Browse through our Interesting Nodes on Academic Institutions in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 03-11-11

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 11/11/2003
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Δημοσκοπήσεις
  • [04] Ευρωσύνταγμα
  • [05] Ελλάδα-Αλβανία
  • [06] Ολυμπιακοί Αγώνες- Δημοσίευμα
  • [07] Οπωροκηπευτικά
  • [08] Φορολογικό πολυνομοσχέδιο
  • [09] Επέτειος 17Ν
  • [10] ΠΑΣΟΚ-ΝΔ
  • [11] Δίκη 17Ν
  • [12] Κυπριακό
  • [13] Νέες θέσεις εργασίας
  • [14] Αμβλώσεις
  • [15] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
  • [16] Φορολογικό νομοσχέδιο

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 11/11/2003

    Το φορολογικό πολυνομοσχέδιο, η προεκλογική προετοιμασία και στρατηγική των κομμάτων, το Κυπριακό είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Πράσινο φως σε 100 συνεταιρισμούς. Με το Πολεοδομικό Νομοσχέδιο.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Ενοπλη εξέγερση εξτρεμιστών Αλβανών στη Βορ. Ελλάδα! Σενάριο τρόμου ή σενάριο...πλάκας για τις μέρες των Ολυμπιακών αυτό που προβάλλει το ''Σπίγκελ'';

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Στο ''γύψο'' τα γκάλοπ. Υπό κρατικό έλεγχο οι δημοσκοπήσεις.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ: Να φύγει τώρα ο Σημίτης. Συνέντευξη: Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κυριάκος Σπυριούνης βομβαρδίζει το Μαξίμου...

    Η ΑΥΓΗ: Εκρηξη δανεισμού με εγγύηση του δημοσίου. Μόνον το 2003 μεγαλοδάνεια 2,45 δις ευρώ.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Καταιγίδα Πάγκαλου αναστατώνει ΠΑΣΟΚ - ΝΔ. Πόλεμο αποκαλύψεων τρέμουν κορυφαία στελέχη των δύο μεγάλων κομμάτων.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Νομοσχέδιο-μαμούθ. Παροχές, ενισχύσεις και απαλλαγές. Υπεγράφη χθες και θα κατατεθεί τις επόμενες ημέρες στη Βουλή.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Γλιτώνουν την εφορία οι μικρές επιχειρήσεις. Τι περιλαμβάνει το νομοσχέδιο για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.

    ΕΘΝΟΣ: 1.029 νέες προσλήψεις σε υπουργεία, δήμους, ΔΕΚΟ. ΑΣΕΠ: Οι προθεσμίες για 12 διαγωνισμούς.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: ''Τσάμικο'' θα μας ...χορέψουν Αλβανοί εξτρεμιστές. Σύμφωνα με το ''Spiegel'' ήδη έγιναν οι συμφωνίες για μεγάλες αγορές όπλων από την Κροατία.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Με δανεικά όλα τα έργα. Χρωστάμε σε όλες τις τράπεζες του κόσμου, όπως δείχνουν επίσημα στοιχεία.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Εκπτωση στις παροχές σε ανέργους- φοιτητές. Νομοσχέδιο: Τι προβλέπεται για τα επιδόματα και τις συντάξεις του ΟΓΑ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: 24+15 φοροαλλαγές. Νομοσχέδιο-σκούπα και με απλουστεύσεις.

    ΕΣΤΙΑ: Προκλητικός ο ''κύριος 32%''. Ο κ. Πάγκαλος δεν διδάχθηκε από το παρελθόν.

    Espresso: Πολεμούν τον Κάρολο γιατί θέλει να είναι Χριστιανός Ορθόδοξος. Συνωμοσία για να μη γίνει βασιλιάς!

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Αγοραπωλησίες εξπρές. Με μία και μόνη υπεύθυνη δήλωση αντικαθίστανται από το 2004 πιστοποιητικά για μεταβιβάσεις ακινήτων, αυτοκινήτων, σκαφών.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Σε διατίμηση η πατάτα. Πιέζει το υπουργείο Ανάπτυξης για τις τιμές των οπωροκηπευτικών.

    ΤΑ ΝΕΑ: Παροχές εξπρές και φόροι με ...τιμοκατάλογο. Ολες οι ρυθμίσεις του νέου νομοσχεδίου.

    ΝΙΚΗ: Point system για φορολογία επιχειρήσεων. Τι περιλαμβάνει το νέο πολυνομοσχέδιο.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Ποτέ δε θα πάρουν πλήρη σύνταξη οι 2 στους 3. Στοιχεία ΙΚΑ για μισθούς-ασφάλιση.

    Traffic News: Τραγουδίστρια κρυφά στο νοσοκομείο από κόκα! Τη μετέφερε λιπόθυμη ο αγαπημένος της.

    Η ΧΩΡΑ: Ρυθμίσεις και κίνηση για χιλιάδες επιχειρήσεις. Τι προβλέπει το νέο φορολογικό νομοσχέδιο.

    City Press: Φορολογικό ''point system''. Νομοσχέδιο για ''αντικειμενικό'' σύστημα ελέγχου των επιχειρήσεων από την Εφορία.

    MetroRAMA: Ευκαιρία απασχόλησης για 3.200 ανέργους. Με προγράμματα του ΟΑΕΔ για τις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Στη φυλακή για 10.000 ευρώ! Νέο φορολογικό νομοσχέδιο -''σκούπα''.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Απειλές UCK κατά της Ελλάδας. Ο Π. Μάϊκο εγείρει ζητήματα σχετικά με τα σύνορα.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ''Τρωτή'' η Θεσσαλονίκη από ενδεχόμενο σεισμό. Ευρεία σύσκεψη για την αντισεισμική θωράκιση.

    [03] Δημοσκοπήσεις

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ υποστηρίζει ότι ''νομοθετικό πλαίσιο -έκτρωμα, που βάζει ''γύψο'' στις δημοσκοπήσεις, ετοιμάζει η κυβέρνηση. Μια πανίσχυρη επιτροπή με επικεφαλής δικαστικό θα ελέγχει τις εταιρίες και θα τους επιβάλλει κυρώσεις''.

    [04] Ευρωσύνταγμα

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ αναφέρει ότι ''τρεις στους τέσσερις Ελληνες ζητούν τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για το ευρωπαϊκό Σύνταγμα όταν ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση στη Διακυβερνητική Διάσκεψη. Πρόκειται για το υψηλότερο ποσοστό στην Ευρωπαϊκή Ενωση, ενώ ακολουθούν οι Κύπριοι με ποσοστό 69%''.

    [05] Ελλάδα-Αλβανία

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) γράφει ότι ''ξάφνιασε χθες η απάντηση που έδωσε σε σχετική ερώτηση ο Αλβανός υπουργός Εθνικής Αμυνας κ. Π. Μάικο που είπε πως υπάρχουν συνοριακές εκκρεμότητες στα Βαλκάνια. Ο κ. Μάικο με αρκετά διπλωματικό τρόπο δεν θέλησε να ''ανοίξει'' τα χαρτιά του και αρκέστηκε μόνο να πει πως τα εκκρεμή αυτά ζητήματα θα λυθούν με διάλογο''.

    [06] Ολυμπιακοί Αγώνες- Δημοσίευμα

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) αναφέρει ότι ''τεράστια ερωτήματα δημιουργεί δημοσίευμα του έγκυρου γερμανικού περιοδικού ''Spiegel'' σχετικά με την προετοιμασία ένοπλης εξέγερσης υποκινούμενης από τον Αλβανικό Εθνικό Στρατό (ΑΝΑ) στη Βόρειο Ελλάδα κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004! Πρόκειται για ένα εκτενές δημοσίευμα με εξαιρετικά ''ύποπτο'' ως προς την ουσία του περιεχόμενο καθώς στο ίδιο περιοδικό είχε δημοσιευθεί προ μηνών συνέντευξη του επιτετραμμένου της ΔΟΕ περί σημαντικών προβλημάτων στην προετοιμασία των Ολυμπιακών Αγώνων με έντονη αντίδραση από ελληνικής πλευράς''.

    [07] Οπωροκηπευτικά

    Ο ΛΟΓΟΣ αναφέρει ότι ''έντονες πιέσεις ασκεί το υπουργείο Ανάπτυξης στην αγορά για τις τιμές των οπωροκηπευτικών , οι οποίες ακολουθούν ανοδική πορεία τις τελευταίες εβδομάδες''.

    [08] Φορολογικό πολυνομοσχέδιο

    Η ΝΙΚΗ υποστηρίζει ότι ''το ''κοινωνικό πακέτο'', η αντικειμενοποίηση των φορολογικών ελέγχων για επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες μέσω επιβολής point system και το δεκαετές φορολογικό συμβόλαιο γι τις μεγάλες επενδύσεις αναπτυξιακού χαρακτήρα είναι το αντικείμενο του φορολογικού νομοσχεδίου που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα από τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Ν. Χριστοδουλάκη και βρίσκεται στο στάδιο συλλογής υπογραφών από τους έξι συναρμόδιους υπουργούς''.

    Σύμφωνα με τη ΧΩΡΑ, ''ευρύτατες αλλαγές, φοροαπαλλαγές αλλά και νέοι φόροι και ποινές προβλέπονται στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο στο οποίο περιέχεται και η πρώτη δόση του κοινωνικού πακέτου Σημίτη. Σύμφωνα με αυτό απλοποιείται το φορολογικό καθεστώς για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις , περιορίζονται οι συντελεστές, ενώ παρέχονται κίνητρα για επέκταση, εκσυγχρονισμό, προσλήψεις και νέες επενδύσεις. Επιπλέον, ρυθμίζονται τα θέματα των αγροτικών συντάξεων και των φόρων στα ακίνητα''.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ προσθέτει ότι ''στις μεγάλες επιχειρήσεις επικεντρώνονται οι έλεγχοι της εφορίας μετά και το νομοσχέδιο που έδωσε στη δημοσιότητα ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Ν. Χριστοδουλάκης. Με το εν λόγω νομοσχέδιο καθιερώνεται επίσης ο χαμηλός συντελεστής 25% για τη φορολόγηση των κερδών των επιχειρήσεων που πραγματοποιούν επενδύσεις άνω των 30 εκατομμυρίων ευρώ''.

    Η City Press αναφέρει ότι '' με την πρωτοβουλία αυτή ο υπουργός Οικονομίας κ Χριστοδουλάκης προσπαθεί να περιορίσει την παρέμβαση του ανθρώπινου-πολιτικού ή εφοριακού- παράγοντα στον προσδιορισμό των φορολογικών βαρών των επιχειρήσεων''.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ επισημαίνει ότι ''να προλάβει τον χρόνο θέλησε το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης και συγκέντρωσε σε νομοσχέδιο-σκούπα 24 μεγάλες και 15 μικρές αλλαγές. Αυτές αντικειμενικοποιούν το σύστημα των φορολογικών ελέγχων, υλοποιούν τις δεσμεύσεις του κοινωνικού πακέτου Σημίτη (φοιτητικό και μαθητικό επίδομα) , δημιουργούν ευνοϊκότερο σύστημα αναπτυξιακών κινήτρων και απλουστεύουν διαδικασίες (μεταβιβάσεις ακινήτων, κλήσεις Τροχαίας στα ΕΛΤΑ κλπ). Οι περισσότερες αλλαγές θα ισχύσουν από 1/1/2004''.

    [09] Επέτειος 17Ν

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ σημειώνει ότι ''με κινητοποίηση χιλιάδων ανδρών θα επιχειρήσει η αστυνομία να αποτρέψει τυχόν επεισόδια κατά τον εορτασμό της επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, οι εκδηλώσεις του οποίου αρχίζουν το Σάββατο. Η ΕΛ.ΑΣ. εκτιμά ότι ο κίνδυνος παρεκτροπών είναι φέτος αυξημένος, καθώς συμπληρώνονται ακριβώς τριάντα χρόνια από την εξέγερση και η επέτειος συμπίπτει με την τελική φάση της δίκης της 17Ν, αλλά και επειδή πιθανολογείται ισχυρή κινητοποίηση αναρχικών για την απελευθέρωση ομοϊδεατών τους. Πέραν αυτών, όμως η αστυνομία εκτιμά ότι ούτως ή άλλων η αποτελεσματικότητά της θα σχολιασθεί διεθνώς εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων''.

    [10] ΠΑΣΟΚ-ΝΔ

    Η Traffic news υποστηρίζει οτι "περαιτέρω όξυνση του πολιτικού κλίματος αναμένεται οτι θα προκαλέσουν οι προχθεσινές δηλώσεις του κ. Πάγκαλου κατά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Καραμανλή, έπειτα από την κάλυψη που του παρείχε χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Πρωτόπαπας".

    Η ΑΥΓΗ αναφέρει οτι "εκνευρισμό και όχι ικανοποίηση έφερε στο Μαξίμου και την Χαριλάου Τρικούπη η πρώτη "επιθετική βολή" του Θ. Πάγκαλου στον Κ. Καραμανλή".

    Η ΕΣΤΙΑ προσθέτει οτι "ολέθριο λάθος για το ΠΑΣΟΚ αποδεικνύεται η ανάθεσις του εκλογικού μηχανισμού στον κ. Θ. Πάγκαλο".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ γράφει οτι "μοιράζουν ρόλους, πλέον, στο ΠΑΣΟΚ, σε μια "απέλπιδα προσπάθεια να συσπειρώσουν την εκλογική βάση του Κινήματος. Στο πλαίσιο αυτό, κάποιοι θα χορεύουν στους ρυθμούς του "σκληρού ροκ" προεξάρχοντος του Θοδ. Πάγκαλου, προκειμένου να πολώσουν το κλίμα και να συσπειρώσουν τους οπαδούς του ΠΑΣΟΚ και κάποιοι άλλοι σε πιο ήπιους τόνους θα επιδιώξουν να υφαρπάξουν την ψήφο των μετριοπαθών".

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ σημειώνει οτι "τη δικομματική πόλωση υποδαυλίζει, με κάθε τρόπο, η ηγεσία της ΝΔ αποσκοπώντας στην είσπραξη της λαϊκής αγανάκτησης, επειδή εμφανίζεται ως δήθεν "αντίπαλος πόλος" στην κυβέρνηση Σημίτη. Παρ' όλο αυτά, ο Κ. Καραμανλής σπεύδει να δηλώσει οτι θεωρεί την ψήφο που θα πάρει το κόμμα του ως "θετική" και "πράσινο φως" για την επιβολή του αντιλαϊκού κυβερνητικού προγράμματος, αξιώνοντας θρασύτατα κοινωνική συναίνεση στην πολιτική του".

    Το ΕΘΝΟΣ υπογραμμίζει οτι "όλα τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ συμμετέχουν στην Κεντρική Εκλογική Επιτροπή τη σύνθεση της οποίας ανακοινώνει σήμερα ο γραμματέας της ΚΕ Μιχ. Χρυσοχοΐδης και στην πρώτη σύγκληση της οποίας αύριο, ο πρωθυπουργός Κ. Σημίτης θα κηρύξει ουσιαστικά την έναρξη του προεκλογικού αγώνα".

    Το ΒΗΜΑ τονίζει οτι "με την υπόδειξη οτι "και τα ψηφοδέλτια μπορούν να αποτελέσουν ισχυρό χαρτί ανανέωσης του ΠΑΣΟΚ" ο πρωθυπουργός κ. Κ. Σημίτης ζήτησε να προεδρεύσει στην Επιτροπή Κατάρτισης Ψηφοδελτίων, λίγη ώρα προτού αρχίσει η συνεδρίαση του ΕΓ την προσεχή Πέμπτη, η οποία και θα ασχοληθεί συνολικά με τα ψηφοδέλτια εν όψει της συνόδου της Κεντρικής Επιτροπής στις 21 Νοεμβρίου".

    Σύμφωνα με τα ΝΕΑ "η ώρα της αλήθειας σήμανε και για τους υποψήφιους... υποψήφιους της Νέας Δημοκρατίας, καθώς αύριο αρχίζουν επισήμως και στη Ρηγίλλης οι διαδικασίες επιλογής. Το Σάββατο ο Κώστας Καραμανλής θα συμμετάσχει σε σύσκεψη με όλους τους προέδρους των ΝΟΔΕ στη Ρηγίλλης, όπου θα συζητηθεί και το θέμα των ψηφοδελτίων εν όψει της έναρξης προεκλογικής περιόδου. Στη Ρηγίλλης υπολογίζουν οτι θα έχουν συγκεντρώσει το σύνολο των υποψηφιοτήτων μέχρι το τέλος του χρόνου, οι τελικές αποφάσεις για τη σύνθεση των ψηφοδελτίων όμως θα καθυστερήσουν μέχρι την προκήρυξη των εκλογών".

    [11] Δίκη 17Ν

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ εκτιμά οτι "εφιάλτης έχουν γίνει για τον πρόεδρο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Μιχ. Μαργαρίτη οι απεργίες των δικηγόρων. Ο κ. Μαργαρίτης ανησυχεί για το ενδεχόμενο παρέλευσης του 18μηνου αποφυλάκισης των κατηγορουμένων για την υπόθεση της 17Ν πριν τελειώσει η δίκη στον Κορυδαλλό".

    [12] Κυπριακό

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ επισημαίνει οτι "προβληματισμό προκαλούν στην κυβέρνηση και τον πολιτικό κόσμο της Κύπρου η διγλωσσία που παρατηρείται στην Αγκυρα σχετικά με το Κυπριακό και ιδιαίτερα η ανοικτή διάσταση απόψεων για το πρόβλημα και τη λύση του μεταξύ των στρατιωτικών και της κυβέρνησης της Τουρκίας".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ ισχυρίζεται οτι "τόσο η αεροπορική βάση της Εθνικής Φρουράς "Ανδρέας Παπανδρέου" στην Τιμή της Πάφου όσο και η ναυτική βάση "Ευάγγελος Φλωράκης" παρά το Μαρί της Λάρνακας, από τους πρώτους μήνες του 2004, θα διαθέτουν πλήρη υποδομή για να υποδεχθούν ελληνικά πολεμικά πλοία, δήλωσε σε συνέντευξή του στον "Φιλελεύθερο" ο υπουργός Αμυνας της Κύπρου Κυριάκος Μαυρονικόλας".

    [13] Νέες θέσεις εργασίας

    Το Metrorama υποστηρίζει οτι "δύο νέα προγράμματα επιδότησης απασχόλησης και αυταπασχόλησης συνολικού προϋπολογισμού 56.480.000 ευρώ, με σκοπό την ένταξη στην αγορά εργασίας 3.200 ανέργων από ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, τίθενται σε εφαρμογή με απόφαση του υπουργού Εργασίας".

    [14] Αμβλώσεις

    Η Espresso τονίζει οτι "μαύρο ρεκόρ της Ελλάδας στις αμβλώσεις. Σαράντα χιλιάδες ανήλικα κορίτσια επιλέγουν την έκτρωση στη χώρα μας, όπως κάνουν και άλλες 210 χιλιάδες γυναίκες κάθε χρόνο, τη στιγμή που η Ελλάδα μαστίζεται από υπογεννητικότητα. Την ίδια ώρα παρατηρείται αύξηση της χρήσης του "χαπιού της επόμενης ημέρας".

    [15] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ:''Εγγυήσεις εκτός νόμου. Από το δημόσιο για το δανεισμό νομικών προσώπων δημοσίου και ιδιωτικού δικαίου".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ:''Τι αλλάζει στη φορολογία των εταιρειών. 24 νέες ρυθμίσεις από το 2004".

    ΚΕΡΔΟΣ:''Το νέο φορολογικό τοπίο για τις επιχειρήσεις. Κίνητρα για τις μεγάλες επενδύσεις, πόιντ-σύστεμ, απλοποίηση μεταβιβάσεων ακινήτων''.

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ:''Ποιά φοροκίνητρα ανάπτυξης θεσπίζει το "νομοσχέδιο-σκούπα. Στο πλαίσιο της υλοποίησης των εξαγγελθέντων μέτρων".

    [16] Φορολογικό νομοσχέδιο

    Το ΚΕΡΔΟΣ γράφει οτι "Δεκαετή φορολογική ασυλία για τις επιχειρήσεις που προχωρούν σε μεγάλες επενδύσεις, αντικειμενικοποίηση των φορολογικών ελέγχων, κατάργηση των πιστοποιητικών για τις μεταβιβάσεις ακινήτων, αλλά και αυστηρές κυρώσεις για τη διακίνηση πλαστών τιμολογίων προβλέπει το νομοσχέδιο "σκούπα", που δημοσιοποίησε χθες το υπουργείο Οικονομίας".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Tuesday, 11 November 2003 - 16:23:20 UTC