Browse through our Interesting Nodes on the Eastern European States Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 06-12-12

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 12/12/2006
  • [02] Μονοπύθμενα
  • [03] Εφορία
  • [04] ΟΤΕ
  • [05] Τουρκία
  • [06] Κοινοτικές οδηγίες
  • [07] Πανεπιστήμια
  • [08] ΙΚΑ
  • [09] Άρθρο 16
  • [10] ΚΚΕ
  • [11] Κράτος
  • [12] Αυθαίρετα
  • [13] Siemens
  • [14] Απεργίες
  • [15] Εκλογικός νόμος

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 12/12/2006

    Οι αποφάσεις του Συμβουλίου των υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ για την ενταξιακή πορεία της Τουρκίας, η προώθηση ιδιωτικοποίησης του ΟΤΕ, οι οδηγίες που έλαβαν οι εφορίες από το υπουργείο Οικονομικών για κατασχέσεις μισθών για ληξιπρόθεσμα χρέη και η απαγόρευση μεταφοράς καυσίμων με πλοία "μονοπύθμενα" είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: Νεκρώνουν την Ελλάδα. Αύριο η πανελλαδική απεργία σε Δημόσιο, ΔΕΚΟ, Τράπεζες, Συγκοινωνίες, Νομαρχίες, Εφορίες κ.α.

    ΑΝΩ ΚΑΤΩ: Τρία πριμ στο πρώτο κόμμα. Νέος εκλογικός νόμος για ισχυρή πλειοψηφία.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Στο ψυγείο η Τουρκία. Ελλάδα και Κύπρος επέβαλαν το σεβασμό στις ευρωπαϊκές αξίες και στον καταστατικό χάρτη της ΕΕ.

    Η ΑΥΓΗ: Θρυαλλίδα ο ΟΤΕ. Γενική απεργία αύριο σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: "Δεν πήγαν σε μίζες τα λεφτά. Τα πήρα για να καλύψω ανάγκες της εταιρίας και θα τα επιστρέψω!" Επί δύο ώρες ο πρώην γενικός διευθυντής του τμήματος τηλεπικοινωνιών της Siemens έλεγε παραμύθια στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Παν. Αθανασίου.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Πωλούνται τα κέρδη, μας μένουν οι ζημίες. Οι εργαζόμενοι αντιδρούν.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Νόμιμα 100.000 αυθαίρετα. Πολυνομοσχέδιο του ΥΠΕΧΩΔΕ απεγκλωβίζει τους ιδιοκτήτες.

    ΕΘΝΟΣ: Απύθμενο θράσος Κεφαλογιάννη. Ενώ τα λιμάνια βουλιάζουν, ο υπουργός... μάχεται για τα μονοπύθμενα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: No Deal στο Μεγάλο Παζάρι. Παγώνουν μεν οκτώ από τα 35 κεφάλαια των ενταξιακών διαπραγματεύσεων, αλλά χωρίς χρονοδιάγραμμα αξιολόγησης της Τουρκίας.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Τρεις κορυφαίοι υπουργοί ζητούν επιτακτικά αλλαγή εκλογικού νόμου.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Κίτρινη (πάλι) στην Τουρκία. Έξι όροι και ένας... χρησμός από τους "25" της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Σουφλιές στο ξεπούλημα ΟΤΕ. Διγλωσσία στην κυβέρνηση και κόντρα από τον Σουφλιά.

    ΕΣΤΙΑ: Η Τουρκία "αγκάθι" στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Αποφασίσθηκε το πάγωμα οκτώ κεφαλαίων των διαπραγματεύσεων.

    ESPRESSO: Αποκάλυψη: "Είδα τον δράκο να βιάζει 3 αγόρια". Με ανήλικο "βοηθό" το κτήνος της Νίκαιας!

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Συμφωνία με υποχωρήσεις για Τουρκία. Χαλαρή προθεσμία τριών ετών για την εφαρμογή του Πρωτοκόλλου.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Ανυποχώρητη η κυβέρνηση για τον ΟΤΕ. Μεγεθύνονται οι αντιδράσεις.

    ΤΑ ΝΕΑ: Κατάσχεση μισθών από την Εφορία για ληξιπρόθεσμα χρέη.

    Η ΝΙΚΗ: Θύελλα για τον ΟΤΕ. Ακόμη και η ΔΑΚΕ αντιδρά στο ξεπούλημα.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Οι λαοί δεν είπαν ακόμα την τελευταία τους λέξη... Εκδήλωση τιμής της ΚΕ του ΚΚΕ στους μαχητές και τις μαχήτριες του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας.

    ΧΩΡΑ: Έμφαση τώρα στο κοινωνικό πρόσωπο της κυβέρνησης. Αυστηρές εντολές Καραμανλή στο ΙΚΑ.

    TRAFFIC NEWS: Ο Σάκης Ρουβάς επιστρέφει δυναμικά και αποκαλύπτει: Έρωτας μέχρι τα αστέρια χωρίς γάμο. Η εμφάνιση του τραγουδιστή με την Κάτια Ζυγούλη.

    City Press: Διάλυση αντί για επανίδρυση. Τεράστιες οι οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις από τη δυσλειτουργία του κράτους.

    Metro: Ο πρόεδρος του ΕΣΥΠ, Θάνος Βερέμης, καταγγέλλει μέσω της "metro": "Καθεστώς κατά της μεταρρύθμισης".

    Metropolis: "Κατηγορώ" από ΕΕ για περιβάλλον - καταναλωτή. Τελευταία και στη συμμόρφωση της εθνικής νομοθεσίας με τις κοινοτικές οδηγίες έρχεται η Ελλάδα.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Τελική λύση για τις χαμένες ώρες. Η εγκύκλιος του υπουργείου Παιδείας για τα δημοτικά.

    ΕΓΝΑΤΙΑ: "Άλλαξέ το" στις σχολικές αίθουσες. Καθηγητής Παιδαγωγικής του ΑΠΘ αναμόρφωσε δεκάδες σχολικά κτίρια βελτιώνοντας τις επιδόσεις των μαθητών και μάλιστα χωρίς χρήματα του ελληνικού δημοσίου.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Εξοχικό της... ΕΕ γίνεται η Χαλκιδική. Ανάμεσα στους ενδιαφερόμενους και Ρώσοι επενδυτές.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Απεργιακή λαίλαπα. Αύριο ξεχύνεται σ' όλη την Ελλάδα.

    [02] Μονοπύθμενα

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ υποστηρίζει ότι " με μια πρωτοβουλία που ...ξενίζει, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εμπ. Ναυτιλίας Ι. Τζωάννος προτρέπει τους Έλληνες ευρωβουλευτές να καταψηφίσουν ρύθμιση που απαγορεύει τη μεταφορά καυσίμων με πλοία μονού τοιχώματος (γνωστά ως "μονοπύθμενα"), προκαλώντας εύλογες απορίες για τη σκοπιμότητα και τον τόνο της "σύστασης".

    [03] Εφορία

    ΤΑ ΝΕΑ γράφουν ότι "σε κατασχέσεις μισθών, ενοικίων και άλλων εισοδημάτων των οφειλετών του Δημοσίου προχωρά η Εφορία. Με εγκύκλιο - βόμβα το υπουργείο Οικονομικών δίνει οδηγίες στις Εφορίες επικαλούμενο γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους".

    [04] ΟΤΕ

    Ο ΛΟΓΟΣ αναφέρει ότι "εξαντλήσαμε όλα τα περιθώρια διαλόγου και καλής θέλησης, απαντά η κυβέρνηση δια του Θ. Ρουσόπουλου στις κατηγορίες εργαζομένων και αντιπολίτευσης για "κοινοβουλευτικό πραξικόπημα", και απορρίπτει παράταση χρόνου στις διαπραγματεύσεις για τον κανονισμό εργασίας. Μπροστά στις θυελλώδεις αντιδράσεις για την αιφνιδιαστική τροποποίηση του Γενικού Κανονισμού Προσωπικού του ΟΤΕ, που σύμφωνα με τους εργαζόμενους σημαίνει πραξικοπηματική κατάργηση των συμβάσεων εργασίας, ο Θ. Ρουσόπουλος κατέστησε σαφές πως η κυβέρνηση δεν δίνει άλλα περιθώρια διαλόγου".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ υποστηρίζει ότι "αντιμέτωπη με την αθέτηση των προεκλογικών της δεσμεύσεων έρχεται η κυβέρνηση και σε ό,τι αφορά τον ΟΤΕ. Ο Γιώργος Σουφλιάς , προσυπογράφοντας και χθες τις δηλώσεις που έκανε στις 4/2/2004, στην ουσία θύμισε ότι η προγραμματική θέση της ΝΔ ήταν υπέρ της μεταβίβασης ενός 5-7% (από το 34%) της συμμετοχής του κράτους στον ΟΤΕ και όχι του "έως 20%" που θέλει να πουλήσει σήμερα ο Αλογοσκούφης".

    Σύμφωνα με τη ΝΙΚΗ "η πραξικοπηματική προσπάθεια της κυβέρνησης να ξεπουλήσει τον ΟΤΕ, ανατρέποντας ταυτόχρονα τις εργασιακές σχέσεις, πυροδοτεί πολιτική και κοινωνική θύελλα. Την ώρα που ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να δοθούν άλλα περιθώρια για διάλογο επί του θέματος της αλλαγής του κανονισμού εργασίας, οι εργαζόμενοι κλιμακώνουν τις αντιδράσεις τους, με την απόλυτη στήριξη σύσσωμης της αντιπολίτευσης".

    Η ΑΥΓΗ προσθέτει ότι " νέα ορμή στις κινητοποιήσεις κατά της νεοφιλελεύθερης κυβερνητικής πολιτικής προσδίδουν η αιφνίδια προώθηση της ιδιωτικοποίησης του ΟΤΕ και το συνακόλουθο ξήλωμα των εργασιακών σχέσεων στον οργανισμό. Οι εξελίξεις στον ΟΤΕ προκαλούν κοινωνικές και πολιτικές αντιδράσεις. Η ΔΑΚΕ διαφοροποιείται δημοσίως, ενώ το ΠΑΣΟΚ επιλέγει την τακτική της αντιπολιτευτικής έκρηξης λησμονώντας τη δική του πολιτική".

    ΤΟ ΒΗΜΑ επισημαίνει ότι "η πώληση του ΟΤΕ σηματοδοτεί την απόφαση της κυβερνήσεως να εκποιήσει όλες τις κερδοφόρες δημόσιες επιχειρήσεις. Δυσφορεί ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Γ. Σουφλιάς, επιτίθεται το ΠΑΣΟΚ".

    [05] Τουρκία

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ γράφει ότι " η συμφωνία των "25" για την ενταξιακή πορεία της Τουρκίας έχει έξι ισχυρά τεκμήρια εκπλήρωσης των ελληνικών και των κυπριακών επιδιώξεων. Μοναδικό ασαφές σημείο ο μηχανισμός αξιολόγησης και ελέγχου, ο οποίος ξεκινά το 2007, με έμφαση το 2008 και, αν χρειαστεί, το 2009".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ υποστηρίζει ότι "σε συμβιβασμό κατόπιν έντονου παρασκηνίου και αμοιβαίων υποχωρήσεων κατέληξαν χθες στις Βρυξέλλες οι υπουργοί Εξωτερικών της ΕΕ σχετικά με τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις της Τουρκίας. Το Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων αποφάσισε την επιβράδυνσή τους, καταλήγοντας στο πάγωμα 8 κεφαλαίων, όπως είχε προτείνει η Κομισιόν. Σε ό,τι αφορά το χρονοδιάγραμμα επανεξέτασης της στάσης τους Τουρκίας, το οποίο ζητούσαν Αθήνα και Λευκωσία, συμφωνήθηκε τελικώς ότι η παρακολούθηση της συμμόρφωσης της Άγκυρας θα γίνεται ετησίως από το 2007 έως το 2009, με βάση τις εκθέσεις προόδου της Επιτροπής, χωρίς να τεθεί κάποια δεσμευτική ή καταληκτική ημερομηνία".

    Σύμφωνα με την ΕΣΤΙΑ "το θέμα Τουρκία εξελίσσεται σε ένα από τα μεγαλύτερα "αγκάθια" που έχει αντιμετωπίσει η Ευρωπαϊκή Ενωσις από της συστάσεώς της. Χθες το συμβούλιο των υπουργών Εξωτερικών αναγκάσθηκε να αποφασίση το πάγωμα 8 από τα 35 κεφάλαια των ενταξιακών διαπραγματεύσεων. Είναι βέβαιο ότι αν οι Ευρωπαίοι ηγέτες εγνώριζαν τις διαστάσεις που θα ελάμβανε το θέμα, θα είχαν εξ αρχής αντιμετωπίσει το θέμα της τουρκικής υποψηφιότητος διαφορετικά".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ αναφέρει ότι "ισχυρό μήνυμα προς την Τουρκία έστειλαν χθες βράδυ οι 25 υπουργοί της ΕΕ, τηρώντας ενιαία στάση σε μια ιδιαίτερα σύνθετη και δύσκολη διαπραγμάτευση, που έληξε με ικανοποιητικό τρόπο για τα ελληνικά και κυπριακά αιτήματα, καθώς γίνεται σαφές ότι για τη συνέχιση των ενταξιακών διαπραγματεύσεων αποτελεί προαπαιτούμενο η πλήρης προσαρμογή της στις ευρωπαϊκές υποδείξεις".

    [06] Κοινοτικές οδηγίες

    Η Metropolis σημειώνει ότι "τελευταία και στη συμμόρφωση της εθνικής νομοθεσίας με τις κοινοτικές οδηγίες έρχεται η Ελλάδα. Η ΕΕ έχει κινήσει δικαστικές διαδικασίες για 69 περιπτώσεις. Οι περισσότερες από αυτές αφορούν οδηγίες για την προστασία του καταναλωτή και του περιβάλλοντος".

    [07] Πανεπιστήμια

    Η metro γράφει ότι " οι "βολεμένοι" στα πανεπιστήμια δεν θέλουν την μεταρρύθμιση! Την κατηγορηματική αυτή θέση καταθέτει, με συνέντευξή του στη "metro" ο πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Παιδείας, Θάνος Βερέμης. Περιγράφοντας με μελανά χρώματα το καθεστώς που κυριαρχεί στα ΑΕΙ, ο κ. Βερέμης αποδίδει ευθύνες για όσα συμβαίνουν σήμερα κυρίως στους καθηγητές, οι οποίοι, όπως λέει, δεν εμφανίζονται".

    [08] ΙΚΑ

    Η ΧΩΡΑ υποστηρίζει ότι "έμφαση στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες δίνει η κυβέρνηση με τον πρωθυπουργό να δίνει σαφείς εντολές για άμεση καταβολή των συντάξεων του ΙΚΑ, ενώ ήδη έχει δρομολογηθεί αύξηση κατά 50 ευρώ στις συντάξεις των αγροτών, από τη νέα χρονιά".

    [09] Άρθρο 16

    Η Traffic News γράφει ότι "αληθινές ήταν τελικά οι φήμες-πληροφορίες που ήθελαν την αξιωματική αντιπολίτευση να είναι υπέρ της αλλαγής του γνωστού Άρθρου 16. Αντιδράσεις υπήρξαν από την πρώτη στιγμή, από στελέχη του κινήματος, όμως ο κ. Παπανδρέου εμφανίζεται σίγουρος και ανυποχώρητος στην αναθεώρηση του εν λόγω άρθρου, το οποίο και απαγορεύει την ίδρυση μη κρατικών πανεπιστημίων στην Ελλάδα. Ο κ. Παπανδρέου σε συνέντευξή του σε γνωστή κυριακάτικη εφημερίδα ξεκαθάρισε τη θέση του και τάχθηκε υπέρ της αναθεώρησης του άρθρου, ενώ προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι άφησε τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να ψηφίσουν... κατά συνείδηση, όπως οι ίδιοι πιστεύουν ακόμα και αν αυτό είναι εκ διαμέτρου αντίθετο με την κομματική γραμμή".

    [10] ΚΚΕ

    Σύμφωνα με τον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ "πλημμύρισε ασπρομάλληδες μαχητές και μαχήτριες του ΔΣΕ, αλλά και εκπροσώπους νεότερων γενιών, η έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ, την περασμένη Κυριακή, όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση τιμής στα 60χρονα του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας".

    [11] Κράτος

    Η City Press τονίζει ότι "επέβαλαν σταλίες στις επιχειρήσεις τα εμπορευματοκιβώτια των οποίων έχουν εγκλωβιστεί στον Πειραιά. Το ΙΚΑ αντιμετωπίζει το ρεκόρ εισφοροδιαφυγής ρυθμίζοντας τις ληξιπρόθεσμες οφειλές σε 96 δόσεις. Καταργούνται τα διαβατήρια που δεν έχουν λήξει και επιβάλλεται παράβολο 72 ευρώ για την έκδοση νέων".

    [12] Αυθαίρετα

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ υπογραμμίζει ότι "πάνω από 100.000 αυθαίρετα αναμένεται να πάρουν σύντομα το δρόμο προς τη νομιμοποίηση. Πώς θα γίνει αυτό; Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, μέσα από το πολυνομοσχέδιο για την πολεοδομία που ετοιμάζει το ΥΠΕΧΩΔΕ και αναμένεται να καταθέσει προς ψήφιση στη Βουλή εντός του 2007. Οι ρυθμίσεις θα ανάψουν το "πράσινο φως" για την ένταξη στο σχέδιο πόλης δεκάδων χιλιάδων στρεμμάτων σε όλη τη χώρα, δρομολογώντας τη νομιμοποίηση περίπου 100.000 αυθαιρέτων κτισμάτων".

    [13] Siemens

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ επισημαίνει ότι "επί δύο ώρες ο πρώην γενικός διευθυντής Τηλεπικοινωνιών της Siemens Πρόδρομος Μαυρίδης έλεγε παραμύθια στον εισαγγελέα Παναγιώτη Αθανασίου που έχει αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης για το "μαύρο ταμείο" του πολυεθνικού κολοσσού στην Ελλάδα με το οποίο λάδωναν κόμματα, πολιτικούς, μανδαρίνους ακόμα και μεσάζοντες για να εξασφαλίσουν αποικιοκρατικές συμβάσεις για τα μεγάλα έργα".

    [14] Απεργίες

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ σημειώνει ότι "προβλήματα στις συναλλαγές τους με δημόσιες υπηρεσίες αλλά και στις μετακινήσεις τους αναμένεται να συναντήσουν αύριο οι πολίτες λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που κήρυξαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ και στην οποία συμμετέχουν η ΟΤΟΕ, τα Σωματεία και οι Ομοσπονδίες των εργαζομένων στις ΔΕΚΟ και στα Μέσα Μεταφοράς".

    [15] Εκλογικός νόμος

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ αναφέρει ότι "ο υπουργός Ανάπτυξης, Δημ. Σιούφας ζήτησε η αλλαγή να γίνει άμεσα εφόσον το ΠΑΣΟΚ είναι έτοιμο για εκλογές. Ο κ. Μεϊμαράκης επανήλθε στο θέμα ζητώντας ο νέος νόμος να ισχύσει από τις μεθεπόμενες εκλογές. Ο τόπος χρειάζεται ισχυρές κυβερνήσεις, ενώ είναι αντίθετος με το γερμανικό σύστημα. Ο Γ. Βουλγαράκης διαπιστώνει κενά στον υπάρχοντα εκλογικό νόμο. Ανοικτό αφήνει το ενδεχόμενο και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος".

    Η ΑΝΩ ΚΑΤΩ γράφει ότι "στο τελικό σχέδιο μερικής αναμόρφωσης του ισχύοντος εκλογικού νόμου, ώστε να εξασφαλίζεται ισχυρή πλειοψηφία στο πρώτο κόμμα, φέρεται ότι έχει καταλήξει η κυβέρνηση και αναμένεται αμέσως μετά τα Χριστούγεννα να ζητήσει "στρογγυλό τραπέζι" διαλόγου με τα κόμματα της αντιπολίτευσης".

    Η Espresso προσθέτει ότι "επιμένει ο υπουργός Άμυνας Βαγγέλης Μεϊμαράκης στη θέση του για αλλαγή του εκλογικού νόμου, που θα ισχύσει όμως από τις μεθεπόμενες εκλογές, ώστε το πρώτο κόμμα να μπορεί να έχει αυτοδυναμία. Σχετικές δηλώσεις ο υπουργός Άμυνας έκανε μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό στο Μαξίμου. Ο κ. Μεϊμαράκης διευκρίνισε ότι πρόκειται για προσωπική του άποψη, ενώ επισήμανε ότι ο Κώστας Καραμανλής δεν παίζει με τους θεσμούς".


    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Tuesday, 12 December 2006 - 20:56:45 UTC