Read the UN International Convention on the Elimination of All Forms of Racial Discrimination (7 March 1966) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 06-12-19

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 19/12/2006
  • [02] Γαλακτοβιομηχανίες - Επιτροπή Ανταγωνισμού
  • [03] Έρευνες για "μαύρο χρήμα"
  • [04] Γ. Παπανδρέου
  • [05] Κυβέρνηση
  • [06] Φορολογία-Μειώσεις
  • [07] Κινητοποιήσεις
  • [08] "Χριστουγεννιάτικο τραπέζι"
  • [09] Ανακοίνωση Πολύδωρα-Αντιδράσεις

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 19/12/2006

    Η εισήγηση της Γενικής Διεύθυνσης της Επιτροπής Ανταγωνισμού για το καρτέλ του γάλακτος, η δήλωση του υπουργού Δημόσιας Τάξης Βύρωνα Πολύδωρα και οι αντιδράσεις των κομμάτων, η μείωση στην παρακράτηση φόρου και η στάση του υπουργού ΠΕΧΩΔΕ στο θέμα του ΟΤΕ είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ : Εχθρικό κλίμα για Σουφλιά σε κυβέρνηση - κόμμα, ενώ το Μαξίμου προσπαθεί να υποβαθμίσει την κρίση.

    ΑΝΩ ΚΑΤΩ: "Κάλαντα " Καραμανλή σε υπουργούς μετά τις γιορτές. Ανασχηματισμός και στρατηγικές κινήσεις από τον πρωθυπουργό.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Τα κέρδη μας από τη μείωση των φόρων. Η εγκύκλιος του υπουργείου Οικονομικών για την εφαρμογή του νέου φορολογικού συστήματος.

    Η ΑΥΓΗ: Ελευθέρας στη βία δίνει ο Πολύδωρας. Γελοία επίθεση κατά του ΣΥΝ.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Έστησε πλυντήριο με σύστημα εταιριών που άρπαξαν δισεκατομμύρια από τη Σοφοκλέους!!!

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Τετραπλό καρτέλ γάλακτος! Το κατηγορώ της Επιτροπής.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Αυξήσεις σε εφάπαξ, μισθούς, συντάξεις με τον προϋπολογισμό του 2007 που συζητείται στη Βουλή.

    ΕΘΝΟΣ: Ποδαρικό με έξτρα παρακράτηση. Απώλειες για μισθωτούς - συνταξιούχους με τις φορολογικές αλλαγές.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Έμπλεξαν τις ομπρέλες ΣΥΝ - Πολύδωρας. Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης κατηγόρησε τον Συνασπισμό ότι παρέχει προστασία στους ταραξίες και πήρε απάντηση ότι αυτός προστατεύει την αυθαιρεσία.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Άναψε "πόλεμος" για τους κουκουλοφόρους. Ο υπουργός Δημόσιας Τάξεως Β. Πολύδωρας θεωρεί υπεύθυνο για την ασυλία τους τον Συνασπισμό.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Καρτέλ - γίγας από 17 εταιρίες. Το πόρισμα της Επιτροπής Ανταγωνισμού για τα "κόλπα" με το γάλα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Μολότοφ Πολύδωρα κατά ΣΥΝ. Τον καλεί να κάνει δήλωση μετανοίας για επιθέσεις αντιεξουσιαστών!

    ΕΣΤΙΑ: Οι διαφοροποιήσεις του κ. Σουφλιά διακυβεύουν την συλλογικότητα της Κυβερνήσεως.

    ESPRESSO: Ο Γιώργος έδωσε αίμα κρυφά. Το δράμα της Μαργαρίτας στο "Παίδων" συγκλόνισε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Καρτέλ γάλακτος με 17 εταιρείες. "Εναρμονισμένες πρακτικές" για έλεγχο τιμών αγοράς και πώλησης καταγράφει το πόρισμα της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Ισοπαλία γαλοπούλα- αρνάκι στα 9 ευρώ. Στα ύψη το χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

    ΤΑ ΝΕΑ: Κυκλοφορεί και οπλοφορεί. Εμπρηστικό σόου Πολύδωρα.

    Η ΝΙΚΗ: Στα δύο η Κ.Ο. της Ν.Δ. Κάτω από το χαλί η κόντρα Σουφλιά - Αλογοσκούφη.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Λαϊκές κινητοποιήσεις ενάντια στην αναθεώρηση του άρθρου 16.

    Η ΧΩΡΑ : Τι αλλάζει σε μισθούς και συντάξεις μέσα στο 2007. Όλη η εγκύκλιος για την παρακράτηση φόρου.

    TRAFFIC NEWS: Ο Νεκτάριος Μαυρέλης εξομολογείται και αποκαλύπτει: Θέλω να ζήσω με την Άντζελα.

    City Press: Έκρηξη Πολύδωρα κατά Συνασπισμού.

    Metro: Χριστουγεννιάτικο πάρτι τιμών. Τα "παιχνίδια" των κερδοσκόπων εκτοξεύουν στα ύψη το κόστος του γιορτινού τραπεζιού.

    Metropolis: Μηδενική ανοχή για τους κουκουλοφόρους.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Εμπόριο θανάτου έξω από σχολεία. Θραύση κάνουν τα ναρκωτικά στη Θεσσαλονίκη.

    ΕΓΝΑΤΙΑ: Μαζί στη ζωή χωριστά στο...χειρουργείο! Απίστευτη ταλαιπωρία ηλικιωμένων που αναγκάστηκαν να υποβληθούν σε οφθαλμολογική επέμβαση με μια ημέρα διαφορά επειδή έτσι απαιτούσε το ασφαλιστικό τους ταμείο.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Μέρα και νεκρός από ναρκωτικά στη Θεσσαλονίκη. Σοκάρουν τα στοιχεία για την εξάπλωση της μάστιγας .

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: "Πνίγεται" στα ναρκωτικά η Θεσσαλονίκη, όπως ανακοινώθηκε στο πλαίσιο ημερίδας.

    [02] Γαλακτοβιομηχανίες - Επιτροπή Ανταγωνισμού

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ επισημαίνει ότι "φαινόμενα καρτέλ στη διαμόρφωση των τιμών παραγωγού γάλακτος αλλά και των τιμών λιανικής καταγράφει το πόρισμα της Επιτροπής Ανταγωνισμού, που από χθες περιμένει τους εκπροσώπους των εγκαλουμένων εταιρειών να το παραλάβουν. Επίσης, στο ίδιο πόρισμα γίνεται λόγος για συμφωνίες των γαλακτοβιομηχανιών με εταιρείες διανομής γάλακτος, αλλά και με μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ. Συνολικά εγκαλούνται 17 εταιρείες απ΄όλο το κύκλωμα παραγωγής, διακίνησης και πώλησης γάλακτος".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ γράφει ότι " συμπράξεις τιμών στο γάλα, από την παραγωγή έως τα ράφια των σούπερ μάρκετ, εντοπίζει το πόρισμα της γενικής διεύθυνσης της Επιτροπής Ανταγωνισμού, που ολοκληρώθηκε χθες και εμπλέκει 17 επιχειρήσεις: γαλακτοβιομηχανίες, τοπικούς διανομείς και σούπερ μάρκετ. Στις 8 Φεβρουαρίου ξεκινά στην Ολομέλεια της Επιτροπής η διαδικασία για επιβολή προστίμων".

    ΤΟ ΒΗΜΑ υποστηρίζει ότι "αν και στην ανακοίνωση της Επιτροπής δεν περιλαμβάνονται τα ονόματα των εμπλεκομένων εταιρειών, σύμφωνα με τις πληροφορίες, μεταξύ αυτών είναι η Vivartia ΑΕ, η Nestle Hellas ΑΕ, η ΦΑΓΕ ΑΕ, Η ΜΕΒΓΑΛ ΑΕ και η Όλυμπος ΑΕ, δηλαδή οι τέσσερις μεγαλύτερες γαλακτοβιομηχανίες της ελληνικής αγοράς και η Nestle, η οποία, όμως όπως είναι γνωστό, έχει αποχωρήσει από την αγορά του γάλακτος. Με βαριά πρόστιμα που μπορεί να κυμαίνονται από το 1% έως το 30% του ετήσιου τζίρου τους απειλούνται οι εταιρείες που κατηγορούνται για σύσταση καρτέλ".

    [03] Έρευνες για "μαύρο χρήμα"

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ υποστηρίζει ότι "η υπόθεση γνωστού Έλληνα μεγαλοεργολάβου με έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα και στις ΗΠΑ συζητείται αύριο στην Επιτροπή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, στην οποία προΐσταται ο κ. Ζορμπάς. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν αμερικανικά επενδυτικά funds που συμμετείχαν στο εγχείρημα, ο Έλληνας επιχειρηματίας, μέσω ενός συστήματος εισηγμένων εταιριών που διαθέτει στην Ελλάδα, λειτούργησε ως πλυντήριο μεταφέροντας τεράστια ποσά από την επιχείρηση που είχε στήσει στις ΗΠΑ".

    [04] Γ. Παπανδρέου

    H Espresso γράφει ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου στήθηκε "στην ουρά για να δώσει αίμα για ένα 14χρονο κοριτσάκι από την Αρκαδία, που νοσηλεύεται στην Ογκολογική Κλινική του νοσοκομείου παίδων "Αγλαΐα Κυριακού".

    [05] Κυβέρνηση

    Η ΑΝΩ ΚΑΤΩ αναφέρει ότι "τα...κάλαντα θα πει ο πρωθυπουργός σε υπουργούς και υφυπουργούς, αμέσως μετά τις γιορτές, για να σταματήσει το κλίμα εσωστρέφειας στην κυβέρνηση, αλλά και να δώσει νέα δυναμική στο κυβερνητικό σχήμα, λίγο καιρό πριν στηθούν οι κάλπες για τις εκλογές. Σύμφωνα με πληροφορίες, αλλαγές στην κυβέρνηση με την είσοδο σε αυτήν βουλευτών της περιφέρειας, επεξεργάζεται ο πρωθυπουργός, κρίνοντας ως ικανό χρόνο για ανασχηματισμό την περίοδο του πρώτου δεκαπενθημέρου του Ιανουαρίου".

    Σύμφωνα με την ΕΣΤΙΑ "ο Θεσσαλός πολιτικός υπονομεύει συστηματικά την ενότητα της Κυβερνήσεως. Από την ημέρα της ορκωμοσίας της, θέλησε να επιβάλη πρόσωπα σε τομείς εκτός της αρμοδιότητός του. Παρ΄ότι ανέλαβε το Υπουργείο ΠΕΔΩΔΕ, ήθελε να έχη λόγο ακόμη και στην επιλογή των διοικήσεων των υπό κρατικό έλεγχο τραπεζών!".

    H Traffic News υποστηρίζει ότι "έντονη δυσαρέσκεια σε πολλά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, εξαιτίας της κόντρας που έχει ανοίξει στους δύο κορυφαίους υπουργούς της κυβέρνησης, τον κ. Σουφλιά και τον κ. Αλογοσκούφη με αφορμή τον ΟΤΕ. Αρκετά στελέχη του κόμματος ζήτησαν εμμέσως πλην σαφώς την παραίτηση του υπουργού ΠΕΧΩΔΕ, με τη λογική ότι εφόσον διαφωνεί με τους χειρισμούς της κυβέρνησης σε ένα τόσο μεγάλο θέμα, οφείλει να "παραιτηθεί".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ γράφει ότι "επιστολή...διαμαρτυρίας ετοιμάζουν σύμφωνα με πληροφορίες βουλευτές της ΝΔ. Στην επιστολή, θα καταγράφονται ή καταγράφονται (αφού πολλοί υποστηρίζουν ότι έχει ήδη φύγει προς τους παραλήπτες) οι αντιρρήσεις των βουλευτών, οι προβληματισμοί αλλά και ορισμένες προτάσεις για μια σειρά ζητημάτων που αφορούν τόσο στην διακυβέρνηση της χώρας όσο και τη λειτουργία του συστήματος. Η επιστολή θα σταλεί σε Ρηγίλλης και Μαξίμου με αποδέκτη και τον ίδιο τον πρωθυπουργό και αναμένεται, εφόσον δει το φως της δημοσιότητας, να δημιουργήσει έναν νέο γύρο εσωστρέφειας στη ΝΔ".

    Η ΝΙΚΗ επισημαίνει ότι "μπροστά στον κίνδυνο να λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις η ενδοκυβερνητική κρίση για το ξεπούλημα του ΟΤΕ ακόμη και ο ...παρατηρητής των πολιτικών εξελίξεων Κώστας Καραμανλής αναγκάστηκε να παρέμβει για την εκτόνωση του κλίματος".

    [06] Φορολογία-Μειώσεις

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ επισημαίνει ότι "γενναίες εισοδηματικές ενισχύσεις σε χαμηλοσυνταξιούχους, δικαιούχους συντάξεων του Δημοσίου, ανάπηρους και θύματα πολέμου, μισθωτούς καθώς και μητέρες περιλαμβάνει ο Προϋπολογισμός του 2007. Ο νέος Προϋπολογισμός προβλέπει αύξηση της βασικής σύνταξης του ΟΓΑ κατά 52 ευρώ το μήνα. Το ανώτατο ποσό του ΕΚΑΣ θα αυξηθεί από τα 160 στα 195 ευρώ το μήνα την 1-1-2007".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ αναφέρει ότι "λιγότερος φόρος εισοδήματος θα παρακρατείται από τον Ιανουάριο σε μισθωτούς και συνταξιούχους, με την εφαρμογή της νέας κλίμακας παρακράτησης. Το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών κοινοποίησε χθες την εγκύκλιο με την οποία δίνονται οδηγίες στα λογιστήρια δημόσιων και ιδιωτικών επιχειρήσεων για τη μηνιαία παρακράτηση του φόρου, μετά τη νέα κλίμακα φορολογίας εισοδήματος που ελαφρύνει τα μεσαία εισοδήματα".

    Η ΧΩΡΑ προσθέτει ότι "πιο ήσυχοι θα καθίσουν στο γιορτινό τραπέζι όσοι έχουν εισοδήματα άνω των 23.000 ευρώ, καθώς και όσοι έχουν ανήλικα παιδιά, αφού επωφελούνται από την αύξηση του αφορολογήτου κατά 1.000 ευρώ αλλά και από τη μείωση των φορολογικών συντελεστών - αλλαγές που υπερκαλύπτουν την κατάργηση του χαμηλού συντελεστή 15% αλλά και την αύξηση των εισοδημάτων".

    Το ΕΘΝΟΣ υπογραμμίζει ότι "μείωση της παρακράτησης του φόρου για υψηλόμισθους, οικογενειάρχες με δύο ή περισσότερα παιδιά και χαμηλόμισθους, που δεν θα πάρουν εισοδηματική αύξηση το 2007, φέρνει το νέο φορολογικό νομοσχέδιο. Αντίθετα, περίπου 1.300.000 φορολογούμενοι άγαμοι ή έγγαμοι χωρίς ή με ένα παιδί και μηνιαίες αποδοχές από 900 έως 1.700 ευρώ, που θα πάρουν εισοδηματική αύξηση 4%, ίσα ίσα δηλαδή για να καλύψουν την αύξηση του πληθωρισμού, αντί μείωση θα έχουν αύξηση της παρακράτησης φόρους έως και 11,14 ευρώ τον μήνα και συνολικά έως 157 ευρώ τον χρόνο".

    [07] Κινητοποιήσεις

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ γράφει ότι "στους δρόμους από σήμερα ξανά, εργαζόμενοι, νέοι και νέες. Η βδομάδα σηματοδοτείται από νέο κύκλο κινητοποιήσεων, με πολύμορφες αγωνιστικές δραστηριότητες σε όλες τις πόλεις και τις γειτονιές. Στην Αθήνα, σήμερα, φοιτητές και σπουδαστές προχωρούν σε περικύκλωση της Βουλής στις 6.30 μμ".

    [08] "Χριστουγεννιάτικο τραπέζι"

    Ο ΛΟΓΟΣ σημειώνει ότι "σχεδόν μια εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα και η αγορά έχει αρχίσει να "ζεσταίνεται". Στη Βαρβάκειο, η κίνηση ήταν χθες ιδιαίτερα αυξημένη, ωστόσο, η πλειοψηφία των καταναλωτών προς το παρόν αρκείται στη σχετική έρευνα αγοράς προτού αγοράσει τα απαραίτητα για το γιορτινό τραπέζι της ερχόμενης εβδομάδας. Στην κεντρική αγορά η τιμή της γαλοπούλας εκτοξεύθηκε στα 9-10 ευρώ το κιλό, φτάνοντας την τιμή που πωλείται και το αρνάκι".

    Η Metro προσθέτει ότι "κάθε πέρσι και... φθηνότερα, μπορούν να ισχυριστούν δικαίως οι καταναλωτές για το κόστος του χριστουγεννιάτικου τραπεζιού. Η συσσώρευση ανατιμήσεων στα προϊόντα όλο τον χρόνο και οι υψηλές τιμές που διαμορφώνει η περιορισμένη παραγωγή της γαλοπούλας φέτος αυξάνουν σημαντικά το κόστος του γιορτινού τραπεζιού".

    [09] Ανακοίνωση Πολύδωρα-Αντιδράσεις

    Η Metropolis τονίζει ότι "τα τελευταία συνεχή επεισόδια από ομάδες "γνωστών-αγνώστων" που δεν διστάζουν να επιτεθούν ακόμη και εναντίον αστυνομικών τμημάτων προκάλεσαν έντονη αντιπαράθεση μεταξύ του υπουργού Δημοσίας Τάξεως και του Συνασπισμού".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ σημειώνει ότι "ο υπουργός Δημόσιας Τάξης κατηγόρησε τον Συνασπισμό ότι παρέχει προστασία στους ταραξίες και πήρε απάντηση ότι αυτός προστατεύει την αυθαιρεσία".

    Σύμφωνα με την City Press "ο υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Πολύδωρας άρχισε να ασκεί μεγάλη πολιτική πίεση στην ηγεσία του Συνασπισμού σε μια προσπάθεια να εξασφαλίσει τις πολιτικές προϋποθέσεις για την αποτελεσματική αντιμετώπιση από την ΕΛΑΣ των κουκουλοφόρων. Οι ταραξίες του αντι-εξουσιαστικού χώρου πρέπει κάποτε να αποκαλυφθούν. Η σκληρή κριτική που κάνει ο υπουργός Δημόσιας Τάξης στην ηγεσία του Συνασπισμού ίσως διευκολύνει μια πολιτική συμφωνία για να αποκαλυφθούν, επιτέλους, οι κουκουλοφόροι".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ αναφέρει ότι "ανένδοτος του υπουργού Δημοσίας Τάξεως κατά του Συνασπισμού της Αριστεράς από τον οποίο ζητεί να λάβει θέση. Κόβει τον αέρα σε όσους επιθυμούν "αντάρτικο πόλεων". Μήνυμα με νόημα στους αντιεξουσιαστές: "Μην παίζεται με τη φωτιά". "Δεν θέλω Μελίστα, αλλά και οι αστυνομικοί άνθρωποι είναι". Δεν εγγυάται για την αντίδραση ενός ενόπλου όταν του επιτίθενται με μολότοφ. Δεν μπορεί ο Συνασπισμός να δίνει ομπρέλα στους αναρχικούς".

    Η ΑΥΓΗ προσθέτει ότι "κλιμάκωση της αστυνομικής βίας και παλαιοδεξιά υποτροπή σηματοδοτεί η παρουσία του Β. Πολύδωρα στο υπ. Δημόσιας Τάξης από τον περασμένο Φεβρουάριο. Ο Β. Πολύδωρας επιχείρησε να συνδέσει αυθαίρετες πράξεις βίας με τη δράση του ΣΥΝ καλώντας τον μάλιστα "να πάρει θέση για όλα τα επεισόδια"! Αποστομωτική υπήρξε η απάντηση του ΣΥΝ: "Είμαστε "ομπρέλα" μόνον για τα δικαιώματα των πολιτών. Είναι συκοφαντικά τα όσα εκστομίζει ο υπουργός Δημ. Τάξης. Τα λέει για να κρύψει τις κυβερνητικές ευθύνες". Άμεση και η αντίδραση του ΠΑΣΟΚ: "Ζητούν από ένα κοινοβουλευτικό κόμμα να κάνει δήλωση μετανοίας". Οι δηλώσεις Πολύδωρα έδωσαν και πάλι αέρα σε ακροδεξιά στοιχεία να βγουν στα κανάλια και να ξιφουλκήσουν υπέρ της αστυνομικής βίας".

    ΤΑ ΝΕΑ επισημαίνουν ότι "στη γραμμή Μπαλάσκα κινήθηκε χθες ο Βύρων Πολύδωρας. Σε ένα πρωτοφανές παραλήρημα, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης ταυτίσθηκε με τις ακραίες θέσεις του συνδικαλιστή της Αστυνομίας, ο οποίος είχε μιλήσει για επαγγελματίες διαδηλωσάκηδες του ΚΚΕ και του Συνασπισμού, και δεν δίστασε να κατηγορήσει τον ΣΥΝ ότι προσφέρει ομπρέλα στους "αντάρτες των πόλεων", όπως χαρακτήρισε τους αντιεξουσιαστές".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ στο βασικό της σχόλιο αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:"δεν δικαιούται σε καμιά περίπτωση ο κ. Πολύδωρας να μεταθέτει τις δικές του ευθύνες για τις αστυνομικές αυθαιρεσίες και παρεκτροπές όπως και για τις παραλείψεις σε άλλους και μάλιστα στα κόμματα της αντιπολίτευσης. Πρέπει ο πρωθυπουργός να ανακαλέσει στην τάξη τον εν απαξία υπουργό Δημόσιας Τάξης πριν σημειωθούν με τις ευλογίες του τα χειρότερα. Η εκτροπή του κ. Πολύδωρα είναι καταφανής, ασυγχώρητη και καταδικαστέα. Ο τόπος δεν θα επιστρέψει στο αλήστου μνήμης αστυνομικό κράτος της Δεξιάς".


    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Tuesday, 19 December 2006 - 21:09:54 UTC