Read the CSCE Charter for a New Europe (Paris, 21 November 1990) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 04-07-09

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 9/7/2004
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Συμβασιούχοι
  • [04] Πυρκαγιές
  • [05] Ενίσχυση νέων επιχειρηματιών
  • [06] Ποδόσφαιρο - Παραγωγικότητα
  • [07] Απεργίες- Ολυμπιακό Επίδομα
  • [08] Περαίωση φορολογικών υποθέσεων
  • [09] Τιμάριθμος
  • [10] ΕΕ-Κατεχόμενη Κύπρος
  • [11] Καρκίνος - Φάρμακα
  • [12] Αυθαίρετα
  • [13] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [14] Φορολογική Ρύθμιση

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 9/7/2004

    Οι καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν χθες τη χώρα, η περαίωση εκκρεμών φορολογικών υποθέσεων επιχειρήσεων και ελευθέρων επαγγελματιών και το Προεδρικό Διάταγμα για τους συμβασιούχους είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): 8.400 ευρώ στους άνεργους για να δημιουργήσουν δική τους δουλειά. Για ατομική ή συμμετοχή σε εταιρική επιχείρηση.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Ανάσα για 700.000 μικρομεσαίους. Κλείνουν οριστικά οι ανοιχτές φορολογικές υποθέσεις.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: 16 επαγγέλματα για σίγουρη δουλειά. Ερευνά του ΣΕΒ για τις ειδικότητες με ζήτηση την επόμενη τριετία.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ: Φάρμακο βόμβα για τον καρκίνο. Πρωτοποριακή γονιδιακή θεραπεία από Κινέζους επιστήμονες.

    Η ΑΥΓΗ: Ο τιμάριθμος πέφτει, αλλά η ακρίβεια ανεβαίνει! Τον Ιούνιο υποχώρησε οριακά κατά 0,1%.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Βγαίνουν στο δρόμο οι συμβασιούχοι. Τεράστιο κοινωνικό και πολιτικό πρόβλημα δημιουργεί η στρατιά των εκατοντάδων χιλιάδων ανέργων.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Ολυμπιακή απεργία Νο 1. Όλοι ζητούν ειδικά επιδόματα Αγώνων. Η χθεσινή εξάωρη στάση στις συγκοινωνίες παρέλυσε την Αθήνα.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Πώς θα κλείσετε τις εκκρεμείς υποθέσεις σας με την εφορία. Για την περίοδο 1999-2002.

    ΕΘΝΟΣ: Πακέτο "φαρμάκι" για εκκρεμείς υποθέσεις- χρέη. Εφορία: Οι ρυθμίσεις για 800.000 επιχειρήσεις - επαγγελματίες.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Το Σχέδιο Νόμου για χρέη και ανέλεγκτες φορολογικές υποθέσεις. Οι ρυθμίσεις για επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες με βιβλία Β΄και Γ΄Κατηγορίας.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Εφορία: Ποιους συμφέρουν οι νέες ρυθμίσεις. Εκκρεμείς υποθέσεις: Τι προβλέπεται για 850.000 επαγγελματίες.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Φορο-δαγκάνα για 4,5 δισ. ευρώ. Ταρίφα 1.000-2.000 ευρώ για ρύθμιση σε επιχειρήσεις, επαγγελματίες.

    ΕΣΤΙΑ: Συμβασιούχοι και μονιμότης. Πλήττεται η παραγωγικότης του Ελληνικού Δημοσίου.

    ESPRESSO: Διπλός γάμος για τον Άκη. Στο Παρίσι και στη Θεσσαλονίκη. Ο Τσοχατζόπουλος παντρεύεται την αγαπημένη του Βίκυ Σταμάτη.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Γενναία ρύθμιση χρεών. Και εκκρεμών φορολογικών υποθέσεων.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Αντιδρούν στις "Ατέλειες" του Προεδρικού Διατάγματος. Με κινητοποιήσεις απαντούν οι συμβασιούχοι.

    ΤΑ ΝΕΑ: Χαράτσι 2.000 ευρώ για 800.000 επαγγελματίες. Καίνε οι ρυθμίσεις της Εφορίας.

    Η ΝΙΚΗ: Οι πρώτες αποδοκιμασίες κατά Καραμανλή. Τελειώνει η περίοδος χάριτος για την κυβέρνηση.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Μονιμοποιείται η έκτακτη και προσωρινή εργασία. Προεδρικό Διάταγμα για συμβασιούχους.

    TRAFFIC NEWS: Στο Παρίσι παντρεύεται ο Άκης την αγαπημένη του Βίκυ Σταμάτη. Όλες οι λεπτομέρειες για το γάμο του Τσοχατζόπουλου.

    Η ΧΩΡΑ: 700.000 αυθαίρετα στο σχέδιο πόλεως. Μέχρι τον Σεπτέμβριο οι νομιμοποιήσεις με τις νέες πολεοδομικές μελέτες.

    City Press: Euro 2004:Οι νίκες ανέβασαν την παραγωγικότητα. Διεθνής έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι επιτυχίες της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου έκαναν τους Έλληνες εργαζόμενους πιο παραγωγικούς.

    Μetro: Ευνοϊκή ρύθμιση για χρέη. Σύμφωνα με εκτιμήσεις με τη ρύθμιση θα εισπραχθούν 5 δισ. ευρώ που οφείλονται στο Δημόσιο.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: 5.136 νέες προσλήψεις. Δημόσιο: Εγκρίθηκαν από την κυβέρνηση. Η ΓΣΕΕ για τους συμβασιούχους: 8 στους 10 "εκτός".

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Ο νέος νόμος για εκκρεμείς- ληξιπρόθεσμα. Φορολογική αμνηστία με ελάχιστο κόστος.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Δέκα δις για τουριστική προβολή. Αλλάζει εντυπωσιακά η τουριστική μας πολιτική.

    Σημείωση: Η εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ δεν είχε φθάσει στο ΑΠΕ μέχρι την ώρα αποστολής του δελτίου.

    [03] Συμβασιούχοι

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ υποστηρίζει ότι " μείζον πολιτικό και κοινωνικό πρόβλημα που δεν αποκλείεται να λάβει, στο μέλλον, απρόβλεπτες διαστάσεις, δημιουργείται λόγω της τροπής που έλαβε η υπόθεση των συμβασιούχων, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων δεν πρόκειται να συμπεριληφθεί τελικά στο Προεδρικό Διάταγμα, με αποτέλεσμα δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι να πεταχτούν κυριολεκτικά στον δρόμο, μετά από πολλά χρόνια εργασίας".

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ γράφει ότι "μια καλοστημένη-πολιτικού χαρακτήρα- απάτη σε βάρος δεκάδων χιλιάδων εργαζομένων αποκαλύπτει η ολοκλήρωση της διαδικασίας για το Προεδρικό Διάταγμα, με το οποίο υποτίθεται πως επρόκειτο να γίνει η μονιμοποίηση των συμβασιούχων".

    Σύμφωνα με την TRAFFIC NEWS, "με κινητοποιήσεις μέσα στο καλοκαίρι απαντούν οι συμβασιούχοι, αντιδρώντας στο Προεδρικό Διάταγμα του υπουργείου Εσωτερικών για τη μετατροπή των συμβάσεων ορισμένου χρόνου σε αορίστου. Υποστηρίζουν ότι αντί για τη μονιμοποίησή τους προβλέπει την εξαίρεσή τους".

    Ο ΛΟΓΟΣ σημειώνει ότι "σύμφωνα με νομικούς κύκλους, στην απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας υπέρ της συνταγματικότητα του Προεδρικού Διατάγματος δεν γίνεται αναφορά στο αν σωστά επελέγη το χρονικό αυτό διάστημα διακοπής και κατά συνέπεια είναι θέμα πολιτικής επιλογής να φτάσει στους τέσσερις μήνες το διάστημα διακοπής".

    Η ΕΣΤΙΑ τονίζει ότι " τώρα λοιπόν χιλιάδες συμβασιούχοι κατ΄ουσίαν μονιμοποιούνται. Και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, θα καταστούν και αυτοί εξ ίσου αντιπαραγωγικοί με τους υπολοίπους δημοσίους υπαλλήλους. Δεν θα διατρέχουν κανένα κίνδυνο να υποστούν κυρώσεις, λόγω χαμηλής παραγωγικότητας. Και πάντως, δεν θα κινδυνεύουν να απολυθούν".

    Η ΝΙΚΗ αναφέρει ότι "την έξαρση της περιόδου καταλογισμού πολιτικού κόστους στην κυβέρνηση σηματοδοτεί η χθεσινή αποδοκιμασία του πρωθυπουργού από δεκάδες συμβασιούχους του υπουργείου Πολιτισμού που βρίσκονται στα πρόθυρα της απόλυσης".

    [04] Πυρκαγιές

    Η ESPRESSO αναφέρει ότι "νέα επίθεση εξαπέλυσαν χθες οι εμπρηστές εκμεταλλευόμενοι τις καιρικές συνθήκες που κάνουν αρκετά δύσκολο το έργο των πυροσβεστών. Οι ισχυροί ασταθείς άνεμοι, που αλλάζουν συχνά διευθύνσεις, η έντονη ξηρασία και τα ξερόχορτα στις παρυφές των δασικών εκτάσεων και σους αγροτικούς και επαρχιακούς δρόμους που δεν καθαρίστηκαν, αποτελούν τα ιδανικά μέσα για τους εμπρηστές που συνεχίζουν να σκορπούν την καταστροφή και να "ισοπεδώνουν" προσοδοφόρες για μελλοντική αξιοποίησή τους περιοχές".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ γράφει ότι "μια μέρα μετά την πυρκαγιά στην Πάρνηθα, στις φλόγες παραδόθηκαν χθες ο Κάλαμος, η Ανάβυσσος και άλλες 100 περιοχές σε όλη τη χώρα. Η ανύπαρκτη αποψίλωση των δασών και οι ισχυροί άνεμοι δυσκόλεψαν τις προσπάθειες των πυροσβεστών".

    [05] Ενίσχυση νέων επιχειρηματιών

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) γράφει ότι "η δυνατότητα σε ανέργους να ανοίξουν τη δική τους επιχείρηση δίνει το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για το 2004. Το πρόγραμμα επιχορήγησης Νέων Ελευθέρων Επαγγελματιών που έχει προϋπολογιστεί για 7.500 ανέργους , απευθύνεται σε ηλικίες 18-64 ετών. Στόχος του προγράμματος είναι η ενθάρρυνση μέσω της οικονομικής ενίσχυσης που ανέρχεται στο ποσό των 8.400 ευρώ".

    [06] Ποδόσφαιρο - Παραγωγικότητα

    H CITY PRESS υποστηρίζει ότι " σύμφωνα με τα αποτελέσματα διεθνούς έρευνας το ποδόσφαιρο επηρεάσει άμεσα την απόδοση των εργαζομένων. Οι ειδικοί που έκαναν την έρευνα προσδιορίζουν ακόμη και το οικονομικό όφελος που είχαν οι ελληνικές επιχειρήσεις από τις νίκες της εθνικής ομάδας και βγάζουν το λογαριασμό στις γαλλικές και αγγλικές επιχειρήσεις από τον αποκλεισμό των δικών τους εθνικών ομάδων. Μόνο οι Γερμανοί δεν επηρεάστηκαν".

    [07] Απεργίες- Ολυμπιακό Επίδομα

    ΤΟ ΒΗΜΑ επισημαίνει ότι "η θρυαλλις που σιγόκαιγε επί μήνες ανεφλέγη! Οι οδηγοί όλων των μέσων μαζικής μεταφοράς απείργησαν χθες διεκδικώντας την καταβολή ολυμπιακού επιδόματος και παρέλυσαν την πρωτεύουσα ωθώντας τους Αθηναίους στα βολάν των οχημάτων τους και σε αναπόφευκτο μποτιλιάρισμα. Αλλά αυτό ήταν το μικρότερο κακό. Τώρα φαίνεται πλέον ότι το φιτίλι καταλήγει σε βόμβα που δύναται να απειλήσει τα θεμέλια του ολυμπιακού σχεδιασμού για τη λειτουργία του Λεκανοπεδίου. Ήδη οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ απειλούν αν μην εργασθούν την περίοδο των Αγώνων ούτε μια ώρα παραπάνω από το ωράριό τους".

    [08] Περαίωση φορολογικών υποθέσεων

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ υποστηρίζει ότι "σε γενναία ρύθμιση των εκκρεμών φορολογικών υποθέσεων της πενταετίας 1998-2002 καθώς και σε ρύθμιση των χρεών ιδιωτών προς το δημόσιο ύψους 11 δισ ευρώ προβαίνει το υπουργείο Οικονομίας σε μια προσπάθεια να στηρίξει τα δημόσια οικονομικά και να καλύψει τις μεγάλες ταμειακές ανάγκες του προϋπολογισμού".

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ εκτιμά ότι "ψυχρολουσία για 800.000 ελεύθερους επαγγελματίες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις αποτελεί το πακέτο- φαρμάκι , που επεφύλασσε το υπουργείο Οικονομικών για το κλείσιμο φορολογικών υποθέσεων της περιόδου 1999-2002. Ο ετήσιος ελάχιστος καταβαλλόμενος φόρος που προσδιορίστηκε κυμαίνεται μεταξύ 250 και 500 ευρώ".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ υπογραμμίζει ότι "σε φορολογικό κλοιό μπαίνουν περίπου 800.000 επιχειρήσεις και ελεύθεροι επαγγελματίες για να περαιώσουν τις ανέλεγκτες χρήσεις 1998-2002 και 600.000 οφειλέτες με ληξιπρόθεσμα χρέη. Στόχος να αντληθούν περί τα 4,5 δισ ευρώ. Τα σημειώματα για την αυτόματη περαίωση θα αρχίσουν να αποστέλλονται μέσα στο μήνα, ενώ μέχρι τις 30 Ιουλίου πρέπει να υποβληθούν και οι αιτήσεις για ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων χρεών έως 60 δόσεις. Φοροεπιδρομή χαρακτήρισε τη ρύθμιση το ΠΑΣΟΚ".

    ΤΑ ΝΕΑ επισημαίνουν ότι " χαράτσι τουλάχιστον 2.000 ευρώ καλούνται να πληρώσουν περίπου 800.000 επιχειρήσεις και ελεύθεροι επαγγελματίες προκειμένου να κλείσουν τους λογαριασμούς τους με την Εφορία για την τετραετία 1999-2002 . Η κυβέρνηση αν και επέκρινε ως αντιπολίτευση ανάλογες ρυθμίσεις, απευθύνει στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις το εκβιαστικό δίλημμα επιπλέον φόρος ή φορολογικός έλεγχος".

    Το metro γράφει ότι "Ανακούφιση φέρνουν σε εκατοντάδες χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις οι ρυθμίσεις που περιλαμβάνονται στο ειδικό σχέδιο για εκκρεμείς φορολογικές υποθέσεις της τετραετίας 1999-2002."

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ υπογραμμίζει ότι "Με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους θα μπορέσουν οι επιχειρήσεις και οι ελεύθεροι επαγγελματίες να κλείσουν-αν το επιθυμούν-τις ανέλεγκτες φορολογικές υποθέσεις της τετραετίας 1999-2002, καθώς και τα ληξιπρόθεσμα χρέη που έχουν προς το Δημόσιο, καθώς η κυβέρνηση υπογραμμίζει πως επιθυμεί να κλείσει οριστικά τις εκκρεμότητες του παρελθόντος, ώστε από το 2005 να ισχύσει το νέο φορολογικό καθεστώς."

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) τονίζει ότι το σχετικό νομοσχέδιο θα δώσει "Φορολογική "ανάσα" σε περισσότερους από 700.000 μικρομεσαίους επιδιώκει να δώσει το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών μέσα από το σχέδιο νόμου για την "περαίωση εκκρεμών φορολογικών υποθέσεων, ρύθμιση ληξιπρόθεσμων χρεών και άλλες διατάξεις."

    [09] Τιμάριθμος

    Η ΑΥΓΗ γράφει ότι "Σε μαγική εικόνα μετατρέπεται ο πληθωρισμός, καθώς οι επίσημες μετρήσεις τον εμφανίζουν να υποχωρεί οριακά τον Ιούνιο (στο 2,8% από 2,9% τον Μάιο), ενώ την ίδια ώρα καταγράφονται αυξήσεις έως και 44% στις τιμές των ξενοδοχείων, από 19-27% στα εστιατόρια, κατά 18% στις καφετέριες κ.λ.π. Δηλαδή σε υπηρεσίες και προϊόντα που συγκροτούν τον οικογενειακό προϋπολογισμό των διακοπών."

    [10] ΕΕ-Κατεχόμενη Κύπρος

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ γράφει ότι "Αρνητικές πλευρές" διαπιστώνει η ελληνική πλευρά στον κανονισμό που εισηγήθηκε η Κομισιόν για την οικονομική ενίσχυση των Τουρκοκυπρίων , πρωτίστως επειδή οι θέσεις και τα μέτρα της Κομισιόν αποτελούν πολιτικές θέσεις και όχι μέτρα για την ενίσχυση του πληθυσμού στα κατεχόμενα. Πάντως η Άγκυρα υποδέχτηκε με ικανοποίηση την υιοθέτηση των μέτρων από την Επιτροπή."

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ αναφέρει ότι "Ανοιχτό το ενδεχόμενο να προσφύγει η κυπριακή κυβέρνηση ακόμα και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, ώστε να μην εφαρμοστεί στην πράξη ο κανονισμός για το απευθείας εμπόριο της Ε.Ε. με τα Κατεχόμενα, αφήνουν πολιτικοί παράγοντες στη Λευκωσία."

    [11] Καρκίνος - Φάρμακα

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ γράφει ότι "Πρωτοποριακή θεραπεία, που εφαρμόζεται από Κινέζους γιατρούς, οδηγεί τον καρκίνο σε...θάνατο. Φάρμακο, που έχει εγκριθεί από τις αρμόδιες κινεζικές Αρχές για τη θεραπεία του κεφαλιού και του λαιμού και χορηγείται ήδη σε ασθενείς με καρκίνο στομάχου και πνευμόνων, είχε άριστα αποτελέσματα."

    [12] Αυθαίρετα

    Η ΧΩΡΑ γράφει ότι "Με πολεοδομικές μελέτες εξπρές θα γίνουν οι εντάξεις στα σχέδια πόλεων 700.000 αυθαιρέτων μέχρι τον Σεπτέμβριο. Ήδη οι σχετικές διαδικασίες που δρομολογούνται βρίσκονται στο τελικό στάδιο και σε αρκετές περιοχές του Λεκανοπεδίου έχουν προχωρήσει οι μελέτες. Ευνοούνται ιδιαίτερα οι περιοχές της Ανατολικής και της Βόρειας Αττικής όπου μέχρι το τέλος του χρόνου αναμένεται να δοθούν άδειες σε όλα τα αυθαίρετα. Παράλληλα το ΥΠΕΧΩΔΕ προχωρεί στη χάραξη εθνικού χωροταξικού σχεδίου."

    [13] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: " Ρύθμιση με στόχο 4,5 δισ. Για ανέλεγκτες και ληξιπρόθεσμα χρέη".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Καίει" τους μικρούς η ρύθμιση για τις εκκρεμείς".

    ΚΕΡΔΟΣ: " Πώς θα κλείσετε άμεσα τους λογαριασμούς σας με την εφορία".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: " Κλείσιμο φοροϋποθέσεων με κόστος 1% του τζίρου".

    [14] Φορολογική Ρύθμιση

    Η ΕΞΠΡΕΣ υποστηρίζει ότι "τη δυνατότητα σε 700.000 φορολογούμενους με βιβλία Β΄κατηγορίας και σε 36.000 Α΄κατηγορίας να περαιώσουν τις ανέλεγκτες χρήσεις της περιόδου 19998-2002 αλλά και σε 600.000 οφειλέτες του δημοσίου να αποπληρώσουν ληξιπρόθεσμα χρέη τους με ευνοϊκούς όρους, ανακοίνωσε χθες ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γ. Αλογοσκούφης. Το δημόσιο προσδοκά να εισπράξει συνολικά περί τα 4,5 δισ ευρώ σε ορίζοντα πενταετίας".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Friday, 9 July 2004 - 22:17:20 UTC