Visit the Hellenic Biomedical Scientists of the Diaspora Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 06-05-19

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 19/5/2006
  • [02] Υπουργείο Εσωτερικών
  • [03] Σοφοκλέους
  • [04] Ανατιμήσεις
  • [05] Υπουργείο Οικονομικών
  • [06] ΙΚΑ
  • [07] Τρίτο παιδί
  • [08] Ενέργεια - Δημήτρης Σιούφας
  • [09] Δημήτρης Κωστόπουλος
  • [10] Προσλήψεις
  • [11] ΕΦΕΤ
  • [12] Πτωχεύσεις
  • [13] Γ. Βουλγαράκης
  • [14] Φορολογικό Σύστημα
  • [15] Διακοπές
  • [16] Δαπάνες Δημοσίου
  • [17] ΠΑΣΟΚ
  • [18] Eurovision

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 19/5/2006

    Η ρύθμιση του υπουργείου Απασχόλησης για την ενίσχυση τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών, η εισφοροδιαφυγή από το ΙΚΑ που ανέρχεται στο ποσό του 1,8 δισ. ευρώ ετησίως, η εγκατάσταση ελεγκτών-εφοριακών στις επιχειρήσεις από το υπουργείο Οικονομικών, οι ανατιμήσεις των προϊόντων στην αγορά , η νέα πτώση στη Σοφοκλέους και οι διορισμοί από το υπουργείο Εσωτερικών είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού Τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: Εφάπαξ 2.000 ευρώ με τη γέννηση 3ου παιδιού.

    ΑΝΩ ΚΑΤΩ: Στη "μαύρη" τα εισιτήρια της Γιουροβίζιον σε κεντρικά σημεία της Αθήνας και σε μεγάλα ξενοδοχεία.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Το επίδομα για το τρίτο παιδί από την 1η Ιουνίου. Υλοποιούνται οι προεκλογικές δεσμεύσεις Καραμανλή.

    Η ΑΥΓΗ: Το ΙΚΑ χάνει 5 δισ. ετησίως. Η σκληρή αλήθεια για το ασφαλιστικό.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Αύξηση ρεκόρ 39,02% στις πτωχεύσεις. Δεν αντέχουν στον ανταγωνισμό οι ελληνικές επιχειρήσεις.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Ο "Μεγάλος Αδελφός" γίνεται και εφοριακός. Το υπουργείο Οικονομικών προμηθεύεται ειδικό εξοπλισμό.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Προσλήψεις σε Δημόσιο, δήμους, Στρατό. Όλες οι νέες θέσεις που προκηρύσσονται.

    ΕΘΝΟΣ: Συστάσεις και από... τη Σίσσυ. Νέες αποκαλύψεις για τους διορισμούς του υπ. Εσωτερικών.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Εθνικό: ο ένας στους δύο κερδίζει. Διακοπές: Ο ένας στους δύο τις χάνει. "Λαχείο" έχουν γίνει οι διακοπές για τους Έλληνες αφού ένας στους δύο δήλωσαν ότι θα περάσουν καλοκαίρι στα σπίτια τους.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Άγριο ψαλίδισμα στις δαπάνες του Δημοσίου. Σύμφωνα με εγκύκλιο του υφυπουργού Οικονομικών Π. Δούκα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Τον Ιούνιο τα 2000 ευρώ για το τρίτο παιδί. Αναδρομικά από 1/1/2006 η ρύθμιση του υπ. Απασχόλησης.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: 400 βρύσες στραγγίζουν τη Σοφοκλέους. 10 δισ. ευρώ χάθηκαν σε ένα διήμερο - Προβληματισμός στην κυβέρνηση.

    ΕΣΤΙΑ: Απαράδεκτο φορολογικό σύστημα. Τι πιστοποιούν τα στοιχεία της Eurostat για Ελλάδα - Ευρώπη.

    ESPRESSO: Ο "Μάγος" που... έσωσε Γιάννα και Άννα. Οι "τελετές" στην ταβέρνα, με τον μπρούντζινο σταυρό και την κατσαρόλα.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Εισφοροδιαφυγή 1,8 δισ. ετησίως από τα ταμεία ΙΚΑ. Ανεπάρκεια ελέγχων, γραφειοκρατία και εργαζόμενοι χωρίς ασφάλιση.

    Ο ΛΟΓΟΣ: 1,8 δισ. ευρώ χάνει ετησίως το ΙΚΑ. Οργιάζει η εισφοροδιαφυγή.

    ΤΑ ΝΕΑ: Άλμα τριπλούν στις τιμές σε ένα εξάμηνο. Λίστα ακρίβειας με ανατιμήσεις ως 44%.

    Η ΝΙΚΗ: Πολιτική ομπρέλα. Δεν δέχεται εξεταστική για Βουλγαράκη η κυβέρνηση.

    ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ +13: Αμφισβητούν τον Γιώργο και τη νίκη του ΠΑΣΟΚ. Στηρίζουν κυβέρνηση μεγάλου συνασπισμού ΝΔ - ΠΑΣΟΚ.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Συνεχίζεται η λεηλασία του ΙΚΑ από τους εργοδότες. Στα 6 εκατ. ευρώ ημερησίως η εισφοροδιαφυγή.

    TRAFFIC NEWS: Το θησαυρό του "βασιλιά" έψαχναν στο Τατόι. Πιάστηκαν επ' αυτοφώρω σμήναρχος και αστυνομικοί.

    Η ΧΩΡΑ: Τα χόρτα του θανάτου. Άλλα τρία άτομα στην εντατική.

    City Press: Δ. Σιούφας - Αποκλειστική συνέντευξη: Οι στόχοι της διπλωματίας της ενέργειας.

    METRO: Οικοδεσπότες της Ευρώπης. Τα γιορτινά της έχει φορέσει η Αθήνα για τον μεγάλο τελικό της EUROVISION.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Κίνηση ματ στα στεγαστικά. Απίστευτη προσφορά από την Εθνική.

    ΕΓΝΑΤΙΑ: Στον... αέρα 200 εργαζόμενοι στο κέντρο της πόλης. Στον δρόμο κινδυνεύουν να βρεθούν δεκάδες καταστηματάρχες που στεγάζουν τα μαγαζιά τους σε ακίνητα ιδιοκτησίας του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων καθώς δεν έχουν ανανεωθεί ακόμα τα συμβόλαιά τους.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Λόγω "στενότητας" δεν πάνε διακοπές φέτος οι Έλληνες. Οικονομική κρίση από την "έλλειψη" εσωτερικού τουρισμού.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Σε διάσταση με τους φανατικούς η Εκκλησία. Φανάρι και Αρχιεπισκοπή αποστασιοποιούνται από ακραίες αντιδράσεις.

    [02] Υπουργείο Εσωτερικών

    Σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ "από τις ενδεικτικές λίστες ρουσφετιών που αποκάλυψε χθες το "ΕΘΝΟΣ" προκύπτει ότι "συστάσεις" υπέρ "ημετέρων" έκανε, εκτός από το Πολιτικό Γραφείο του υπουργού, μία γυναίκα με το όνομα Σίσσυ, καθώς και ο διευθυντής του Πολιτικού του Γραφείου Γρηγόρης Λαζαράκος, ο οποίος απ' ό,τι φαίνεται, είχε και τον ρόλο του συντονιστή. Ο στενός συνεργάτης του κ. Παυλόπουλου ανέφερε, μάλιστα, με χειρόγραφο σημείωμά του, στις 14-3-2005, ότι "τοποθετήθηκαν όλοι στο υπ. Εσωτερικών" δίνοντας μάλιστα εντολή "να ενημερωθούν όλοι με το Πολιτικό Γραφείο".

    [03] Σοφοκλέους

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ τονίζει ότι "στα 400 ξένα κερδοσκοπικά funds που αλωνίζουν και στραγγίζουν κατά βούληση τη Σοφοκλέους, "φορτώνουν" παράγοντες της αγοράς τη νέα βίαιη πτώση κατά 2,77% στις 3.909,65 μονάδες, με τους τραπεζικούς τίτλους να καταρρέουν. Κάπου δέκα δισ. ευρώ υπολογίζεται ότι χάθηκαν στο διήμερο μίνι-κραχ, ενώ ο προβληματισμός αγκαλιάζει πλέον και την κυβέρνηση, που έχει αναγάγει το ΧΑ σε βασικό μοχλό της οικονομικής πολιτικής. Χθες, πάντως, μέσα στον γενικό χαμό, κάποια χαρτιά ανέβηκαν από τον βυθό του -20% και χτύπησαν limit up".

    [04] Ανατιμήσεις

    Τα ΝΕΑ υπογραμμίζουν ότι "άλμα τριπλούν κάνουν οι τιμές στην αγορά. Από τον Νοέμβριο έως σήμερα, δεκάδες βασικά καταναλωτικά αγαθά όπως ελαιόλαδο, γαλακτοκομικά, ζυμαρικά και αναψυκτικά ανατιμήθηκαν τρεις φορές. Και ενώ οι ανατιμήσεις στην αγορά συνεχίζονται, βιομήχανοι και λιανέμποροι προαναγγέλλουν νέες για το καλοκαίρι".

    [05] Υπουργείο Οικονομικών

    Το ΒΗΜΑ ισχυρίζεται ότι "το υπουργείο Οικονομικών αποφάσισε να εγκαταστήσει στις επιχειρήσεις 4.000 εφοριακούς "σκιές" των λογιστηρίων. Οι ελεγκτές θα είναι εφοδιασμένοι με τα πλέον σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα (φορητούς υπολογιστές, ασύρματες επικοινωνίες) και όσο διαρκεί ο έλεγχος θα συνδέονται online με την κεντρική μονάδα του Taxis αντλώντας πληροφορίες για το προφίλ, τις παραβάσεις και τις οικονομικές υποχρεώσεις της ελεγχόμενης εταιρείας. Ο έλεγχος θα γίνεται επί τόπου και οι ελεγκτές θα συνδέονται ηλεκτρονικά με το ΚΕΠΥΟ".

    [06] ΙΚΑ

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ γράφει ότι "αδάμαστη παραμένει η εισφοροδιαφυγή στα ασφαλιστικά ταμεία. Το μεγαλύτερο πρόβλημα εμφανίζεται στο ΙΚΑ, στο οποίο οι ασφαλιστικές εισφορές που διαφεύγουν ανέρχονται στο ποσό του 1,8 δισ. ευρώ ετησίως, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησαν οι εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων του ΙΚΑ".

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ σημειώνει ότι "μέρα πανελλαδικής δράσης για την Κοινωνική Ασφάλιση καθορίζει την 15η Ιούνη το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο και καλεί εργαζόμενους και συνδικάτα να εντείνουν τη δράση τους για την υπεράσπιση και βελτίωση των ασφαλιστικών τους δικαιωμάτων. Να απαντήσουν στα αντιασφαλιστικά σχέδια της κυβέρνησης, του ΠΑΣΟΚ, του ΣΕΒ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης αξιοποιώντας κάθε μορφή δράσης, καταδικάζοντας ταυτόχρονα τους ψευδεπίγραφους και προσχηματικούς "διαλόγους". Και ενώ η κυβέρνηση της ΝΔ βάζει στο στόχαστρο τους ασφαλισμένους, οι εργοδότες ανενόχλητοι συνεχίζουν να κατακλέβουν το ΙΚΑ και τις εισφορές των εργαζομένων, όπως και επί των ημερών της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ".

    Η ΑΥΓΗ εκτιμά ότι "η σκληρή αλήθεια για το ασφαλιστικό αποτυπώνεται στα στοιχεία για το έλλειμμα του ΙΚΑ, που προκαλείται από τη μαύρη εργασία, την εισφοροδιαφυγή και τις ανείσπρακτες βεβαιωμένες οφειλές. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στο ΙΚΑ, το ίδρυμα κάθε χρόνο χάνει 2,5 δισ. ευρώ από την εισφοροδιαφυγή και 3 δισ. ευρώ από τις ανείσπρακτες οφειλές. Τα ποσά αυτά χρόνο με τον χρόνο αυξάνουν, καθώς χηρεύει μία στις τέσσερις οργανικές θέσεις του ιδρύματος και επαναλαμβάνονται σκανδαλώδεις ρυθμίσεις προς όφελος μεγαλοοφειλετών".

    Ο ΛΟΓΟΣ επισημαίνει ότι "η ετήσια εισφοροδιαφυγή προς το ΙΚΑ έχει αυξηθεί και προσεγγίζει τα 1,8 δισ. ευρώ, ενώ ταυτόχρονα τα χρέη των επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα προς το ΙΚΑ ξεπερνούν τα 3 δισ. ευρώ. Τα στοιχεία αυτά έδωσε χθες στη δημοσιότητα σε συνέντευξη Τύπου η Ομοσπονδία των εργαζομένων στο Ίδρυμα (ΠΟΣΕ-ΙΚΑ).

    [07] Τρίτο παιδί

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ υποστηρίζει ότι "υλοποιείται η κυβερνητική δέσμευση για την ενίσχυση περίπου 20.000 τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών. Από τις αρχές Ιουνίου θα αρχίσει η καταβολή εφάπαξ αφορολόγητου ποσού 2.000 ευρώ από τον ΟΓΑ για κάθε παιδί που αποκτούν οι οικογένειες, από το τρίτο και πάνω".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ αναφέρει ότι "από την 1η Ιουνίου θα καταβληθεί από τον ΟΓΑ το εφάπαξ ποσό 2.000 ευρώ σε κάθε οικογένεια που έχει ή θα αποκτήσει τρίτο ή περισσότερα παιδιά μέσα στο 2006. Η καταβολή του ποσού, που θα είναι και αφορολόγητα, θα έχει αναδρομική ισχύ από 1-1-2006 και εντάσσεται στο πλαίσιο της υλοποίησης των προεκλογικών δεσμεύσεων του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή για στήριξη και ενίσχυση των τρίτεκνων οικογενειών".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ προσθέτει ότι "εφάπαξ ποσό 2.000 ευρώ, αφορολόγητο να ανεξαρτήτως εισοδήματος, πρόκειται να λάβουν περίπου 11.000 οικογένειες από τις αρχές Ιουνίου, αρκεί να έχουν αποκτήσει ή αποκτούν από την 1η Ιανουαρίου του 2006 και μετά το τρίτο τους παιδί".

    [08] Ενέργεια - Δημήτρης Σιούφας

    H City Press γράφει: εντατικοποιούμε τους ελέγχους για την πάταξη της νοθείας και της λαθρεμπορίας καυσίμων. Απόλυτα αξιόπιστη η συνεργασία μας με την Gazprom και τη Ρωσία. Σε πολύ καλό σημείο το σχέδιο κατασκευής του αγωγού Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολης. Ανοίγουν νέες προοπτικές με την υπογραφή του μνημονίου ενεργειακής συνεργασίας Ελλάδας - Αιγύπτου. Η κυβέρνηση υπέρ της διπλωματικής λύσης της κρίσης με το Ιράν".

    [09] Δημήτρης Κωστόπουλος

    H Traffic News γράφει ότι "ως έμμεση αποδοχή ότι υπήρξε συγκάλυψη, αφήνοντας έτσι σκιές που όπως αποδείχθηκε οδήγησαν όπως ήταν φυσικό και στην παραίτησή του, η οποία έγινε αποδεκτή από την κυβέρνηση, ερμηνεύτηκαν οι αναφορές του κ. Κωστόπουλου σχετικά με τις συστάσεις που είχαν δεχθεί από τον πρωθυπουργό για την αποκάλυψη ονομάτων, ωστόσο στην περίπτωση που υπήρχαν συγκεκριμένα στοιχεία, στο σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου".

    [10] Προσλήψεις

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ αναφέρει ότι "πράσινο φως" για την πρόσληψη συνολικά 1.280 ατόμων κυρίως εποχικού προσωπικού για την κάλυψη των παροδικών αναγκών υπηρεσιών του Δημοσίου, έδωσε η αρμόδια διυπουργική επιτροπή".

    [11] ΕΦΕΤ

    Η ΧΩΡΑ σημειώνει ότι "έντονη ανησυχία προκαλούν στους πολίτες τα αποτελέσματα των ερευνών για τα δηλητηριασμένα χόρτα που ανεξέλεγκτα κυκλοφορούν και πωλούνται σε σούπερ μάρκετ και σε πάγκους των λαϊκών αγορών. Οι επιστήμονες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου επισημαίνοντας στην "Χ" ότι η κατανάλωση χόρτων με τοξικές ουσίες μπορεί να προκαλέσει ακόμη και ακαριαίο θάνατο".

    [12] Πτωχεύσεις

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ εκτιμά ότι "επιδημία "λουκέτων" έπεσε στην ελληνική αγορά το 2005, αφού οι επιχειρήσεις που κήρυξαν πτώχευση αυξήθηκαν κατά 39,02% από το προηγούμενο έτος, αναδεικνύοντας την ....άπνοια που υπάρχει στην αγορά. Εξάλλου, η πλειοψηφία των εταιριών παρουσίασαν τεράστιες δυσκολίες ως προς τις οικονομικές τους υποχρεώσεις".

    [13] Γ. Βουλγαράκης

    Η ΝΙΚΗ γράφει ότι "η κυβέρνηση εξακολουθεί να δημιουργεί "πολιτική ομπρέλα" γύρω από τον πρώην υπουργό Δημόσιας Τάξης Γιώργο Βουλγαράκη, παρά το γεγονός ότι ακόμη και στους κόλπους του κυβερνώντος κόμματος έχουν αρχίσει να καταγράφονται φωνές που είτε άμεσα, είτε έμμεσα αναγνωρίζουν πως οι απαγωγές των Πακιστανών έγιναν".

    [14] Φορολογικό Σύστημα

    Η ΕΣΤΙΑ υποστηρίζει ότι "στην Ελλάδα, οι συντελεστές είναι σχετικώς υψηλοί και εφαρμόζονται από σχετικώς χαμηλό εισόδημα. Αλλά η έκτασις της φοροδιαφυγής είναι τέτοια, ώστε τελικώς τα έσοδα του κράτους από τους φόρους είναι από τα χαμηλότερα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Όλα αυτά είναι αποτέλεσμα της παραλόγου φορολογικής πολιτικής που ακολούθησε επί 20 χρόνια το ΠΑΣΟΚ. Δείχνουν δε ότι η τομή την οποία καλείται να πραγματοποιήση στο φορολογικό σύστημα η σημερινή Κυβέρνησις, είναι πολύ βαθειά".

    [15] Διακοπές

    Σύμφωνα με την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ "λαχείο" έχουν αποδειχθεί για τους μισούς Έλληνες, οι διακοπές το καλοκαίρι. Σύμφωνα με πανελλαδική έρευνα του ΙΝΚΑ, η οποία πραγματοποιήθηκε από 9 έως 13 Μαΐου με τη μέθοδο των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, ένας στους δύο Έλληνες δήλωσαν ότι δεν θα κάνουν διακοπές το καλοκαίρι του 2006. Από τα στοιχεία που προέκυψαν από τις συνεντεύξεις, η κυριότερη αιτία για την μη πραγματοποίηση διακοπών το 2006 είναι οικονομικοί λόγοι με ποσοστό 73%".

    [16] Δαπάνες Δημοσίου

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ισχυρίζεται ότι "τέρμα στην αφαίμαξη των φορολογουμένων βάζει η κυβέρνηση. Απαραίτητο συστατικό της συνταγής για την μείωση του ελλείμματος στο 2,6% όπως έχει δεσμευθεί η κυβέρνηση είναι να ξεκινήσει το νοικοκύρεμα του κράτους και να σταματήσει η άσκοπη και αλόγιστη σπατάλη, κάτι που επιχειρείται για πρώτη φορά σήμερα, τουλάχιστον, σ΄αυτό τον βαθμό".

    [17] ΠΑΣΟΚ

    H Espresso υποστηρίζει ότι "σε τροχιά εσωστρέφειας κινείται το ΠΑΣΟΚ. Τα "καυτά " ζητήματα που καλείται να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση, όπως το ασφαλιστικό, η οικονομία και οι αλλαγές στις ΔΕΚΟ, προκαλούν τριγμούς και συγκρούσεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το οποίο φαίνεται να έχει χωριστεί σε δύο αντίπαλα στρατόπεδα, στους "νεοεκσυγχρονιστές" και στους "παραδοσιακούς...."

    Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ +13 γράφει: "Αφήστε όλα...τα βιβλία ν΄ανθίσουν" είναι το πιο επίκαιρο σύνθημα στο ΠΑΣΟΚ, αν και όλοι φωνάζουν "αφήστε όλες τις απόψεις ν΄ανθίσουν εκτός από αυτή...του Γιώργου". Όχι, δεν είναι τυχαίο ότι τα "πράσινα" στελέχη το έχουν ρίξει στη συγγραφή, για να δηλώσουν την αποχή τους και να υποδηλώσουν ότι ήρθε η ώρα για μια άλλη πρόταση του ΠΑΣΟΚ. Όπως δεν είναι τυχαίο ότι και σ΄όλες τις παρουσιάσεις είναι ο Κώστας Σημίτης στην πρώτη σειρά των προσκεκλημένων. (Ακόμα και στην παρουσίαση του βιβλίου του Ε. Βενιζέλου πήγε)".

    [18] Eurovision

    Η ΑΝΩ ΚΑΤΩ γράφει ότι "μέχρι και πέντε φορές πάνω από την πραγματική τους αξία πωλούνται τα εισιτήρια για την αυριανή βραδιά του μεγάλου τελικού. Ευθύνες στους ιθύνοντες της ΕΡΤ, οι οποίοι πρέπει να εξηγήσουν πώς διακίνησαν τα εισιτήρια και πώς έφτασαν μεγάλα πακέτα στα χέρια μαυραγοριτών. Φαβορί δίνεται η Βίσση από όλα τα γραφεία στοιχημάτων της Ευρώπης, ενώ οι Αθηναίοι γκρινιάζουν για τις υπέρογκες δαπάνες της διοργάνωσης".

    H metro αναφέρει ότι " η ευρωπαϊκή μουσική γιορτάζει και η Ελλάδα, ως οικοδέσποινα του 51ου διαγωνισμού της EUROVISION φορά αύριο στις 9 το βράδυ τα καλύτερά της ρούχα και υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τις 24 χώρες που πέρασαν στον τελικό του διαγωνισμού".


    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Friday, 19 May 2006 - 22:48:08 UTC