Visit the Athens News Agency (ANA) Archive Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 07-01-17

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 17/1/2007
  • [02] Τράπεζες
  • [03] Σημίτης
  • [04] Εκπτώσεις
  • [05] Ελλάδα-Τουρκία
  • [06] Έργα
  • [07] Τρομοκρατία-Κάμερες
  • [08] Ιώσεις
  • [09] Ελληνοποίηση τροφίμων
  • [10] Άρθρο 24
  • [11] Συντάξεις
  • [12] ΔΕΗ
  • [13] Προσλήψεις

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 17/1/2007

    Η παραίτηση του διευθύνοντα συμβούλου της ΔΕΗ Δημήτρη Μανιατάκη, οι έρευνες για τη σύλληψη των δραστών της επίθεσης εναντίον της αμερικανικής πρεσβείας, οι διαμαρτυρίες ενάντια στην αναθεώρηση του άρθρου 24 και οι διεργασίες στον τραπεζικό τομέα, είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: Κρίση στη ΔΕΗ. Παραιτήθηκε ο Δ. Μανιατάκης.

    ΑΝΩ ΚΑΤΩ: Κοσμογονία με έργα 18 δισ. ευρώ. Ο Γ. Σουφλιάς ανακοίνωσε το πρόγραμμα για το 2007-2013.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: 5.640 νέες προσλήψεις σε υπουργεία-οργανισμούς. Η κατανομή των θέσεων ανά ειδικότητα και φορέα.

    Η ΑΥΓΗ: Μετά τα πανεπιστήμια η κυβέρνηση βάζει... φωτιά και στα δάση.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Το απόρρητο πόρισμα του ΓΕΑ για τη σύγκρουση των μαχητικών αεροπλάνων στην Κάρπαθο. Όλη η ευθύνη για την τραγωδία στον Τούρκο πιλότο του F-16.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Οι τραπεζίτες ακονίζουν τα μαχαίρια. Πόλεμος χαρακωμάτων.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Πράσινο φως στους οικοδομικούς συνεταιρισμούς. Τέλος στην ομηρία για χιλιάδες ιδιοκτήτες.

    ΕΘΝΟΣ: Ηλεκτρική καρέκλα στη ΔΕΗ. Παραιτήθηκε ο τρίτος κατά σειράν επικεφαλής της επιχείρησης

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Με δύο κρισάρες αλλά χωρίς... σκάφη η ΕΛ.ΑΣ. Το κοσκίνισμα πάει σύννεφο από την αντιτρομοκρατική αλλά κανένας δεν ξέρει πότε θα ζυμώσει.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Σημίτης εναντίον πάντων για την κρίση της Δημοκρατίας. Υπεύθυνη για την παρακμή και την κρίση η ταύτιση των κομμάτων.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Πράσινο τεστ για 800.000 στρέμματα. Έκκληση Σουφλιά να μπει τέλος στη νοσηρή κατάσταση.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Καμεράτα με μαέστρο Τσαρλς Ρις. Αξιώνει περισσότερα μέτρα ασφαλείας ο πρέσβης των ΗΠΑ.

    ΕΣΤΙΑ: Παράλογο καθεστώς με τις εκπτώσεις. Καταργείται η έννοια της ελεύθερης αγοράς.

    ESPRESSO: "Γεμίσαμε ομοφυλόφιλους μητροπολίτες". Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Κληρικών καταγγέλλει Σόδομα και Γόμορα.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Νέα κρίση ηγεσίας στη ΔΕΗ. Παραιτήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος Δ. Μανιατάκης.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Αντιπαράθεση για τις κάμερες. Διαφορετικές "αποχρώσεις" εντός της κυβέρνησης.

    ΤΑ ΝΕΑ: Ρουκέτα Σουφλιά στις τρομο-κάμερες. Αναταράξεις για τον "Μεγάλο Αδελφό".

    Η ΝΙΚΗ: Βαθύ σκοτάδι στη ΔΕΗ. Αβεβαιότητα για το μέλλον της εταιρείας.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Αναθεώρηση του άρθρου 24: Εγκληματική πράξη σε βάρος του λαού του φυσικού πλούτου και του περιβάλλοντος.

    ΧΩΡΑ: Τι θα πάρουν επιπλέον φέτος οι συνταξιούχοι του Δημοσίου. Ποια επιδόματα χορηγούνται και ποια αυξάνονται.

    TRAFFIC NEWS: Η ερμαφρόδιτη τραγουδίστρια Νταϊάνα αποκαλύπτει: "Η Στεφανίδου με παρουσίασε σαν τραβεστί".

    City Press: Διαχειριστικό αδιέξοδο στη ΔΕΗ. Η κυβέρνηση μεταξύ επιδείνωσης της οικονομικής κατάστασης της ΔΕΗ και μεγάλης αύξησης του τιμολογίου της.

    Metro: Επιφυλακή για τις ιώσεις. Εντολή Αβραμόπουλου στα νοσοκομεία για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πολιτών.

    Metropolis: Κρεμμύδια... Θηβών από το Νέο Δελχί! Επιτήδειοι "βαφτίζουν" ελληνικά οπωροκηπευτικά προϊόντα από χώρες του εξωτερικού, παραπλανώντας τους καταναλωτές.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Οικόπεδα στο δάσος με την αναθεώρηση του άρθρου 24.

    ΕΓΝΑΤΙΑ: ΕΚΑΒίτες... επιλέγουν διακομιδές.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Σχέδιο πόλης σε 17.000 στρέμματα. Ποιές περιοχές αφορά, ποιοι ωφελούνται.

    [02] Τράπεζες

    Το ΒΗΜΑ αναφέρει ότι "οι τραπεζίτες προετοιμάζονται με αμείωτη ένταση για αλλαγές στον τραπεζικό κλάδο καθώς όλοι συμφωνούν ότι η ισορροπία του συστήματος έχει πλέον ανατραπεί και ένας νέος γύρος συγκέντρωσης έχει ξεκινήσει. Οι επικεφαλής των τραπεζικών ομίλων προσπαθούν να συγκεντρώσουν τις δυνάμεις τους δημιουργώντας συμμαχίες που θα στηρίξουν ή θα ανατρέψουν τις ισχύουσες ισορροπίες και σχεδιάζουν αυξήσεις κεφαλαίου προκειμένου να είναι ισχυροί όταν αποφασίσουν να κινηθούν".

    [03] Σημίτης

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ γράφει ότι "παρέμβαση Σημίτη και διπλό "καμπανάκι" για κυβέρνηση, αλλά και αξιωματική αντιπολίτευση. Ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε μια ενδιαφέρουσα διάλεξή του με θέμα "Η Δημοκρατία σε κρίση;" που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ σε εκδήλωση του Ομίλου Προβληματισμού για τον Εκσυγχρονισμό της Κοινωνίας (ΟΠΕΚ), μίλησε για τα φαινόμενα κρίσης στη σημερινή δημοκρατία. Ο κ. Σημίτης με την ομιλία του προειδοποιεί ότι η χώρα χρειάζεται ουσιαστική πολιτική, στέλνοντας μηνύματα συγχρόνως τόσο προς την κυβέρνηση όσο και -κυρίως- προς το σημερινό ΠΑΣΟΚ".

    [04] Εκπτώσεις

    Η ΕΣΤΙΑ σημειώνει ότι "αν ίσχυαν αυτά στην Βρετανία -ή οποιαδήποτε άλλη χώρα- θα είχε τιναχθή η οικονομία της στον αέρα. Τέτοιες διατάξεις μόνον σε χώρες του υπαρκτού σοσιαλισμού ίσχυαν. Το ότι ισχύουν εν έτει 2007 στην Ελλάδα είναι "χαρακίρι" για την οικονομία. Και αποβαίνουν εις βάρος των καταναλωτών".

    [05] Ελλάδα-Τουρκία

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ επισημαίνει ότι "στον Τούρκο πιλότο επιρρίπτει την αποκλειστική ευθύνη για την τραγωδία της Καρπάθου, το απόρρητο πόρισμα της Επιτροπής Διερεύνησης "Μείζονος Ατυχήματος" που συνέστησε το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας για να εξετάσει τις παραμέτρους και τα αίτια της σύγκρουσης του ελληνικού και του τουρκικού F-16, που στοίχισε τη ζωή στον ηρωικό Σμηναγό Κωνσταντίνο Ηλιάκη".

    [06] Έργα

    Η ΑΝΩ ΚΑΤΩ υπογραμμίζει ότι "μια πραγματική κοσμογονία έργων θα συντελείται στη χώρα μας για τα επόμενα επτά έτη, αρχής γενομένης από φέτος. Πρόκειται για το μεγαλύτερο πρόγραμμα έργων στη νεότερη ιστορία της χώρας μας, στο πλαίσιο της τέταρτης προγραμματικής περιόδου (2007-2013) συνολικού ύψους 18 δισ. ευρώ".

    [07] Τρομοκρατία-Κάμερες

    Τα ΝΕΑ τονίζουν ότι "θύελλα στην κυβέρνηση έχει προκαλέσει η ρουκέτα του Γιώργου Σουφλιά κατά του Μεγάλου Αδελφού, ενώ την ίδια ώρα σύγχυση στο Μαξίμου προκαλεί η θέση της Ντόρας Μπακογιάννη ότι μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες η τρομοκρατία δεν ήταν στις πρώτες θέσεις της κυβερνητικής ατζέντας. Στο εκρηκτικό κλίμα ήρθαν να προστεθούν οι επικρίσεις του κ. Μ. Έβερτ προς την ηγεσία της Αστυνομίας αλλά του πρώην υπουργού κ. Π. Παναγιωτόπουλου, ο οποίος ουσιαστικά ταυτίστηκε στο θέμα για τις κάμερες με τις απόψεις Σουφλιά".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ προσθέτει ότι "οι κάμερες παραμένουν στο επίκεντρο των ερευνών. Το είπε και ο πρεσβευτής των ΗΠΑ Τσαρλς Ρις, που φαίνεται να παίζει το ρόλο μαέστρου στην υπόθεση. Σε συνέντευξή του στη ΝΕΤ δήλωσε ότι υπάρχει βίντεο "από τις κάμερες γύρω από την πρεσβεία". Δείχνει, είπε, τη ρουκέτα να πυροδοτείται από τον δρόμο. "Φέρνουμε, πρόσθεσε, κάποιους ειδικούς για να δουν τι μπορούν να κάνουν με την εικόνα και να τη βελτιώσουν". Πάντως, οι Αμερικανοί πιέζουν για πρόσθετα μέτρα και ο κ. Ρις επισκέπτεται σήμερα την Ντόρα. Οι κάμερες μόνο για το κυκλοφοριακό, λένε Γ. Σουφλιάς και Π. Παναγιωτόπουλος".

    Σύμφωνα με τον ΛΟΓΟ "σημείο πολιτικής αντιπαράθεσης εξακολουθεί να αποτελεί το θέμα χρήσης των καμερών, που επανήλθε και πάλι στο προσκήνιο μετά την επίθεση εναντίον της αμερικανικής πρεσβείας. Προβληματισμός επικρατεί στο Μέγαρο Μαξίμου με τους ενδοκυβερνητικούς τριγμούς που προκάλεσε το τρομοκρατικό χτύπημα στην αμερικάνικη πρεσβεία".

    Σύμφωνα με την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ "παρά την κινητοποίηση των αστυνομικών υπηρεσιών, οι έρευνες για την επίθεση στην πρεσβεία δεν απέδωσαν μέχρι στιγμής το παραμικρό. Η σάρωση κάθε ύποπτου οχήματος (αυτοκινήτου, δικύκλου), αν και έχει επεκταθεί πλέον σε έκταση δεκάδων τετραγωνικών χιλιομέτρων δεν προσέθεσε ούτε ένα στοιχείο".

    H Traffic News διερωτάται αν "υπάρχουν τελικά ή όχι ευρήματα από την επίθεση στην Αμερικανική Πρεσβεία; Τι διαθέτουν οι Αρχές και ποια από αυτά μπορούν όντως να χρησιμοποιηθούν προς όφελος της ΕΛ.ΑΣ. για την ανακάλυψη των δραστών; Μόλις ένα τετραήμερο μετά την επίθεση, τα ερωτήματα παραμένουν πολλά. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία οι Αρχές έχουν καταλήξει στον αριθμό των τρομοκρατών, αλλά και στο ότι ανάμεσά τους ήταν και μια γυναίκα".

    H Espresso γράφει ότι "ολόκληρο το βίντεο από την εκτόξευση της ρουκέτας κατά της αμερικανικής πρεσβείας παρέδωσε στις ελληνικές αρχές το FBI! Όμως, η ψηφιακή επεξεργασία της εικόνας θα γίνει στα εργαστήρια της Ουάσινγκτον, αφού τα αντίστοιχα της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας δεν έχουν δυνατότητα να την "καθαρίσουν" τόσο από τη λάμψη της εκτόξευσης, ώστε να φανούν τα πρόσωπα των δραστών. Οι κάμερες της πρεσβείας έχουν καταγράψει μια γυναίκα με κοντά μαλλιά και δύο άνδρες όλους μεταξύ 25 και 35 χρόνων!".

    [08] Ιώσεις

    Η metro γράφει ότι "συναγερμός έχει σημάνει στα νοσοκομεία όλης της χώρας, στα οποία καταφεύγουν καθημερινά χιλιάδες πολίτες, προκειμένου να ζητήσουν βοήθεια για την αντιμετώπιση των ιώσεων που τους ταλαιπωρούν".

    [09] Ελληνοποίηση τροφίμων

    Σύμφωνα με τη Metropolis "όχι μόνο δεν γνωρίζουμε τι τρώμε αλλά το χρυσοπληρώνουμε κιόλας, ικανοποιώντας το αίσθημα ότι είναι ποιοτικό και ελληνικό. Ωστόσο, στην πραγματικότητα, πολλά από τα προϊόντα διατροφής είναι εισαγόμενα τα οποία "ελληνοποιούνται" κατά τη διαδρομή. Εύλογα τα ερωτήματα και η ανησυχία, την οποία εντείνουν τα αποκαλυπτικά ευρήματα των ελέγχων".

    [10] Άρθρο 24

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ γράφει ότι "περίπου 800.000 στρέμματα σε παραθαλάσσιες και νησιωτικές περιοχές και μερικές ακόμη χιλιάδες στρεμμάτων κοντά σε πόλεις και οικισμούς καθώς και 400.000 ψήφοι εκτιμάται πως αποτελούν την ταμπακέρα του άρθρου 24. Ένα είδος "πράσινου τεστ" για το πόσο δασικές είναι οι επί δεκαετίες διεκδικούμενες εκτάσεις-φιλέτα. Σύμφωνα με δασικούς, οι εκτιμήσεις (από ΠΑΣΟΚ, ΣΥΝ) περί "αποχαρακτηρισμού 40.000.000 στρεμμάτων", αν και κινούνται στο χώρο της τερατολογίας, είναι εντούτοις χαρακτηριστικές του προβλήματος, αφού κανείς δεν είναι σήμερα σε θέση να μιλήσει με αξιοπιστία για το τι προστατεύεται και τι όχι, από τον φυσικό πλούτο της χώρας".

    Σύμφωνα με την ΒΡΑΔΥΝΗ "στον επαναπροσδιορισμό των ορίων των δασών και της χρήσης των δασικών εκτάσεων προσανατολίζεται η κυβέρνηση, γεγονός που θα απεγκλωβίσει χιλιάδες πολίτες από μακροχρόνιους δικαστικούς αγώνες. Το θέμα του αποχαρακτηρισμού των δασικών εκτάσεων ανοίγει σήμερα, με την έναρξη της συζήτησης στη Βουλή για την αναθεώρηση του άρθρου 24 του Συντάγματος".

    Η ΑΥΓΗ αναφέρει ότι "μετά τη συναίνεση του ΠΑΣΟΚ στην αναθεώρηση του άρθρου 16 και την επίθεση στο δικαίωμα της δημόσιας και δωρεάν Παιδείας, η κυβέρνηση, σε "συμμαχία" με τους οικοπεδοφάγους και τους καταπατητές, προχωρεί στην αναθεώρηση των άρθρων 24, 100 και 117, καταφέροντας ισχυρό πλήγμα στο , έτσι κι αλλιώς απειλούμενο από μεγάλα και μικρά συμφέροντα, περιβάλλον".

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ αναφέρει ότι "με κεντρικό σύνθημα "Ξεσηκωθείτε- Όχι στην αναθεώρηση του άρθρου 24- ΝΔ και ΠΑΣΟΚ εμπορευματοποιούν τη γη και τα δάση", πραγματοποιήθηκαν χτες το απόγευμα δυναμικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας ενάντια στην περιβαλλοντοκτόνα αναθεώρηση που επιχειρεί η κυβέρνηση της ΝΔ, συνεχίζοντας το έργο της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, το 2001, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη".

    [11] Συντάξεις

    Η ΧΩΡΑ υποστηρίζει ότι "σημαντική θα είναι και φέτος η ενίσχυση του εισοδήματος των συνταξιούχων του Δημοσίου, αφού, πέρα από την αύξηση της εισοδηματικής πολιτικής του 2007 (υπολογίζεται ότι θα είναι τουλάχιστον 4%), οι περίπου 370.000 συνταξιούχοι του στενού και ευρύτερου δημόσιου τομέα θα λάβουν άλλες 10 εισοδηματικές ενισχύσεις".

    [12] ΔΕΗ

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ υποστηρίζει ότι "νέο γύρο αβεβαιότητας για τη μεγαλύτερη βιομηχανική επιχείρηση της χώρας ανοίγει η ξαφνική κρίση ηγεσίας στη ΔΕΗ, που εκφράστηκε με την παραίτηση στην οποία εξωθήθηκε ο μέχρι χθες διευθύνων σύμβουλός της κ. Δημήτρης Μανιατάκης. Η χθεσινή εξέλιξη αντανακλά στις δυσκολίες τις οποίες αντιμετωπίζει η ίδια η ΔΕΗ, σε μία περίοδο που πρέπει να εκσυγχρονιστεί εν όψει της πλήρους απελευθέρωσης της αγοράς ενέργειας, αλλά και την αδυναμία της κυβέρνησης να ανταποκριθεί στις περιστάσεις τοποθετώντας μια στιβαρή διοίκηση που θα φέρει σε πέρας το αναγκαίο έργο".

    Σύμφωνα με τον ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΤΥΠΟ "η οσμή των σκανδάλων στη ΔΕΗ, "έπνιξε" χθες τον διευθύνοντα σύμβουλο Δημήτρη Μανιατάκη. Αποκορύφωμα της δυσοσμίας αποτέλεσε ο στημένος διαγωνισμός για την κατασκευή της μονάδας του Αλιβερίου, όπου οι κινήσεις και η στάση του κ. Μανιατάκη οδήγησαν σε οριστική ρήξη στις σχέσεις τους με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης. Η έκφραση "εγώ δεν πρόκειται να πάω φυλακή για κανέναν Μανιατάκη", που ακούστηκε στη Μεσογείων, με αφορμή τις κινήσεις του διευθύνοντος συμβούλου άνοιξε τον ασκό του Αιόλου".

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ επισημαίνει ότι "τρίτο κατά σειρά "βραχυκύκλωμα" στη ΔΕΗ, μέσα στην τριετία της νέας διακυβέρνησης, που σηματοδοτεί την οικονομική καταβαράθρωση και απαξίωσης της μεγαλύτερης επιχείρησης της χώρας, εκδηλώνεται με τη χθεσινή παραίτηση του διευθύνοντος συμβούλου Δ. Μανιατάκη. Οδηγήθηκε στην έξοδο μετά την εξαγγελία για το "μοντέλο τύπου ΟΤΕ". Ο Δ. Σιούφας απέδωσε την παραίτηση σε "προσωπικούς λόγους". Ο Γ. Αλογοσκούφης θέλει να επιλεγεί νέος διευθυντής δικής του εμπιστοσύνης".

    H City Press αναφέρει: "οι μεγάλες δυσκολίες οδήγησαν σε παραίτηση το διευθύνοντα σύμβουλο Δημήτρη Μανιατάκη. Δήλωσε πως θα ασχοληθεί με την προώθηση της βαλκανικής στρατηγικής της ΔΕΗ. Μεγάλη πτώση στην κερδοφορία της ΔΕΗ, εξαιτίας της αδυναμίας ελέγχου του μισθολογίου, της επιβάρυνσης της εταιρείας από τον τρόπο απελευθέρωσης της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας και της αύξησης των διεθνών τιμών των καυσίμων".

    Η ΝΙΚΗ προσθέτει ότι "αβέβαιο φαντάζει πλέον το μέλλον της άλλοτε κραταιάς ΔΕΗ, η οποία μέσα σε λιγότερο από τρία χρόνια γαλάζιας διακυβέρνησης όχι μόνο έχει δει την κερδοφορία της να συρρικνώνεται σχεδόν κατά 70%, αλλά αναγκάζεται να αλλάξει για τρίτη φορά διοίκηση.

    [13] Προσλήψεις

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ αναφέρεται σε "πακέτο" 5.640 προσλήψεων σε Υπουργεία- Οργανισμούς: 900 στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, 465 στο υπουργείο Δικαιοσύνης, 360 στον ΟΠΑΔ, 307 στον ΟΣΕ, 259 στο Δήμο Αιγάλεω, 172 στο ΕΚΑΒ , 170 στην Ολυμπιακή, 158 στην ΑΕΜΥ, 128 στην Τράπεζα της Ελλάδος, 120 στον ΕΛΓΑ και 309 μόνιμοι υπάλληλοι σε ασφαλιστικά ταμεία".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Wednesday, 17 January 2007 - 21:20:38 UTC