Read the UN International Convention on the Elimination of All Forms of Racial Discrimination (7 March 1966) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 25 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 04-02-17

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 17/02/2004
  • [02] Tίτλοι εφημερίδων
  • [03] Κακοκαιρία
  • [04] Δημοσκοπήσεις
  • [05] ΝΔ
  • [06] Ολυμπιακά έργα
  • [07] ΠΑΣΟΚ
  • [08] Τηλεοπτικές αναμετρήσεις αρχηγών
  • [09] Κυπριακό
  • [10] Εκλογικό σώμα
  • [11] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 17/02/2004
  • [12] Ασφάλιση

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 17/02/2004

    Οι δημοσκοπήσεις, η προεκλογική εκστρατεία των κομμάτων, οι τηλεοπτικές αναμετρήσεις των πολιτικών αρχηγών και οι καταστροφές από την κακοκαιρία είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού Τύπου.

    [02] Tίτλοι εφημερίδων:

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Καθαρός διάλογος για όλα. ''Όχι'' στα τρικ λέει η Νέα Δημοκρατία. Σήμερα η απόφαση για τα ντιμπέιτ.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Στα 65 για σύνταξη. Για Δημόσιο, ΔΕΚΟ, Τράπεζες. Στον αέρα τινάζει το Ασφαλιστικό η πρόταση του Γ. Παπανδρέου.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Πρώτη με διαφορά η Νέα Δημοκρατία. Στο κενό οι προσπάθειες του Γ. Παπανδρέου είκοσι μέρες πριν τις εκλογές.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ: Η εκδίκηση του Σημίτη. Ο... πρωθυπουργεύων Παπανδρέου όμηρος του ''εξαφανισμένου'' πρωθυπουργού.

    Η ΑΥΓΗ: Ισχυρό ανάχωμα στην επέλαση του νεοφιλελευθερισμού. Τι διακυβεύεται στις εκλογές.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Ξυπνάτε, χάνονται οι εκλογές. Σταθερά μπροστά 3 μονάδες η ΝΔ.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Έπεσε κάτω από το 3% η διαφορά ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. Δυο νέες δημοσκοπήσεις καθιστούν τις προβλέψεις πολύ δύσκολες.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Φοβάται εφ' όλης της ύλης ο Γιώργος. Τηλεοπτική αναμέτρηση στα μέτρα του επιδιώκει ο Παπανδρέου.

    ΕΘΝΟΣ: Ντέρμπι ψήφο-ψήφο έως την ύστατη ώρα. Νέα γκάλοπ: Κάτω από το 3% έπεσε η διαφορά. Κλειδί το 10% των αναποφάσιστων.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: ''Άνεργο'' αφήνει το ΠΑΣΟΚ ο Κ. Καραμανλής. Τεράστια τα Κοινωνικά Προβλήματα που αφήνει πίσω του το κυβερνών κόμμα, δήλωσε ο Πρόεδρος της ΝΔ από τον ΟΑΕΔ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Καταργούν τις πρόωρες συνταξιοδοτήσεις. Τέσσερα χρόνια περισσότερη δουλειά... υποσχέθηκε ο Γ. Παπανδρέου.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Μπετόν το προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας. Γκάλοπ: 20 μέρες πριν από τις εκλογές διατηρείται η απόσταση ασφαλείας.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Έσπασε το φράγμα του 3%. Γκάλοπ: 2,7% και 2,9% η διαφορά σε 2 νέες μετρήσεις.

    ΕΣΤΙΑ: Κίνδυνος καλπονοθείας. 1,5 εκατομμύριο πρόσθετοι ψηφοφόροι.

    Espresso: Ερωτικά βίντεο ανυποψίαστων γυναικών. Με 4 ευρώ σε βιντεοκλάμπ. Μπλόκο έκανε η Αστυνομία.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Λύση ανάγκης για τα έργα του Καλατράβα. Αναζητεί σήμερα η διυπουργική επιτροπή. Στον αέρα και ο β' θόλος του Κολυμβητηρίου.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Διαφωνία για τα debates. Η μάχη των τηλεοπτικών αναμετρήσεων.

    ΤΑ ΝΕΑ: Κέρδισε... πόντο με Συνέδριο, διεύρυνση. Εντυπωσιακό κλείσιμο της ψαλίδας.

    ΝΙΚΗ: Κλείνει η ''ψαλίδα''. Κάτω από 3 μονάδες η διαφορά ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Δέκα στόχοι πάλης για τους ανέργους. Μεγάλη συγκέντρωση του ΚΚΕ στο ''Σπόρτιγκ''.

    The Daily Times: Αμερικανικός στρατός στην Κύπρο. Ουάσιγκτον: Δεύτερη βάση μετά το Ινσιρλίκ για να ελέγχουν Μέση Ανατολή και Κ. Ασία.

    Traffic News: Σύννεφα στο γάμο της Ρούλας. Ενώ απογειώνεται στην τηλεθέαση. Θλιμμένη στα γενέθλιά της.

    Η ΧΩΡΑ: Υπόγειος πόλεμος στο ΠΑΣΟΚ. Μαχαιρώματα σημιτικών-παπανδρεϊκών λίγο πριν την ήττα.

    City Press: Προεκλογική μάχη για την απασχόληση.

    MetroRAMA: Η κακοκαιρία μένει, οι τιμές ''φεύγουν''. Τεράστιες ζημιές, ελλείψεις και φόβοι για ανατιμήσεις λόγω του χιονιά.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Τα πάντα για τη διαδοχική ασφάλιση. Φως στα μυστικά όλων των νέων ρυθμίσεων.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Ενώ στην υπόλοιπη χώρα μειώνεται, η Θεσσαλονίκη... πρωτεύουσα της... ανεργίας.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Η θεομηνία ''χτύπησε'' και την κυβέρνηση. Ενώ έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας.

    [03] Κακοκαιρία

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ αναφέρει ότι '' τις πληγές τους μετρούν οι αγρότες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, μετά το καταστροφικό πέρασμα του χιονιά και του παγετού που επακολούθησε. Η καταστροφή στη φυτική παραγωγή και σε πολλές περιπτώσεις στο φυτικό κεφάλαιο είναι πολύ μεγάλη έως και ολική, ενώ σοβαρές ζημιές έχουν υποστεί και οι κτηνοτρόφοι''.

    Το metroRAMA προσθέτει ότι ''σοβαρότατα προβλήματα στην καθημερινή ζωή αλλά και στην οικονομία της χώρα προκαλεί η παράταση της κακοκαιρίας, που επανήλθε από χθες το βράδυ''.

    [04] Δημοσκοπήσεις

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ υποστηρίζει ότι ''πρώτη φορά μετά την υπόθεση Πάχτα, το ΠΑΣΟΚ μειώνει τη διαφορά από τη ΝΔ κάτω από 3% σύμφωνα με δύο νέες δημοσκοπήσεις. Απορροφά τους κραδασμούς από τη συνεργασία με Μάνο, Ανδριανόπουλο, Ανδρουλάκη και Δαμανάκη. Ο Γ. Παπανδρέου θεωρείται πάλι καταλληλότερος κάτι στο οποίο συμφωνούν και οι περισσότεροι αναποφάσιστοι''.

    ΤΑ ΝΕΑ εκτιμούν ότι ''σημαντική μείωση της διαφοράς δείχνουν οι δημοσκοπήσεις μετά την εκλογή του Γεωργίου Παπανδρέου από ένα εκατομμύριο ψηφοφόρους και τη διεύρυνση του ΠΑΣΟΚ με τους κκ Ανδριανόπουλο, Μάνο, Ανδρουλάκη και την κ. Μαρία Δαμανάκη''.

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ αναφέρει ότι ''παρά τις κινήσεις εντυπωσιασμού που επιχείρησε ο Γ. Παπανδρέου από την ημέρα που ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά του ως προέδρου του ΠΑΣΟΚ, η ψαλίδα υπέρ της ΝΔ μεγαλώνει''.

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) προσθέτει ότι ''σαφές μήνυμα για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας έδωσαν οι δύο νέες δημοσκοπήσεις, παρά τα πολλά αντιφατικά στοιχεία που αυτές παρουσιάζουν σε πολλά σημεία τους''.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ στο σχόλιό του τονίζει μεταξύ άλλων ότι ''όπως προκύπτει και από τα δύο τελευταία γκάλοπ, οι πρώην ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ που μετακινήθηκαν προς τη ΝΔ δεν επιστρέφουν στο κυβερνών κόμμα ούτε με αρχηγό τον Γιώργο Παπανδρέου. Τα νέα γκάλοπ δείχνουν ότι οι πολίτες τοποθετούνται με πολιτικά κριτήρια στη νέα πραγματικότητα και αμύνονται αποτελεσματικά στις ''ψυχολογικές επιχειρήσεις'' του συστήματος ΠΑΣΟΚ για τη διατήρησή του στην εξουσία''.

    ΤΟ ΒΗΜΑ επισημαίνει ότι ''δύο νέες δημοσκοπήσεις που είδαν χθες το βράδυ το φως της δημοσιότητας από τηλεοράσεως ενίσχυσαν την αισιοδοξία των στελεχών του κυβερνώντος κόμματος για την έκβαση της εκλογικής μάχης καθώς η διαφορά στην πρόθεση ψήφου μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ περιορίζεται σε λιγότερο από τρεις ποσοστιαίες μονάδες ενώ ταυτοχρόνως διατηρείται η υπεροχή της πρωθυπουργικής εικόνας του κ. Γ. Παπανδρέου έναντι του κ. Κ. Καραμανλή''.

    Η ΝΙΚΗ γράφει ότι ''εξόχως ενθαρρυντικά για το κυβερνών κόμμα είναι τα μηνύματα που περιέχονται σε δύο πανελλαδικές δημοσκοπήσεις που διεξήχθησαν τις τελευταίες ημέρες , ενώ η σφοδρή κακοκαιρία βρισκόταν εν εξελίξει και στον απόηχο της ανάδειξης του Γ. Παπανδρέου στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ από διευρυμένο σώμα εκλεκτόρων αλλά και των εσωκομματικών αντιδράσεων που προκάλεσε η αμφίπλευρη διεύρυνση''.

    [05] ΝΔ

    Η TRAFFIC NEWS υποστηρίζει ότι ''κοντά στους πολίτες της τρίτης ηλικίας βρέθηκε χθες ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραμανλής επισκεπτόμενος τον Οίκο Κατάκοιτων Γερόντων στο λόφο Σκουζέ της Εκκλησίας της Ελλάδος''.

    [06] Ολυμπιακά έργα

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ισχυρίζεται ότι ''αγωνία επικρατεί πλέον στους ιθύνοντες της Ολυμπιάδας, καθώς πανθομολογούμενες είναι πια οι κατασκευαστικές εκκρεμότητες και ορατός ο κίνδυνος της οριακής παράδοσης των έργων λίγο πριν από την έναρξη των Αγώνων, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ομαλή τέλεσή τους''.

    [07] ΠΑΣΟΚ

    Το ΕΘΝΟΣ υποστηρίζει ότι "έγκριση από τους χιλιάδες πολίτες που συγκεντρώθηκαν χθες στο Ηράκλειο της Κρήτης για την αμφίπλευρη διεύρυνση ζήτησε και πήρε χθες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου, ενώ επιτέθηκε με σφοδρότητα κατά της Νέας Δημοκρατίας. Μιλώντας σε συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας, συγκέντρωση που χαρακτηρίστηκε και η μεγαλύτερη μετά το 1981 και είχε πολύ μεγάλο παλμό και ενθουσιασμό, ο κ. Παπανδρέου έδειξε άμεσα αντανακλαστικά και εξήγγειλε μέτρα για τους πληγέντες από την κακοκαιρία".

    Η City Press αναφέρει ότι "προσαρμοζόμενοι πλήρως στις έρευνες της κοινής γνώμης που δείχνουν ότι η ανεργία είναι ένα από τα προβλήματα που απασχολούν περισσότερο τους ψηφοφόρους, οι κκ Παπανδρέου και Καραμανλής διασταύρωσαν χθες τα ξίφη τους γύρω από το θέμα της απασχόλησης".

    Η Espresso γράφει ότι "τους στόχους και τις δεσμεύσεις μιας νέας κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, που θα προστατεύσει τους αδυνάτους, θα δώσει έμφαση στην εκπαίδευση και την κατάρτιση, θα αυξήσει την απασχόληση και θα πραγματοποιήσει τομές στη δημόσια διοίκηση, ανέλυσε χθες βήμα-βήμα ο Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας σε συγκέντρωση εργαζόμενων στην Ελευσίνα, σε μια προσπάθεια να γίνει πιο συγκεκριμένος στις ομιλίες του".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ σημειώνει ότι "την αύξηση της μέσης ηλικίας συνταξιοδότησης μέσω της κατάργησης ευνοϊκών συνταξιοδοτικών ρυθμίσεων προανήγγειλε, χθες, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, στους εργαζομένους των Ναυπηγείων Ελευσίνας".

    Η ΧΩΡΑ εκτιμά ότι "η εμφανής απουσία του κ. Σημίτη από το προσκήνιο τις ημέρες της κακοκαιρίας είχε ως αποτέλεσμα να χρεωθούν όλες οι ευθύνες για την ολιγωρία του κράτους στον κ. Γ. Παπανδρέου. Το γεγονός επισημάνθηκε και από τον φιλοκυβερνητικό Τύπο, μερίδα του οποίου υπαινίσσεται ότι η "εξαφάνιση" του πρωθυπουργού υποδηλώνει τον υπόγειο πόλεμο στο ΠΑΣΟΚ και τη φαγωμάρα που έχει ξεσπάσει στους κόλπους του λίγο πριν από την ήττα".

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ προσθέτει ότι "στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ ήδη έχουν αρχίσει τα... όργανα της εσωστρέφειας. Ο πρωθυπουργός και οι συν αυτώ στενοί συνεργάτες φαίνεται ότι ετοιμάζονται για την 8η Μαρτίου. Από την πλευρά του, ο Γ. Παπανδρέου, όμηρος επί της ουσίας των συμφωνιών που έχει συνάψει προκειμένου να πάρει την ηγεσία, προσπαθεί (τώρα), πέραν των προεκλογικών του υποχρεώσεων, να οχυρωθεί πίσω από ένα σύστημα ανθρώπων, γνωρίζοντας ότι οι μετεκλογικές μέρες στο ηττημένο ΠΑΣΟΚ δεν θα είναι οι ευκολότερες".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ επισημαίνει ότι "η Δημοκρατική Παράταξη κάνει ό,τι μπορεί για να χάσει τις εκλογές εγκλωβισμένη από βαρώνους βαρίδια και άλλες δυνάμεις που επιχειρούν να ακυρώσουν τη γιγαντιαία προσπάθεια του Γιώργου Παπανδρέου για ριζική ανανέωση. Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης που διαμορφώνεται στους κόλπους του κυβερνώντος κόμματος και εκφράζεται σε καθημερινή βάση με σωρεία λαθών, είναι η καταγραφή στις δημοσκοπήσεις ενός μόνιμου προβαδίσματος της Νέας Δημοκρατίας που φτάνει στο 3% λίγες μέρες πριν απ' την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση".

    [08] Τηλεοπτικές αναμετρήσεις αρχηγών

    Ο ΛΟΓΟΣ ισχυρίζεται ότι "η μάχη των τηλεοπτικών αναμετρήσεων άρχισε πριν καν ξεκινήσουν τα debate. Διάλογο χωρίς περιορισμούς ζητά η Νέα Δημοκρατία αντιδρώντας στην πρόταση του Γ. Παπανδρέου για θεματικές συζητήσεις".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) υπογραμμίζει ότι "στη σημερινή συνάντηση του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ κ. Θ. Ρουσόπουλου με τον γενικό γραμματέα Ενημέρωσης κ. Ν. Αθανασάκη στο ουδέτερο... έδαφος της Βουλής ενδέχεται να διευκρινιστεί οριστικά με ποιους όρους δέχονται τη διεξαγωγή των ντιμπέιτ τα δύο μεγάλα κόμματα".

    Η ΑΥΓΗ στο σχόλιό της τονίζει ότι "οι προτάσεις του Γ. Παπανδρέου για τον τηλεοπτικό διάλογο ανέδειξαν τις μεθοδεύσεις του επικοινωνιακού του επιτελείου, αλλά και επιβεβαίωσαν τις επικρίσεις για τις επιλογές του. Το κορυφαίο θέμα είναι η άρνησή του να συζητήσει προεκλογικά με τα κόμματα της αριστεράς. Δέχεται τηλεοπτικό διάλογο μόνον με τον Κ. Καραμανλή".

    Σύμφωνα με τη ΒΡΑΔΥΝΗ "οι επιτελείς της ΝΔ σημειώνουν ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εμμένει στην άρνησή του για συζήτηση εφ' όλης της ύλης διότι επιδιώκει να μην επικεντρωθεί η συζήτηση σε θέματα που "καίνε" τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, όπως η Υγεία και η διαφθορά".

    [09] Κυπριακό

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ αναφέρει ότι ''το Εθνικό Συμβούλιο της Κύπρου συνεδριάζει σήμερα, προκειμένου να ενημερωθεί από τον Τάσσο Παπαδόπουλο για τις εξελίξεις σχετικά με τις συνομιλίες στη Ν. Υόρκη και εν όψει του νέου γύρου διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό που αρχίζει την Πέμπτη''.

    Η Daily Times υποστηρίζει ότι ''ισχυρότατη στρατιωτική δύναμη μελετά να στείλει στην Κύπρο το αμερικανικό Πεντάγωνο, σύμφωνα με απολύτως ακριβείς πληροφορίες των ''D.Times'' από τις ΗΠΑ και από την Τουρκία. Επιτελείς του Πενταγώνου φέρονται να έχουν προσεγγίσει την ηγεσία του ψευδοκράτους και κυρίως τον ψευδοπρωθυπουργό Μεχμέτ Αλή Ταλάτ, προκειμένου να δημιουργήσουν στο νησί μια στρατηγικής σημασίας βάση''.

    [10] Εκλογικό σώμα

    Η ΕΣΤΙΑ αναφέρει ότι "κίνδυνος ευρείας καλπονοθείας προκύπτει από τα στοιχεία των εκλογικών καταλόγων που έδωσε στην δημοσιότητα το Υπουργείο Εσωτερικών. Η δύναμις του εκλογικού σώματος εκτινάχθηκε σε 9,8 εκατομμύρια άτομα! Και τούτο, όταν βάσει της τελευταίας απογραφής πληθυσμού οι Έλληνες υπήκοοι είναι 10,2 εκατομμύρια, εκ των οποίων τα 2,2 εκατομμύρια είναι κάτω των 18 ετών".

    [11] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 17/02/2004

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ:'' Διπλή η ζημιά....Από τις συνέπειες της πρόσφατης κακοκαιρίας".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ:'' Οι 17 αλλαγές στις συντάξεις. Αρχίζει η εφαρμογή των ευνοϊκών ρυθμίσεων του μίνι ασφαλιστικού νόμου".

    ΚΕΡΔΟΣ:'' Τι αλλάζει με το νέο νόμο στη διαδοχική ασφάλιση. Νέο καθεστώς στην απονομή των συντάξεων".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ:'' Στο τέλος της λίστας σύγκλισης στην ΕΕ. Τελευταία η Ελλάδα στις εισροές ξένων επενδύσεων".

    [12] Ασφάλιση

    ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ υποστηρίζει ότι "νέο καθεστώς απονομής των συντάξεων διαδοχικής ασφάλισης, 37ετία, χωρίς όριο ηλικίας για την συνταξιοδότηση των αυτοαπασχολουμένων, ενσωμάτωση της ΑΤΑ στις συντάξεις όσων απασχολούνται σε ΔΕΚΟ και τράπεζες είναι οι κυριότερες διατάξεις του Ν. 3232/2004 (ΦΕΚ 48/Α 12.02.2004) που χθες τέθηκε σε ισχύ με τη δημοσίευσή του στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβέρνησης".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Tuesday, 17 February 2004 - 20:57:47 UTC