Browse through our Interesting Nodes on Policy & Politics Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Saturday, 20 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 05-04-27

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 27/4/2005
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Ασφαλιστικό
  • [04] Νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος
  • [05] Βασικός μέτοχος
  • [06] Πασχαλινή αγορά
  • [07] Προσλήψεις χωρίς διαγωνισμό
  • [08] Αυξήσεις στα μηνύματα SMS της κινητής τηλεφωνίας
  • [09] Σκάνδαλο Χρηματιστηρίου
  • [10] Επικοινωνιακή πολιτική
  • [11] Προμήθεια οπλικών συστημάτων
  • [12] Απόστολος Βαβύλης
  • [13] Οικοδομικοί συνεταιρισμοί
  • [14] Ενδοκυβερνητικές κόντρες
  • [15] Δαπάνες γαλάζιου Διοικητή

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 27/4/2005

    Η έναρξη του διαλόγου για το ασφαλιστικό, το νομοθετικό πλαίσιο για την αντιμετώπιση του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος και η πασχαλινή αγορά, είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Σε δήμους, νομαρχίες και ΕΛΤΑ 2.267 προσλήψεις χωρίς διαγωνισμό.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Σκούπα στο "βρώμικο χρήμα". Μέτρα από Αλογοσκούφη - Παπαληγούρα.

    ΑΝΩ ΚΑΤΩ: Οι διοικητές των ασφαλιστικών οργανισμών έπαιξαν και... Έχασαν 600 δισ. δρχ. των ταμείων στη Σοφοκλέους.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Αυξάνονται οι συντάξεις των αποστράτων. Απόφαση - σταθμός της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ: Η... σιωπή των αμνών. Ποιοι απέκρυψαν ή υποβάθμισαν την απόφαση της Κομισιόν για "Βασικό μέτοχο".

    Η ΑΥΓΗ: Αυξήσεις καρμπόν από τις "τρεις αδελφές" της κινητής. Έρευνα για παραβίαση του ανταγωνισμού ζήτησε ο υπουργός Ανάπτυξης.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Ποιοι πάνε φυλακή για το γιγαντιαίο σκάνδαλο της SAIC.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Σουβλίζουν αλλήλους... Υπουργοί (ξανά) εναντίον υπουργών. Εντείνονται τα φαινόμενα ανταγωνισμού και αποσύνθεσης στην κυβέρνηση.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Άδεια δόμησης σε 200 συνεταιρισμούς. Αναλυτικά οι οικοδομικοί συνεταιρισμοί που μπαίνουν στο σχέδιο.

    ΕΘΝΟΣ: Μέρες παθών για την αγορά. Μείωση τζίρου στα καταστήματα - Άδειες οι τσέπες των καταναλωτών.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Η Κυβέρνηση αποφάσισε να ξεκινήσει τον πολύκροτο διάλογο για τα εργασιακά θέματα χωρίς να έχει υπολογίσει ότι θα κάνει ΕΥΧ-ΕΛΑΙΟ για ασφαλιστικό χωρίς ΑΔΕΔΥ - ΓΣΕΕ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: "Μαϊμού" αναταραχή έστησαν στην αγορά. Τα κυκλώματα - συμφέροντα με στόχο την αισχροκέρδεια.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Μπλόκο στο πλυντήριο του βρόμικου χρήματος. Νομοσχέδιο: Αυστηρότατες διατάξεις για την πάταξη του οικονομικού εγκλήματος.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Διάλογος χωρίς... ασφάλεια. Ασφαλιστικό: Για τις μεθεπόμενες γενιές(!) λέει η κυβέρνηση.

    ΕΣΤΙΑ: Κυβερνούν οι συνδικαλιστές;

    ESPRESSO: Γνωρίζω υπουργούς και βουλευτές ομοφυλόφιλους. Συνέντευξη- πρόκληση του Γρηγόρη Βαλλιανάτου.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Νόμος-φραγμός στο ξέπλυμα του χρήματος. Στο στόχαστρο δωροδοκία, διαφθορά. Άνοιγμα σε διακρατικές συνεργασίες.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Παρεμπόριο και παρατυπίες στις λαϊκές αγορές.

    ΤΑ ΝΕΑ: Προκλητικές δαπάνες γαλάζιου διοικητή. Με λεφτά της Αγροτικής.

    Η ΝΙΚΗ: "Πυρκαγιές" στο Μαξίμου. Ενδοκυβερνητικές κόντρες για την... επικοινωνία.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο Ενωμένος ταξικός αγώνας η απάντηση των εργαζομένων.

    TRAFFIC NEWS: Νίκος και Τατιάνα "πακέτο" στο MEGA.

    Η ΧΩΡΑ: Κόμμα, βάση στριμώχνουν στη γωνία τον Τεό. Χάνει τμήμα του επικοινωνιακού ελέγχου.

    City Press: "Ομελέτα χωρίς αυγά" ο διάλογος για το ασφαλιστικό.

    Μetro: Αλλαγές χωρίς βιασύνη. Επεισοδιακή η πρεμιέρα του διαλόγου για το Ασφαλιστικό.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Ασφυξία στην κτηματαγορά. Οικόπεδα τέλος στη Θεσσαλονίκη. Μέχρι 75% έφτασε η αντιπαροχή.

    ΕΓΝΑΤΙΑ: Κηδείες με δόσεις. Χαμηλοσυνταξιούχοι και οι οικογένειές τους αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα μέχρι την τελευταία τους κατοικία.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Καίει το ασφαλιστικό όλους όσους θέλουν να "κάψουν" τα ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων.

    [03] Ασφαλιστικό

    Το METRO αναφέρει ότι "με τις κατηγορηματικές δηλώσεις των υπουργών Γ. Αλογοσκούφη και Π. Παναγιωτόπουλου ότι δεν θα θιγούν τα εργατικά κεκτημένα την επόμενη τετραετία, πραγματοποιήθηκε χθες η πρώτη συνάντηση των συναρμόδιων υπουργών με την Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή για το Ασφαλιστικό. Η συνάντηση διεξήχθη σε κλίμα έντασης από το αιφνιδιαστικό "σκηνικό" που "έστησαν" συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, προσπαθώντας να ματαιώσουν με κάθε τρόπο τη συνάντηση.

    Η CITY PRESS γράφει ότι "άρχισαν χθες οι συζητήσεις χωρίς τη συμμετοχή ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ... Θερμή υποδοχή με ρίψη γιαουρτιών και καφέδων εναντίον των μελών της ΟΚΕ από διαμαρτυρόμενους συνδικαλιστές του ελεγχόμενου από το ΚΚΕ ΠΑΜΕ... Η κυβέρνηση διαβεβαιώνει ότι δεν θα θιγούν κεκτημένα και μεταθέτει τα όποια μέτρα για την επόμενη τετραετία... Τα κόμματα της αντιπολίτευσης καταγγέλλουν "νεοφιλελεύθερη επίθεση" στα δικαιώματα των ασφαλισμένων... Ο Δρακούλης Φουντουκάκος, πρόεδρος του ΕΒΕΑ ισχυρίζεται ότι "Η κυβέρνηση πρέπει να σπάσει αυγά (να πάρει δύσκολες αποφάσεις) αν θέλει να φτιάξει ομελέτα (αν ενδιαφέρεται να αντιμετωπίσει το πρόβλημα)"... Η εφημερίδα προσθέτει ότι "η λογική του πολιτικού κόστους που δημιούργησε την κρίση στο ασφαλιστικό, συνταξιοδοτικό στέκεται εμπόδιο στην αναγκαία μεταρρύθμιση".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ υπογραμμίζει ότι "ανασφάλεια παρά καθησυχασμό προκάλεσαν στους ασφαλισμένους οι δεσμεύσεις Αλογοσκούφη - Παναγιωτόπουλου ότι μέτρα για το Ασφαλιστικό θα ληφθούν από την επόμενη ή μεθεπόμενη κυβέρνηση και θα αφορούν τις μεθεπόμενες γενιές. Η ΟΚΕ αναλαμβάνει νέα μελέτη για το ασφαλιστικό σύστημα. Η κυβέρνηση κάνει δηλώσεις για διάλογο - εν μέσω γιαουρτωμάτων και εκσφενδονισμού καφέδων - για τα ευήκοα, ελπίζει, ώτα των Βρυξελλών. Τα συνδικάτα κάνουν λόγο για διάλογο "εξωτερικής χρήσης" ".

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ υποστηρίζει ότι "μπορούμε να τους σταματήσουμε. Μπορούμε να εμποδίσουμε τα αντιασφαλιστικά τους σχέδια. Το μήνυμα αυτό έστειλε χτες το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο και με μια δυναμική παρέμβαση έξω από το υπουργείο Οικονομίας "έσπασε" τη βιτρίνα του "κοινωνικού διαλόγου" και της συναίνεσης, που επιχειρούν να στήσουν κυβέρνηση, ΣΕΒ και πλειοψηφία της ΓΣΕΕ".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ εκτιμά ότι "τα κυβερνητικά σχέδια οδηγούν σε περικοπές δικαιωμάτων για τους εργαζόμενους και δεν εγγυώνται τη μακροχρόνια βιωσιμότητα του ασφαλιστικού συστήματος", ήταν η απάντηση των συνδικαλιστικών οργανώσεων που απείχαν χθες, πρώτη ημέρα του διαλόγου, που ξεκίνησε η Κυβέρνηση για το ασφαλιστικό".

    Η ΕΣΤΙΑ προσθέτει ότι "χθες άρχισε στο υπουργείο Οικονομίας ο διάλογος για το ασφαλιστικό. Ο διάλογος έγινε υπό την προεδρία της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής (ΟΚΕ) και παρόντες ήταν οι υπουργοί Οικονομίας και Εργασίας κ.κ. Αλογοσκούφης και Παναγιωτόπουλος. Φυσικά είχαν κληθή να μετάσχουν τόσο η ΓΣΕΕ όσο και η ΑΔΕΔΥ. Εν τούτοις οι πρόεδροι της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ κ.κ. Πολυζωγόπουλος και Παπασπύρου αρνήθηκαν να συμμετάσχουν. Εχαρακτήρισαν τον διάλογο "εικονικό". Είπαν ότι έπρεπε να γίνη "εθνικός διάλογος" στον οποίο να συμμετέχουν ο Πρωθυπουργός και οι εκπρόσωποι όλων των κομμάτων. Και υπεστήριξαν ότι η Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή δεν μπορεί να υποκαταστήση τους κοινωνικούς φορείς".

    [04] Νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) υποστηρίζει ότι "μέτρα για το... ξερίζωμα των κυκλωμάτων που ξεπλένουν χρήμα" στη χώρα μας λαμβάνει η κυβέρνηση με νομοσχέδιο των υπουργείων Οικονομίας και Οικονομικών και Δικαιοσύνης το οποίο ορίζει τον τρόπο και τις μεθόδους για τη θωράκιση του χρηματοπιστωτικού συστήματος από τους κινδύνους αυτού του εγκλήματος".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ αναφέρει ότι "στην πάταξη του οικονομικού εγκλήματος αποσκοπεί το νέο νομοθετικό πλαίσιο για την αντιμετώπιση του ξεπλύματος χρήματος που παρουσίασε χθες η κυβέρνηση. Τίθεται φραγμός στα κυκλώματα που νομιμοποιούν έσοδα από εγκληματικές δραστηριότητες, ενώ στο στόχαστρο μπαίνει και η χειραγώγηση της χρηματιστηριακής αγοράς".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ προσθέτει ότι "δραστικά μέτρα για τον περιορισμό της κίνησης βρώμικου χρήματος περιλαμβάνει νομοσχέδιο, που έδωσαν χθες στη δημοσιότητα για διαβούλευση οι υπουργοί Οικονομίας κ. Γιώργος Αλογοσκούφης και Δικαιοσύνης κ. Αναστάσης Παπαληγούρας. Με το νομοσχέδιο λαμβάνονται μέτρα που αποβλέπουν στον εντοπισμό χρημάτων από εμπόριο ναρκωτικών, υποθέσεις τρομοκρατίας, αλλά και κατάχρησης της αγοράς και δωροδοκίες".

    [05] Βασικός μέτοχος

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ υποστηρίζει ότι "συνωμοσία σιωπής επικράτησε χθες στο σύνολο σχεδόν των ΜΜΕ όσον αφορά την ανακοίνωση της απόφασης της Κομισιόν για το "βασικό μέτοχο". Από τις εφημερίδες μόνον η "Απόφαση", η "Καθημερινή", η "Ελευθεροτυπία" και ο "Ελ. Τύπος" είχαν πρωτοσέλιδη την είδηση, ενώ ηλεκτρονικά μέσα, τα οποία πρωτοστάτησαν σε συζητήσεις κατά της κυβερνητικής πρωτοβουλίας υπεράσπισης του Συντάγματος, χθες ουσιαστικά σιώπησαν".

    Η Espresso αναφέρει ότι "Αθήνα VS Ευρωπαϊκής Επιτροπής σημειώσατε: 1. Έπειτα από αρκετούς μήνες ζυμώσεων, έντονου παρασκηνίου, διαπλοκολογίας σε Αθήνα και Βρυξέλλες, οι "γραφειοκράτες" στην πρωτεύουσα της ενωμένης Ευρώπης, οι γενικοί διευθυντές των επιτρόπων, συμφώνησαν ότι το Ελληνικό Σύνταγμα δεν αντιβαίνει στο Κοινοτικό Δίκαιο".

    [06] Πασχαλινή αγορά

    Ο ΛΟΓΟΣ γράφει ότι "την πάταξη του παρεμπορίου και των "ψευτοπαραγωγών" που λυμαίνονται την αγορά διέταξε το υπουργείο Ανάπτυξης, μετά τα κρούσματα παρατυπιών που εντοπίστηκαν σε λαϊκές αγορές, όπου διακινούνταν διπλάσιες ποσότητες από αυτές που αναγράφονταν στα δελτία αποστολής. Ήδη την τελευταία εβδομάδα εντοπίστηκαν από τις ελεγκτικές υπηρεσίες του υπουργείου 17 παραβάσεις στη διακίνηση των προϊόντων από πωλητές λαϊκών αγορών".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ σημειώνει ότι "κλίμα τεχνητής έντασης από συντεχνιακά και μικροπολιτικά συμφέροντα με στόχο να υπάρξει αναταραχή στην αγορά. Ποιες είναι οι πραγματικές τιμές ελληνικών και εισαγόμενων αμνοεριφίων στη Βαρβάκειο. Ποιες στα συνοικιακά κρεοπωλεία. Περίεργη στάση και από μερίδα του καταναλωτικού κινήματος. Ποιοι ποντάρουν σε δήθεν κύμα ακρίβειας για να δικαιολογήσουν αντικυβερνητικό μένος. Τι γίνεται με την ντομάτα και την προσπάθεια να καλλιεργηθεί κλίμα έντονων ανατιμήσεων. Οργανωμένη παρέμβαση του ΥΠΑΝ κατά των κυκλωμάτων που λυμαίνονται τις λαϊκές αγορές. Ποιοι νοθεύουν με "επαγγελματικό" τρόπο τον ανταγωνισμό".

    Το ΕΘΝΟΣ προσθέτει ότι "έως και 15% θα είναι ακριβότερο, φέτος, το πασχαλινό τραπέζι. Καλπάζουν οι τιμές του οβελία και της ντομάτας. Κρεοπώλες στη Βαρβάκειο επιτέθηκαν σε επόπτες δημόσιας υγείας. Αναδουλειές στα μαγαζιά. "Πρόκειται για μία από τις χειρότερες χρονιές", λένε οι έμποροι".

    [07] Προσλήψεις χωρίς διαγωνισμό

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) εκτιμά ότι "νέες θέσεις εργασίας, χωρίς διαγωνισμό και υπό την επίβλεψη του ΑΣΕΠ και του ΟΑΕΔ, προκηρύχθηκαν και αυτή την εβδομάδα σε δήμους-νομαρχίες και στα ΕΛΤΑ. Οι νέες θέσεις εργασίας ανέρχονται σε 2.267, εκ των οποίων οι 1.728 αφορούν θέσεις μέσω του ΟΑΕΔ".

    [08] Αυξήσεις στα μηνύματα SMS της κινητής τηλεφωνίας

    Η ΑΥΓΗ επισημαίνει ότι "μήνυμα" ακριβώς της ίδιας αύξησης 5,88% στους λογαριασμούς των εκατομμυρίων συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας έστειλαν οι "τρεις αδελφές" του κλάδου Cosmote, TIM και Vodafone. Όπως αποκαλύφθηκε χθες, οι τρεις εταιρείες προχώρησαν σε αύξηση της χρέωσης για την αποστολή γραπτών μηνυμάτων, τα γνωστά μας SMS, κατά το ίδιο ακριβώς ποσό και αρχικά την ίδια μέρα, στις 16 Απριλίου".

    [09] Σκάνδαλο Χρηματιστηρίου

    Η ΑΝΩ ΚΑΤΩ ισχυρίζεται ότι "περισσότερα από 600 δισεκατομμύρια δραχμές χάθηκαν από τα ασφαλιστικά ταμεία την περίοδο 1998-2000, όταν τοποθέτησαν τα χρήματα στο Χρηματιστήριο. Με άνωθεν εντολές από την κυβέρνηση Σημίτη προσπάθησαν με τα χρήματα των ταμείων να στηρίξουν το καθεστώς του ΠΑΣΟΚ λίγο πριν από τις εκλογές του 2000, αγνοώντας το ρίσκο της Σοφοκλέους".

    [10] Επικοινωνιακή πολιτική

    Η ΧΩΡΑ υπογραμμίζει ότι "στον δεύτερο όροφο της Ρηγίλλης μετατοπίζεται το κέντρο βάρους της επικοινωνιακής πολιτικής της κυβέρνησης μετά την αποδεδειγμένη αδυναμία του κ. Ρουσόπουλου να διαχειριστεί τον ευαίσθητο τομέα της ενημέρωσης. Πλήρης επιβεβαίωση της "Χ" που από την περασμένη Πέμπτη είχε αναφερθεί εκτενώς στη λειτουργία του νέου μηχανισμού".

    [11] Προμήθεια οπλικών συστημάτων

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ τονίζει ότι "σκάνδαλο πρώτου μεγέθους αποδεικνύεται η σύμβαση για την προμήθεια του διαβόητου πλέον στρατηγικού συστήματος διαχείρισης επικοινωνιών και πληροφοριών, γνωστού ως C4I, το οποίο αποτελεί και την μεγαλύτερη δαπάνη στον τομέα της ασφάλειας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες".

    [12] Απόστολος Βαβύλης

    Σύμφωνα με την Traffic News "τον Ιούνιο ελπίζουν να "επαναπατρισθεί" ο Απόστολος Βαβύλης! Το ενδεχόμενο παράδοσής του από τις ιταλικές αρχές απομακρύνεται χρονικά, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, επιθυμεί να εκτίσει εκεί την ποινή που του έχουν επιβάλει τα ιταλικά δικαστήρια για εισαγωγή ναρκωτικών".

    [13] Οικοδομικοί συνεταιρισμοί

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ γράφει ότι "η λύση στο χρόνιο πρόβλημα των οικοδομικών συνεταιρισμών αποτελεί ένα από τα... καυτά θέματα που χειρίζεται αυτόν τον καιρό η ηγεσία του ΥΠΕΧΩΔΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πολυνομοσχέδιο για την πολεοδομία και τη χωροταξία, που θα καταθέσει ο Γιώργος Σουφλιάς εντός του καλοκαιριού, αναμένεται να περιλαμβάνονται ρυθμίσεις και για τους οικοδομικούς συνεταιρισμούς".

    [14] Ενδοκυβερνητικές κόντρες

    ΤΟ ΒΗΜΑ γράφει ότι "η εβδομάδα των Παθών συνεχίζεται στην κυβέρνηση, με τους υπουργούς να σουβλίζουν αλλήλους πριν από τη Λαμπρή. Οι συγκρούσεις μεταξύ τους είναι πλέον καθημερινές και η εικόνα αποσύνθεσης της κυβέρνησης εντείνεται. Χθες το σίριαλ "υπουργοί εναντίον υπουργών" είχε δύο νέα επεισόδια και την κλιμάκωση ενός παλαιού. Ο βουλευτής Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Θ. Ρουσόπουλος εξεμάνη με την απόφαση του Γραμματέα του κόμματος κ. Ευ. Μεϊμαράκη να τον υποκαταστήσει δημιουργώντας "παράγκα ενημέρωσης" στη Ρηγίλλης, αλλά ο Γραμματέας ουδόλως πτοήθηκε από αυτό εμμένοντας στην απόφασή του, την οποία υποστήριξε και η δήμαρχος Αθηναίων κυρία Ντόρα Μπακογιάννη. Ο υπουργός Υγείας, με το γνωστό ειρωνικό ύφος του, δήλωσε ότι όσα είπε ο υπουργός Οικονομίας για τις ιδιωτικοποιήσεις των νοσοκομείων "ήταν παρανόηση" και ο υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Γ. Βουλγαράκης μπορεί να μη δήλωσε τίποτε επισήμως όταν έμαθε ότι "ξέχασαν" να τον καλέσουν στην Κυβερνητική Επιτροπή για τη δασοπροστασία, αλλά ανεπισήμως όσα φέρεται ότι έλεγε για τον υπουργό Εσωτερικών κ. Πρ. Παυλόπουλο "ήταν αυστηρώς ακατάλληλα δι' ανηλίκους" ".

    Η ΝΙΚΗ τονίζει ότι "φαγωμάρα με επίκεντρο την επικοινωνιακή πολιτική και την επικάλυψη πολιτικών αρμοδιοτήτων ξέσπασε στην κυβερνητική παράταξη".

    [15] Δαπάνες γαλάζιου Διοικητή

    ΤΑ ΝΕΑ αναφέρουν ότι "ρούχα, παπούτσια, καλλυντικά, ηλεκτρονικά για αυτόν και τη σύζυγό του, αλλά και τα ψώνια από το σούπερ μάρκετ αγόραζε ο διοικητής της Αγροτικής, Δημ. Μηλιάκος, με δύο εταιρικές κάρτες που του είχε παράσχει δωρεάν η τράπεζα".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Wednesday, 27 April 2005 - 22:28:31 UTC