίες στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου, σημειώνονται τις τελευταίες ώρες. Η πολιτική κρίση στη γειτονική χώρα τείνει να πάρει τη μορφή χιονοστιβάδας για την κυβέρνηση του Μπουλέντ Ετσεβίτ. Η παραίτηση του Ισμαήλ Τζεμ από την ηγεσία του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών κλονίζει την περιβόητη ελληνοτουρκική προσέγγιση, η οποία στήθηκε κυρίως στις προσωπικές σχέσεις των δύο ανδρών''.

    [08] Γ' ΚΠΣ

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ σημειώνει ότι ''τα έργα που χρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ενωση και η δημοσιονομική σταθερότητα είναι δύο κρίσιμα θέματα που απασχολούν την κυβέρνηση. Στην επιτάχυνση των διαδικασιών που προβλέπονται από το Γ' ΚΠΣ προσβλέπει η κυβέρνηση και ο κ. Πάχτας ανακοίνωσε ότι το 36% του συνόλου των έργων έχει ήδη ενταχθεί στα σχετικά προγράμματα. Επειδή, όμως υπάρχει και η κακή εμπειρία του παρελθόντος, ο κ. Πάχτας δημοσιοποίηση κατάλογο έργων του Β'ΚΠΣ που παραπέμπονται στον εισαγγελέα λόγω κακο-τεχνιών''.

    [09] Ονομασία ΠΓΔΜ

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) επισημαίνει ότι ''πολλές απορίες προκάλεσαν σε πολλές πλευρές οι δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών των Σκοπίων, ο οποίος ανέφερε ότι επιτεύχθηκε συμφωνία με την Ελλάδα για την ονομασία του γειτονικού κρατιδίου. Αν και η ελληνική κυβέρνηση διέψευσε μέσω του εκπροσώπου Τύπου του υπουργείου Εξωτερικών κ. Μπεγλίτη τα όσα είπε ο Σκοπιανός υπουργός για τη συμφωνία με το όνομα, οι απορίες και τα ερωτηματικά αυτά παραμένουν τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τη σκοπιμότητα αυτών των δηλώσεων''.

    [10] Ευρωπαϊκή Αγροτική Πολιτική

    Η ΑΥΓΗ τονίζει ότι ''την αντίθεση Βορρά-Νότου στην Ευρώπη αναζωπύρωσαν οι προτάσεις της Κομισιόν για αναθεώρηση της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής. Γαλλία, Ιταλία και Ελλάδα αντέδρασαν στις προτάσεις που μειώνουν την άμεση επιδότηση της παραγωγής (δηλαδή αγροτικό εισόδημα) υποσχόμενες ασαφή αύξηση των ''περιφερειακών ενισχύσεων'', που θα πρέπει να συγχρηματοδοτηθούν από τον κρατικό προϋπολογισμό. Μάλιστα, ο υπουργός Γεωργίας Γ. Δρυς αντιδρώντας χαρακτήρισε ευπρόσδεκτη την κινητοποίηση των αγροτών για το θέμα''.

    [11] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: ''Προσπάθεια αναδιάρθρωσης βραχυ-πρόθεσμου δανεισμού. από σημαντικό αριθμό επιχειρήσεων''

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: ''Η Ευρώπη αφυπνίζεται. Το Σύμφωνο Σταθερότητας χαλαρώνει υπέρ της Ανάπτυξης. Επιστολή του κ. Π. Σόλμπες στο ECOFIN''.

    ΚΕΡΔΟΣ: ''Στο ''σκαμνί'' εργολάβοι για δημόσια έργα. 35 έργα από το Β' ΚΠΣ αχρηστεύτηκαν μέσα σε 3 χρόνια''.

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ:''Πληθωρισμός: Ανοιξε πάλι η ψαλίδα με την Ευρωζώνη. Βάζουμε στόχο 3,3% έναντι 2% των άλλων''

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: ''Οικοδομικός οργασμός! Με εκρηκτικούς ρυθμούς αυξάνονται κι εφέτος τα στεγαστικά δάνεια. Θα ξεπεράσουν τα 21 δις. ευρώ το 2002''.

    [12] Σύμφωνο Σταθερότητας

    Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ γράφει ότι "με την αναγκαία διακριτικότητα, προκειμένου να μην πληγεί το κύρος του ευρώ, χαλαρώνει η εφαρμογή του Συμφώνου Σταθερότητας και Ανάπτυξης. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και οι 12 χώρες του euro-group οδηγούνται σε ιστορικό συμβιβασμό".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Sunday, 14 July 2002 - 19:11:38 UTC