Browse through our General Nodes about Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 23 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 04-03-04

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 04/03/2004
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Φυλλάδιο κατά Παπανδρέου - ΠΑΣΟΚ-ΝΔ
  • [04] Νέα Δημοκρατία
  • [05] ΚΚΕ
  • [06] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
  • [07] Πολιτικοί-Βιομηχανία

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 04/03/2004

    Οι καταγγελίες του ΠΑΣΟΚ κατά της Νέας Δημοκρατίας για δυσφημιστικό φυλλάδιο και η προεκλογική εκστρατεία των κομμάτων κυριαρχούν στην ειδησεογραφία του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): ΔολιαΝΑ τεχνάσματα απελπισίας. Το ΠΑΣΟΚ ξεπέρασε ...τον παλιό κακό εαυτό του. Παρακολουθήσεις, κρυφές κάμερες, ύβρεις, πόλωση πριν από την ήττα.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Να τελειώνουμε με τους απατεώνες!....

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: ΠΑΣΟΚ ΓΚΕ'Ι'Τ. Κάρφωσε όλο το σχέδιο προϊστάμενος των ΕΛΤΑ. Ενα πολιτικό κόμμα παρακολουθεί, φωτογραφίζει και συκοφαντεί.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ: Τα μυστικά γκάλοπ φέρνουν στον Γιώργο ταραχή. Αισιόδοξος και βέβαιος για τη νίκη ο Καραμανλής.

    Η ΑΥΓΗ: Κλίμα πόλωσης στήνουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Γκρίζα προπαγάνδα και παρακολουθήσεις αντιπάλων.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Πιάστηκε στα πράσα το παρακράτος της Δεξιάς. Στρατηγείο προβοκατόρων η Ρηγίλλης.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Μαύρη προπαγάνδα καταλογίζει το ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ. Υβριστικά φυλλάδια κατά Γ. Παπανδρέου. ''Αγνώστου ταυτότητος'' έντυπο υλικό στα Ταχυδρομεία...

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: PASOK GATE. Αναβίωσαν το καθεστώς των πράσινων κοριών. Η Ελλάδα επέστρεψε σε άλλες εποχές.

    ΕΘΝΟΣ: Ετσι έπιασα τους δύο ''ταχυδρόμους'' της μαύρης προπαγάνδας. Αποκάλυψη: Μιλάει ο μάρτυρας που ''καίει '' τη ΝΔ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Και μετά...οικιακά στην Αναγνωστοπούλου! Κοντοζυγώνει η ώρα της πολιτικής ....αποστράτευσης Κ. Σημίτη.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Ξεσκέπασε το κομματικό κράτος. Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ πρέπει να αντιληφθεί ότι δεν είναι κατήγορος αλλά κατηγορουμένη.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Παρακράτος...και ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ. ΠΑΣΟΚΓΚΕ'Ι'Τ: Ο τρόμος μπροστά στη διαφαινόμενη ήττα ρίχνει τις μάσκες.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Μαύροι ''ψαλμοί'' κατά του Γιώργου. Μισαλλόδοξο φυλλάδιο στους ναούς. Τη Ρηγίλλης κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ. ΝΔ: Καταδικάζει και μιλάει για προβοκάτσια.

    ΕΣΤΙΑ: Τέσσερα χρόνια για την προσεχή Δευτέρα. Τα ποσοστά, οι έδρες και οι πολιτικές συνέπειες.

    Espresso: Πώς έζησα τον εφιάλτη της φυλακής. Η διατροφολόγος των επωνύμων Ιωάννα Βάη μιλάει μετά την αποφυλάκισή της. ''Δέχτηκα σεξουαλική επίθεση και προσπάθησα να αυτοκτονήσω''.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Μετάλλαξη Παπανδρέου. Επιλέγει παραχάραξη και παρακολούθηση. Μηχανισμοί και μέθοδοι άλλων εποχών παίρνουν τη θέση της συμμετοχικής δημοκρατίας δύο ημέρες προ των εκλογών.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Προεκλογική ''έκρηξη''. Η ΝΔ κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ για προβοκάτσια. ''Μαύρη προπαγάνδα'' κατά του Γ. Παπανδρέου καταγγέλλει το ΠΑΣΟΚ.

    ΤΑ ΝΕΑ:Στα πάσα το κομματικό παρακράτος της ΝΔ. Βρώμικο πόλεμο κατά Γιώργου καταγγέλλει το ΠΑΣΟΚ.

    ΝΙΚΗ: Πόλεμος λάσπης. Δυσφημιστικά φυλλάδια κατά του Γ. Παπανδρέου. Το ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει τη ΝΔ ως διακινητή για προβοκάτσια εναντίον της μιλά η Ρηγίλλης.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Λαοθάλασσα νίκης και ελπίδας. Εντυπωσιακή σε όγκο και παλμό η κεντρική συγκέντρωση.

    The Daily Times: Θλίψη και λάσπη στην πολιτική. Η ''πράσινη'' εκμετάλλευση ενός απαίσιου φυλλαδίου. Τρια εικοσιτετράωρα πριν από τις εκλογές η αστυνομική έρευνα υποκαθιστά τον πολιτικό διάλογο.

    Traffic News: Πουλάνε τη ζωή μου στα κανάλια. Εξαλλη η Αντζελα Δημητρίου. Ραντεβού στο ALTER με το δικηγόρο της για να δουν το πρόσωπο του ''εκβιαστή''.

    Η ΧΩΡΑ: Απόψε μιλάει η Αθήνα. Λαοθάλασσα σφραγίζει τη νίκη του Καραμανλή. Μέγα πλήθος και στη Λάρισα.

    City Press: Δυστυχώς χάλασε το κλίμα. Ο Πολύδωρας επιμένει στο διωγμό 10.000 ''ραντιέρηδων'' της Δημόσιας Διοίκησης.

    MetroRAMA: Ρέστα για πόλωση μια ανάσα από την κάλπη. Υβριστικά έντυπα, άγριες κόντρες και μηνύσεις στη μάχη των εντυπώσεων.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Η πόλωση στα άκρα. Λίγες ώρες πριν από την τελική μάχη της ''πλατείας''. Πολεμικό κλίμα μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Βρόμικος πόλεμος. Σίριαλ παρακολουθήσεων και άθλιων φυλλαδίων.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Αρνηση Καραμανλή στην πόλωση που δημιουργήθηκε χθες με καταγγελία του ΠΑΣΟΚ για εξύβριση Παπανδρέου, μήνυση Πάγκαλου κατά αγνώστων και προκαταρκτική εξέταση.

    [03] Φυλλάδιο κατά Παπανδρέου - ΠΑΣΟΚ-ΝΔ

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ υποστηρίζει ότι ''στη φάκα πιάστηκαν τα ποντίκια του μαύρου παρακράτους της Δεξιάς και τα ανδρείκελα του πεζοδρομίου που τελούσαν από καιρό σε εφεδρεία τάγματος εντολοδόχων του πανικόβλητου -μετά και την αποκάλυψη των πραγματικών προθέσεων της ΝΔ για ''επανίδρυση'' του καραμανλικού παρακράτους της δεκαετίας του '50-στρατηγείου της Ρηγίλλης''.

    ΤΑ ΝΕΑ επισημαίνουν ότι ''η ΝΔ ισχυρίστηκε ότι πρόκειται για σύνηθες προεκλογικό υλικό της. Ομως:

    1. Από το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στη Βεΐκου δεν διακινείται προεκλογικό υλικό.

    2.Οι φάκελοι με προεκλογικό υλικό δεν φέρουν γραμματόσημο όπως εμφανώς φέρουν οι φάκελοι που σφράγιζαν οι υπάλληλοι της ΝΔ.

    3.Οι συγκεκριμένοι φάκελοι είναι πανομοιότυποι με τους φακέλους, με τους οποίους διακινήθηκε το εμπρηστικό φυλλάδιο.

    4.Οι συνήθεις φάκελοι της ΝΔ είναι λευκοί με το σήμα του κόμματος τυπωμένο''.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ισχυρίζεται ότι ''φυλλάδιο ακροδεξιού και μισαλλόδοξου περιεχομένου κατά του Γ. Παπανδρέου προωθούσαν στους ναούς της χώρας ''άγνωστοι'' τους οποίους το ΠΑΣΟΚ χρεώνει στη ΝΔ. Στόχος, προφανώς να αξιοποιηθεί από παραλήπτες ιερείς για αναμετάδοση από άμβωνος. Η ΝΔ μίλησε για προβοκάτσια, το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε μήνυση κατ΄αγνώστων , η Εκκλησία δήλωσε αμέτοχη. Ομως ο εκπρόσωπος Τύπου του κ. Χριστόδουλου σε άρθρο του και ο οικονομικός διευθυντής της Εκκλησίας, άλλοτε βουλευτής της ΝΔ Κ. Πυλαρινός, σε έκθεσή του ασκούν οξεία κριτική στον Γ. Παπανδρέου και το έργο της κυβέρνησης''.

    Σύμφωνα με την Daily Times, ''σίγουρα μόνο δείγμα πολιτικού πολιτισμού δεν μπορούν να χαρακτηριστούν τα όσα συνέβησαν χτες. Οι ελπίδες για ένα διαφορετικό κλίμα σ΄αυτές τις εκλογές αποδείχτηκαν φρούδες''.

    Ο ΛΟΓΟΣ σημειώνει ότι ''στα ύψη εκτινάχθηκε ο προεκλογικός πυρετός τέσσερις ημέρες πριν την κάλπη. Μια ημέρα μετά την όξυνση που προκλήθηκε με αφορμή τις δηλώσεις Πολύδωρα για την απόλυση από το δημόσιο δέκα χιλιάδων ''αξιωματούχων'' που έχουν διοριστεί από το ΠΑΣΟΚ, η εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος Αννα Διαμαντοπούλου κατήγγειλε τη ΝΔ για διακίνηση υβριστικού υλικού κατά του Γ. Παπανδρέου''.

    Η ΑΥΓΗ αναφέρει ότι '' χθες οι τόνοι ανέβηκαν γύρω από ένα φυλλάδιο ακροδεξιάς έμπνευσης κατά του Γ. Παπανδρέου που φέρεται να έχει εκτυπωθεί και να έχει διακινηθεί από τον χώρο της ΝΔ, κάτι που όμως διαψεύδει η Ρηγίλλης''.

    Η City Press γράφει ότι '' ο Πολύδωρας επιμένει στο διωγμό 10.000 ''ραντιέρηδων'' της Δημόσιας Διοίκησης. Η Ψαρούδα - Μπενάκη ζητεί να φύγουν οι εμπειρογνώμονες του ΥΠΕΞ που συνεργάστηκαν με τον Παπανδρέου. Ο Εβερτ κάνει αγωγή ενός εκατομμυρίου ευρώ στη ''C.P.'' για τη λίστα που ο ίδιος προωθούσε. ΠΑΣΟΚ - ΝΔ συγκρούονται για την ...παραθρησκευτική προπαγάνδα κατά του Γιώργου Παπανδρέου''.

    Η ΝΙΚΗ τονίζει ότι ''η Αννα Διαμαντοπούλου κατήγγειλε χθες τη ΝΔ πως υπάλληλοί της , με αυτοκίνητα που ανήκουν στη Ρηγίλλης μετέφεραν σε ταχυδρομικά γραφεία και ταχυδρόμησαν ένα πολυσέλιδο φυλλάδιο με τίτλο ''Τι πραγματικά πιστεύει ο Γιώργος Παπανδρέου; Ο ''μεσσίας'' των τηλεοπτικών φακών με τα δικά του λόγια'' και στο οποίο υπάρχουν δυσφημιστικές αναφορές για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ σχετικά με τις αντιλήψεις του για την Εκκλησία τα ναρκωτικά και άλλα''.

    Το metroRAMA εκτιμά ότι ''έντονη ήταν η αντίδραση της ΝΔ η οποία δια του εκπροσώπου της Θ. Ρουσόπουλου αφού εξήγησε ότι η Ρηγίλλης χρησιμοποιεί τα τελευταία πέντε χρόνια το εν λόγω ταχυδρομείο για τη διακίνηση, προεκλογικού και άλλου υλικού, διευκρίνισε ότι ουδεμία σχέση είχαν οι φάκελοι που μετέφεραν οι υπάλληλοι της ΝΔ με το επίμαχο υλικό''.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ υποστηρίζει ότι ''τη λάσπη, την προβοκάτσια και το παρακράτος επιστράτευσε το κυβερνών κόμμα ως έσχατο μέσο διάσωσης εν όψει του διαφαινόμενου καταποντισμού την Κυριακή 7 Μαρτίου''.

    Κατά τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ, ''με μεθόδους που θυμίζουν παρακράτος και παρακολουθήσεις ΚΥΠατζίδικου στυλ το ΠΑΣΟΚ και η εκπρόσωπός του κ. Διαμαντοπούλου, εφηύραν λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές νέα μαύρα προπαγανδιστικά τρικ για να πλήξουν τη Νέα Δημοκρατία''.

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ισχυρίζεται ότι ''απίστευτες διαστάσεις, που κυοφορούν ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της νεότερης ελληνικής πολιτικής ιστορίας με πρωταγωνιστή το ''σύστημα ΠΑΣΟΚ'', παίρνει η προβοκάτσια των φυλλαδίων που στήθηκε εις βάρος της ΝΔ κι αναφέρονται στα θρησκευτικά κι άλλα πιστεύω του Γιώργου Παπανδρέου''.

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) γράφει ότι '' σάλο έχει προκαλέσει η στημένη προβοκάτσια από το ΠΑΣΟΚ προκειμένου να εκθέσει πολιτικά τη ΝΔ στο ''παρά ένα'' των εκλογών με ανυπόστατες και γενικές ως προς την ουσία τους καταγγελίες σε βάρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για διακίνηση υλικού, δυσφημιστικού για τον κ. Γιώργο Παπανδρέου''.

    Σύμφωνα με τη ΧΩΡΑ, ''πρωτοφανείς μεθοδεύσεις από θεσμικά και εξωθεσμικά κέντρα εξουσίας κατά της ΝΔ την οποία επιχειρούν να εμπλέξουν σε υπόθεση διακίνησης υλικού με υβριστικό περιεχόμενο κατά του Γ. Παπανδρέου''.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ υπογραμμίζει οτι "τα μυστικά γκάλοπ (που γνωρίζουν καλά όλα τα κόμματα) αποσταθεροποιούν ψυχικά τον απελπισμένο Γ. Παπανδρέου που καταφεύγει σε... απίθανες χοντροκομμένες προβοκάτσιες εις βάρος της ΝΔ, η οποία πάντως δεν μπαίνει στο βρώμικο παιχνίδι. Τελευταίο επεισόδιο στο "σίριαλ της λάσπης", ένα φυλλάδιο-μυστήριο με τις "θέσεις και τα πεπραγμένα του διαδόχου" που ταχυδρομήθηκε από "αγνώστους" σε... ιερείς".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ τονίζει οτι "απειλούμενο υπό το φάσμα της ήττας, δύο ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, το ΠΑΣΟΚ στρέφει την αναμέτρηση σε γκρίζες περιοχές. Αγνοώντας τον μετριοπαθή και ήπιο εκλογικό αγώνα του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, επιλέγει την παραχάραξη, τη διαστρέβλωση και την ύψωση αντιδεξιάς ρητορικής, ελπίζοντας να συσπειρώσει τους δύσπιστους ψηφοφόρους του 2000".

    Σύμφωνα με τον ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΤΥΠΟ (Μήτση) "τις χειρότερες παρακρατικές μεθόδους εφαρμόζει ανοιχτά πλέον το ΠΑΣΟΚ όπως αποδείχθηκε χθες με την απίστευτη από κάθε άποψη επίκληση... παρακολούθησης και φωτογράφησης αυτοκινήτων ιδιοκτησίας της ΝΔ σε ώρα αποστολής κομματικού υλικού στο ταχυδρομείο".

    [04] Νέα Δημοκρατία

    Η ΕΣΤΙΑ αναφέρει οτι "τρεις ημέρες προ των εκλογών της Κυριακής, τα πράγματα φαίνεται οτι έχουν ξεκαθαρίσει. Ο πιθανότερος νικητής των εκλογών θα είναι η Νέα Δημοκρατία. Ομως το μεγάλο ζητούμενο είναι το εύρος της νίκης της, από το οποίο θα εξαρτηθή και η επόμενη ημέρα".

    Η Traffic news γράφει οτι "απάντηση στη λάσπη των τελευταίων ημερών, αλλά και στις προσπάθειες που καταβάλει το ΠΑΣΟΚ να παραμείνει για μία ακόμη τετραετία γαντζωμένο στην εξουσία της χώρας, αναμένεται να δώσει σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραμανλής στο πλαίσιο της κεντρικής του ομιλίας στο Πεδίο του Αρεως".

    Η Espresso σημειώνει οτι "με βασικό σύνθημα "Η ΝΔ θα είναι για όλους τους Ελληνες" το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάνει σήμερα στο Πεδίον του Αρεως το δικό του φινάλε στην προεκλογική εκστρατεία".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ εκτιμά οτι "ατελείωτο γαλάζιο ποτάμι θύμιζε, χθες, το βράδυ κάτω από καταρρακτώδη βροχή η κεντρική πλατεία Ελευθερίας της Λάρισας, όπου ο Κ. Καραμανλής μίλησε σε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση οπαδών του κόμματός του".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ προσθέτει οτι "την μονιμοποίηση, σύμφωνα με τις οδηγίες της ΕΕ, μεγάλου ποσοστού των 250.000 συμβασιούχων του Δημοσίου, που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, προανήγγειλε ο πρόεδρος της ΝΔ Κώστας Καραμανλής".

    Το ΕΘΝΟΣ επισημαίνει οτι "επιδημία... Πολύδωρα για πογκρόμ απολύσεων έχει ξεσπάσει σε όλη τη χώρα, καθώς και άλλα στελέχη της ΝΔ κάνουν λόγο για λίστες χιλιάδων προγραφών, αν το κόμμα τους κερδίσει την εξουσία. Ταυτόχρονα, βεβαίως, μεγεθύνεται το πολιτικό πρόβλημα που εμφανίζεται να έχει η Ρηγίλλης, αφού εμφανίζεται λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές να επιδιώκει ρεβάνς".

    Το ΒΗΜΑ ισχυρίζεται οτι "οι πληροφορίες από το γαλάζιο στρατόπεδο επιμένουν οτι κάποιοι συνεργάτες του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κ. Καραμανλή λένε για τους υποψηφίους του κόμματος: "Η συμπεριφορά και οι δηλώσεις τους -ιδίως όσες προκαλούν ζημιά στην παράταξη την κρισιμότερη ώρα- καταγράφονται καθημερινά". Τις τελευταίες ημέρες της προεκλογικής περιόδου αρκετοί υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας, θέλοντας να αγρεύσουν φανατικά και εκδικητικά "κουκιά", δεν φείδονται ρεβανσιστικού τύπου δηλώσεων. Ετσι η Ρηγίλλης παίρνει τα μέτρα της για μετεκλογική χρήση".

    [05] ΚΚΕ

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ υποστηρίζει οτι "στις εκλογές της Κυριακής οι εργαζόμενοι, οι νέοι και οι νέες μπορούν μ' ένα σμπάρο να χτυπήσουν δυο τρυγόνια: Να δώσουν ένα γερό "χαστούκι" στο δικομματισμό και να ενισχύσουν αποφασιστικά το ΚΚΕ, τόνισε η γγ της ΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, μιλώντας στη χτεσινή, κεντρική συγκέντρωση του Κόμματος, η οποία εντυπωσίασε, τόσο για το μέγεθος όσο και για τη μαχητικότητά της".

    [06] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ:''Στήριξη θέλει η βιομηχανία. Με υπόμνημα του προέδρου του ΕΒΕΑ προς τα κόμματα".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ:''Επένδυση-μαμούθ στον Βόλο. Αποκλειστικό: Αυτοκινητοβιομηχανία αξίας 10 δισ. δολ. από κινεζικό κολοσσό".

    ΚΕΡΔΟΣ:''Τα κόμματα θέτουν στο περιθώριο τη βιομηχανία. Υπόμνημα του ΕΒΕΑ στους πολιτικούς αρχηγούς".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ:''Βραδυφλεγής βόμβα με δάνεια ΔΕΚΟ 10 δισ. ευρώ. Οι μισές οφειλές από ελλειμματικές εταιρείες με εγγύηση δημοσίου".

    [07] Πολιτικοί-Βιομηχανία

    Η ΕΞΠΡΕΣ γράφει οτι "Ενεργότερη στήριξη της ελληνικής βιομηχανίας, για να συνεχίσει να συμβάλλει θετικά στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, ζήτησε με υπόμνημά του προς όλους τους πολιτικούς αρχηγούς ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Δρακούλης Φουντουκάκος".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Thursday, 4 March 2004 - 22:34:36 UTC