Visit the Hellenic Ministry of National Defence (MOD) Mirror on HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 03-10-23

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 23/10/2003
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Ελληνοτουρκικά
  • [04] Υπόθεση Σταθέα
  • [05] Ελληνική Εκκλησία - Οικουμενικό Πατριαρχείο
  • [06] Υπογεννητικότητα
  • [07] Εκλογικός νόμος
  • [08] Μεταβιβάσεις ακινήτων -αυτοκινήτων
  • [09] Νέα δάνεια
  • [10] ΠΑΣΟΚ
  • [11] Πανεπιστημιακοί-Απεργία
  • [12] Αυξήσεις σε μισθούς-συντάξεις
  • [13] Μαθητές-Σημαιοφόροι
  • [14] Δίκη 17Ν
  • [15] Κυπριακό
  • [16] Βουλή-Συζήτηση
  • [17] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ 23/10/2003
  • [18] Τράπεζες-Αγορά

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 23/10/2003

    Οι αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις από 1.1.2004, η δίκη της 17Ν, οι σχέσεις Οικουμενικού Πατριαρχείου - Ελληνικής Εκκλησίας, οι ελληνοτουρκικές σχέσεις και η χθεσινή συζήτηση στη Βουλή σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Προσλήψεις 25.000 νέες θέσεις. Από το Νοέμβριο η μερική απασχόληση.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): 103.267 γεννήσεις. 105.219 θάνατοι! Ελληνική τραγωδία το δημογραφικό.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Χωρίς παιδιά 6 στους 10 Ελληνες. Συγκλονιστικά στοιχεία από έρευνα για την υπογεννητικότητα.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ: Τα δάνεια ευκαιρίες για δημοσίους υπαλλήλους και στρατιωτικούς. Τα στεγαστικά του Ταμείου Παρακαταθηκών και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

    Η ΑΥΓΗ: Επαρση ρατσισμού. Στη Ν. Μηχανιώνα πέρασε ο εκβιασμός.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Εκβιάζει με κασέτες ο σύζυγος της Σταθέα. Να τον μαζέψει ο εισαγγελέας για να τελειώνει το παραμύθι.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Υψηλότερες συντάξεις. Αυξήσεις ως 20% με το νέο σύστημα. Οι νέοι συντελεστές υπολογισμού ανά Ταμείο.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Λύση από κομισιόν για τους οικοδομικούς συνεταιρισμούς. Παρεμβαίνει η Ευρωπαϊκή Ενωση.

    ΕΘΝΟΣ: Αυξήσεις μέχρι 20% στις νέες συντάξεις. Διαδοχική ασφάλιση: Ολο το πόρισμα της επιτροπής.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Το ''Πιρι-Ρεις'' βγήκε παγανιά έξω από την Κύπρο. Την ίδια ώρα που η κυβέρνηση μας ανακοινώνει ότι η ελληνοτουρκική προσέγγιση ...προοδεύει.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Κόβονται οι χρηματοδοτήσεις έργων από την Ευρώπη. Μετά τη διαπίστωση σωρεία παρατυπιών στις συνάψεις των συμβάσεων.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Νόμιμα τα αυθαίρετα στον αιγιαλό! Υπ. Οικονομικών: Απίστευτη διάταξη παρά το σάλο της υπόθεσης Σταθέα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Το σχέδιο διαδοχικής ασφάλισης. Ευνοϊκό για όσους βγουν στο εξής στη σύνταξη.

    ΕΣΤΙΑ:Η Σημαία των Ελλήνων. Η Κυβέρνησις αμφισβητεί το αυτονόητο.

    Espresso: Το χρονικό της μεγάλης σύγκρουσης Τατιάνας -Κούγια. Αστυνομικοί πήγαν στο κανάλι να συλλάβουν τη Στεφανίδου.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Περιμένοντας το 2004...Η Αθήνα ''πνίγεται σε σωρούς σκουπιδιών, ενώ η κυβέρνηση αδυνατεί να βρει μια διέξοδο.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Αυξήσεις εως και 43% στα οπωροκηπευτικά. Ομοσπονδία Λαϊκών Αγορών: Πλασματικό το παρατηρητήριο τιμών.

    ΤΑ ΝΕΑ: 2 νόμοι - τομές για μισθούς-συντάξεις.

    ΝΙΚΗ: Ο αντίπαλος έκανε πίσω. Εκτονώνεται η κρίση στο Εκκλησιαστικό.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Αντιλαϊκός οδοστρωτήρας η Ευρωπαϊκή Ενωση.

    Traffic News: ''Συνελήφθη'' στον αέρα η Τατιάνα. Θρίλερ ύστερα από εξώδικο του Αλέξη Κούγια για όσα είπε στην εκπομπή της για τη Χριστίνα Παππά.

    Η ΧΩΡΑ: Βόμβα Μαργαρίτη στη δίκη! Ο πρόεδρος χαρακτήρισε πολιτικά τα εγκλήματα της 17Ν.

    City Press: Πατριαρχικό ''όχι'' στους μεσολαβητές. Αρνητική, όχι όμως απορρηπτική, η πρώτη αντίδραση Βαρθολομαίου στην προσπάθεια μεσολάβησης.

    MetroRAMA: Σημαντική ενίσχυση σε οικογένειες μισθωτών. Αύξηση κατά 40% των οικογενειακών επιδομάτων από την 1.1.2004

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Αυξήσεις ως 20% στις συντάξεις. Διαδοχική ασφάλιση: Τι προβλέπει η διάταξη.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Αναδιπλώνεται η Τουρκία για την επίλυση του Κυπριακού. Μετά την επίσκεψη του Α. Γκιουλ στην Ελλάδα.

    [03] Ελληνοτουρκικά

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ αναφέρει ότι '' επί τάπητος για δεύτερη συνεχόμενη μέρα τα ελληνοτουρκικά με επίκεντρο το Αιγαίο και το Κυπριακό στη συνάντηση που είχε χθες ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης με τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Αμπντουλάχ Γκιουλ. Ο κ. Σημίτης έθεσε επιτακτικά το θέμα των παραβιάσεων του ελληνικού εναέριου χώρου από την τουρκική αεροπορία και επεσήμανε ότι ο ευρωπαϊκός δρόμος της Τουρκίας περνάει μέσα από το Κυπριακό και τα ελληνοτουρκικά''.

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) υποστηρίζει ότι ''σε θετικό κλίμα και χωρίς εκπλήξεις πραγματοποιήθηκε χθες η συνάντηση του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Αμπντουλάχ Γκιουλ με τον πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη με την οποία ολοκληρώθηκε και η πρώτη επίσημη επίσκεψή του''.

    Σύμφωνα με το ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, ''στις ελληνοτουρκικές σχέσεις τείνει να παγιωθεί ένα ιδιόμορφο καθεστώς συμβίωσης, στο πλαίσιο της Pax Americana, όπου το βάρος πέφτει στην ''οικονομική συνεργασία'' και αφήνονται στην άκρη τα κρίσιμα ζητήματα εθνικής κυριαρχίας''.

    [04] Υπόθεση Σταθέα

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ γράφει ότι '' γυρολόγος εκβιασμών αποδείχθηκε μετά και την χθεσινή ''ανοιχτή'' συνέντευξή του - στην κυριολεξία φούσκα, για κάθε έννοια και εκδοχή δημοσιογραφικού ενδιαφέροντος-ο σύζυγος της Ρουμπίνης Σταθέα , Παναγιώτης Τζαβάρας. Πληροφορίες από αξιόπιστες πηγές που διαθέτει η ''Α'' αναφέρουν ότι ο Τζαβάρας έχει ήδη έλθει σε επαφή με δημοσιογράφο προκειμένου να παζαρέψει ''κανάλι'' αποκλειστικής διοχέτευσης υλικού μαγνητοφωνημένων συνομιλιών με πολιτικά πρόσωπα , που όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, ''ζεματάει''.

    Σύμφωνα με τον ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΤΥΠΟ (Μήτσης) ''με συνεχείς υπαινιγμούς ασάφειες και αντιφάσεις ο Παναγιώτης Τζαβάρας σύζυγος της αυτόχειρας Ρουμπίνης Σταθέα κατάφερε με τη χθεσινή του συνέντευξη Τύπου να αποδυναμώσει επί της ουσίας τα όσα μέχρι χθες υποστήριζε σχετικά με την υπόθεση''.

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ υποστηρίζει ότι ''στη χώρα που ανθεί η φαιδρά πορτοκαλέα ακόμη και ο όποιος κύριος Τζαβάρας μπορεί να κλέβει λίγο χρόνο και τηλεθέαση από τα απογευματινά ριάλιτι και με διαγγέλματα να μετατρέπει σε φθηνή κωμωδία το δράμα της οικογένειάς του και τη μανία του για προσωπική προβολή''.

    [05] Ελληνική Εκκλησία - Οικουμενικό Πατριαρχείο

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ εκτιμά ότι ''αιφνίδια προσέγγιση μεταξύ της Εκκλησίας της Ελλάδος και του Οικουμενικού Πατριαρχείου σημειώθηκε χθες. Με τη συναίνεση του αρχιεπισκόπου κ. Χριστόδουλου μετέβησαν στο Φανάρι και συναντήθηκαν με τον κ. Βαρθολομαίο οι μητροπολίτες Πειραιάς Καλλίνικος και Δημητριάδος Ιγνάτιος. Τους μητροπολίτες συνόδευαν ο αναπληρωτής διοικητής του Αγίου Ορους κ. Αρ. Κασμίρογλου και ο Στ. Ψυχάρης''.

    Η ΝΙΚΗ προσθέτει ότι ''συμβιβαστική διέξοδος απεμπλοκής από την κρίση που έθεσε σε σκληρή δοκιμασία τις σχέσεις του Οικουμενικού Πατριαρχείου με την Ελλαδική Εκκλησία αναζητείται στο Φανάρι, με τη μεσολάβηση των μητροπολιτών Πειραιώς Καλλίνικου και Δημητριάδος Ιγνάτιου καθώς και του τέως διοικητή του Αγίου Ορους Στ. Ψυχάρη και του αναπληρωτή διοικητή του Αγίου Ορους Αρ. Κασμίρογλου''.

    [06] Υπογεννητικότητα

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ αναφέρει ότι ''οι έξι στους δέκα Ελληνες που υπέβαλαν φορολογική δήλωση το 2002 δήλωσαν ότι δεν έχουν παιδιά. Στο νομό Ευρυτανίας οι γεννήσεις σημείωσαν πτώση 60% μέσα σε 20 χρόνια και σε όλη την Ελλάδα 27,44%''.

    [07] Εκλογικός νόμος

    Η TRAFFIC NEWS υποστηρίζει ότι ''μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου θα κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο για το νέο εκλογικό νόμο, το οποίο και θα ψηφιστεί''.

    [08] Μεταβιβάσεις ακινήτων -αυτοκινήτων

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ αναφέρει ότι ''με μια υπεύθυνη δήλωση στο συμβολαιογράφο ότι έχουν τακτοποιήσεις τις φορολογικές τους υποχρεώσεις θα γίνονται οι μεταβιβάσεις των ακινήτων, ενώ για τις μεταβιβάσεις αυτοκινήτων οι φορολογούμενοι θα αποφεύγουν το λαβύρινθο της Εφορίας και θα αρκεί μια επίσκεψη στη Διεύθυνση Μεταφορών της οικείας νομαρχίας''.

    [09] Νέα δάνεια

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ ισχυρίζεται ότι ''νέα προγράμματα στεγαστικών δανείων με χαμηλά επιτόκια και ευνοϊκούς όρους παρέχουν το Ταχ. Ταμιευτήριο και το Ταμείο Παρακαταθηκών. Αφορούν δεκάδες χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους, εργαζόμενους σε ΔΕΚΟ, ΑΕΙ, Δήμους και τους συνταξιούχους του Δημοσίου και των ΝΠΔΔ''.

    [10] ΠΑΣΟΚ

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ υποστηρίζει ότι ''ο Αλέκος Παπαδόπουλος ο οποίος έχει δηλώσει ότι δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής στις προσεχείς εκλογές, επανέρχεται στα κομματικά πράγματα του ΠΑΣΟΚ. Οπως ανακοινώθηκε θα μετέχει στην Επιτροπή Προγράμματος, μαζί με τον γραμματέα Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και το μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου Φώφη Γεννηματά. Ουσιαστικά όμως ο πρώην υπουργός θα αναλάβει ρόλο συντονιστή''.

    [11] Πανεπιστημιακοί-Απεργία

    Η City Press υποστηρίζει οτι "μετά τη νέα οριακή αύξηση των προτεινόμενων μισθολογικών αυξήσεων για τους πανεπιστημιακούς που έκανε η κυβέρνηση μεγάλωσαν οι πιθανότητες να αποφασίσουν σήμερα οι πανεπιστημιακοί την αναστολή των κινητοποιήσεών τους. Η προτεινόμενη συνολική αύξηση για τις αποδοχές τους είναι της τάξης του 7,6%, ποσοστό που δεν καλύπτει το αίτημα για 10%".

    [12] Αυξήσεις σε μισθούς-συντάξεις

    Το ΒΗΜΑ αναφέρει οτι "οι εμπειρογνώμονες του υπουργείου Εργασίας ολοκλήρωσαν χθες τον σχεδιασμό τους για τη διαδοχική ασφάλιση -το κείμενό τους έχει την έγκριση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου και θα ενσωματωθεί στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο. Ετσι αλλάζει προς όφελος των ασφαλισμένων ο τρόπος υπολογισμού των συντάξεων που προκύπτουν από ασφάλιση σε περισσότερα του ενός Ταμεία, καθώς οι συντάξεις αυξάνονται ως και 20%. Σημειωτέον οτι η ρύθμιση αφορά το 30% των ασφαλισμένων που συνταξιοδοτούνται κάθε χρόνο".

    Τα ΝΕΑ γράφουν οτι "ριζικές αλλαγές έρχονται το 2004 στους μισθούς στο Δημόσιο με το νέο μισθολόγιο που δημοσιεύουν σήμερα "ΤΑ ΝΕΑ" καθώς και στις συντάξεις διαδοχικής ασφάλισης που αυξάνονται κατά 20%".

    Το Metrorama προσθέτει οτι "κατά 40% αυξάνονται από την 1η Ιανουαρίου του 2004 τα οικογενειακά επιδόματα, τα οποία χρηματοδοτούνται από τον ειδικό Διανεμητικό Λογαριασμό Οικογενειακών Επιδομάτων Μισθωτών (ΔΛΟΕΜ), καθώς ο υπουργός Εργασίας, Δημήτρης Ρέππας, έκανε αποδεκτή σχετική πρόταση του διοικητή του ΟΑΕΔ, Γιάννη Νικολάου, στο πλαίσιο ενίσχυσης της κοινωνικής πολιτικής της κυβέρνησης".

    [13] Μαθητές-Σημαιοφόροι

    Η ΑΥΓΗ σημειώνει οτι "ο εκβιασμός δεν άφησε τον αριστούχο μαθητή Οδυσσέα Τσενάι να σηκώσει τη σημαία στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Νέα Μηχανιώνα. Τον υποχρέωσε να παραιτηθεί από το δικαίωμά του να είναι σημαιοφόρος. Τσαλακώθηκε έτσι η σημαία της ελευθερίας, που μετατράπηκε σε περιτύλιγμα του ρατσισμού και των διακρίσεων. Το σχολείο έγινε τόπος εκβιασμών και επίσημης ανισότητας".

    Η ΕΣΤΙΑ εκτιμά οτι "ας αντιληφθή επί τέλους η Κυβέρνησις, οτι η γαλανόλευκη είναι η Σημαία των Ελλήνων. Και ότι στις εθνικές παρελάσεις την κρατούν Ελληνες και κανένας άλλος".

    [14] Δίκη 17Ν

    Η ΧΩΡΑ επισημαίνει οτι "στροφή 180 μοιρών του προέδρου Μιχ. Μαργαρίτη απέναντι στους κατηγορούμενους της 17Ν. Τους είπε οτι δεν θα τους δικάσει σαν κακοποιούς του κοινού ποινικού δικαίου και αναγνώρισε πολιτικά κίνητρα στον αγώνα τους που αιματοκυλούσε επί 3 δεκαετίες τη χώρα δημιουργώντας νεκρούς και σπέρνοντας την τρομοκρατία".

    [15] Κυπριακό

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ισχυρίζεται οτι "νέα πρόκληση αυτή τη φορά σε βάρος της Κύπρου επεφύλαξε το στρατιωτικό κατεστημένο της Αγκυρας στέλνοντας στα Κατεχόμενα το ωκεανογραφικό σκάφος "Πίρι Ρέις". Η κίνηση αυτή σημειώθηκε σε μια περίοδο κατά την οποία η πολιτική ηγεσία της Τουρκίας φαίνεται να πιέζει και πάλι τον Ραούφ Ντενκτάς για το Κυπριακό και εκτιμάται από κυπριακές διπλωματικές πηγές ως προσπάθεια του στρατιωτικού κατεστημένου να ενισχύσει τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ραούφ Ντενκτάς ενόψει των ψευδοεκλογών του Δεκεμβρίου".

    Η Espresso υπογραμμίζει οτι "δήλωση-"βόμβα" κατά του Ραούφ Ντεκτάς ήταν αυτή του Τούρκου πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που από την Κιργιζία που επισκέφθηκε χθες τόνισε:"Αυτοί που δεν μπόρεσαν να λύσουν τα προβλήματα στο νησί επί 40 χρόνια δεν πρέπει να περιμένουν οτι η νέα κυβέρνηση μπορεί να τα λύσει σε 11 μήνες". Η δήλωση θεωρήθηκε στην Αγκυρα ως άλλη μια ένδειξη πως η τουρκική κυβέρνηση θεωρεί τον κατοχικό ηγέτη "εμπόδιο" για τη λύση του Κυπριακού".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ τονίζει οτι "ανοικτός είναι πλέον ο πόλεμος ανάμεσα στο καθεστώς Ντενκτάς και τις ΗΠΑ. Μετά την πρόσφατη επίθεση εναντίον του Αμερικανού πρέσβη Μάικλ Κλόσον, ο Ντενκτάς κήρυξε ανεπιθύμητο και τον ειδικό συντονιστή του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Τόμας Γουέστον. Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης απέρριψε αίτημα του κ. Γουέστον, ο οποίος έφτασε χθες βράδυ στην Κύπρο, να συναντηθεί μαζί του".

    [16] Βουλή-Συζήτηση

    Σύμφωνα με το ΛΟΓΟ "τα ξίφη τους διασταύρωσαν χθες στη Βουλή ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος της ΝΔ, κατά την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή, σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων, που έγινε με πρωτοβουλία της κυβέρνησης. Η δήλωση του πρωθυπουργού οτι η Ελλάδα προάγει αποτελεσματικά τα εθνικά και οικονομικά συμφέροντά της στα πλαίσια της ΕΕ, αμφισβητήθηκε έντονα από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας".

    [17] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ 23/10/2003

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ:''Καλά νέα από τις τράπεζες. Αρχίζει από σήμερα η δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων του 9μηνου".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ:''Το ποινολόγιο της Εφορίας. Ολόκληρο το νομοσχέδιο σε 16 σελίδες".

    ΚΕΡΔΟΣ:''Παιχνίδι" ξένων οίκων με τη μετοχή του ΟΤΕ. Κατεβάζει την τιμή-στόχο στα εννέα ευρώ τώρα η UBS".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ:''7% αύξηση των ιδιωτικών επενδύσεων κατά το 2003. Οι 3 παράγοντες που κατά την Τράπεζα της Ελλάδος ανεβάζουν το ΑΕΠ".

    [18] Τράπεζες-Αγορά

    Η ΕΞΠΡΕΣ γράφει οτι "Με ποσοστιαία άνοδο κατ' ελάχιστο το 20% και κατά μέγιστο το 40%, αρχίζουν από σήμερα να δημοσιοποιούνται τα αποτελέσματα εννεάμηνου των πιστωτικών ιδρυμάτων, τα οποία, πέραν των θετικών επιπτώσεων στην αγορά, προοιωνίζονται ένα ιδιαίτερα κερδοφόρο έτος και αυξημένα μερίσματα για την τρέχουσα χρήση".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Thursday, 23 October 2003 - 21:43:16 UTC