Read the Constitutions of Greece & Neighboring Nations Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 07-01-11

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 11/1/2007
  • [02] Άρθρο 16
  • [03] Κ. Καραμανλής
  • [04] ΔΕΗ
  • [05] Λούφα
  • [06] Επενδύσεις
  • [07] Κομισιόν
  • [08] Συνταξιοδότηση
  • [09] Ρυθμιστικό σχέδιο
  • [10] Διαδηλώσεις
  • [11] Άννα Διαμαντοπούλου
  • [12] Διαδοχική ασφάλιση
  • [13] Αναπηρικές συντάξεις

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 11/1/2007

    Η θέση του πρωθυπουργού για την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση, η συζήτηση του άρθρου 16 στη Βουλή, οι εργασιακές αλλαγές στη ΔΕΗ, η υπόθεση των φυγόστρατων και οι επενδύσεις από το Ντουμπάι στην Ελλάδα είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: Από κόσκινο οι αναπηρικές συντάξεις. Έλεγχος τώρα στο άλλο μεγάλο σκάνδαλο με τους ανάπηρους-"μαϊμούδες".

    ΑΝΩ ΚΑΤΩ: Νέο χτύπημα Βενιζέλου στον Γιώργο, ενώ στη Βουλή διαμορφώνεται ευρύτερη πλειοψηφία για το άρθρο 16.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Ναι του ΠΑΣΟΚ στο άρθρο 16. Πρωθυπουργός: Οι μεταρρυθμίσεις στην Παιδεία με τη μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση.

    Η ΑΥΓΗ: Ήταν μόνο η αρχή. Μεγάλα συλλαλητήρια χθες σε όλη τη χώρα.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Ανταρσία στο ΠΑΣΟΚ τρέμει ο Γιώργος. Δέχεται βροχή εισηγήσεων να αποχωρήσει από την ψηφοφορία για το άρθρο 16 για να μην εμφανίσει το κόμμα του εικόνα διάλυσης.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Πέντε συν δέκα δισ. ευρώ φέρνει στην Ελλάδα ο εμίρης του Ντουμπάι! Για επενδύσεις σε Υγεία, Πληροφορική, Τράπεζες, Τουρισμό και Ακίνητα.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Δέκα SOS για μεγαλύτερη σύνταξη. Ένας πλήρης ασφαλιστικός οδηγός.

    ΕΘΝΟΣ: ΔΕΗσεις για απολύσεις. Νεοφιλελεύθερο μανιφέστο Μανιατάκη στη ρότα Βουρλούμη.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Παρά τα δυναμικά συλλαλητήρια φοιτητών και εκπαιδευτικών σε όλη τη χώρα, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ... Αγνόησαν τα παιδία για την Παιδεία.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Αρχηγική εμφάνιση της Άννας Διαμαντοπούλου.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Ταμείο για το 16. Μέσα μπλουζ, έξω ροκ. Πέρασαν τις εξετάσεις κυβέρνηση - κόμματα - αστυνομία.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Πώς έστηναν τη μηχανή της λούφας. Πόρισμα αποκαλύπτει τα κόλπα με τις ιατρικές γνωματεύσεις.

    ΕΣΤΙΑ: Πρωτεύουσα των διαδηλώσεων. Απαράδεκτο το πολύωρο κλείσιμο του Κέντρου.

    ESPRESSO: Φρίκη στο πίσω κάθισμα. Η δικογραφία της Έδεσσας. Τι είπαν τα τρία παιδάκια για τον διεστραμμένο βενζινοπώλη και τα βρόμικα παιχνίδια του.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Συναίνεση στη Βουλή και ένταση στον δρόμο. Κ. Καραμανλής: Αδιαπραγμάτευτη η εκπαιδευτική μεταρρύθμιση.

    Ο ΛΟΓΟΣ: "Κατ' αρχήν" συναίνεση κυβέρνησης - ΠΑΣΟΚ στη Βουλή για τα μη κρατικά ΑΕΙ. Παρά τη διαφωνία Βενιζέλου, Λοβέρδου και άλλων βουλευτών.

    ΤΑ ΝΕΑ: Και στη ΔΕΗ ελεύθερες απολύσεις. Εφαρμόζουν μοντέλο ΟΤΕ.

    Η ΝΙΚΗ: "Ναι" μέσα, "όχι" έξω. Ξεκίνησε στη Βουλή η συζήτηση για το άρθρο 16.

    ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ: Ρεμούλα και απαλλαγή για 10.559 "παλικάρια" στη γαλάζια τριετία. Από "γκάφα" ολκής του υπουργείου Άμυνας μένουν αόρατες οι λίστες με τα ονόματα.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Δυναμικό ξεκίνημα αγώνα για δημόσια δωρεάν Παιδεία. Όχι στην αναθεώρηση του άρθρου 16.

    ΧΩΡΑ: Ριζική αλλαγή στο ρυθμιστικό σχέδιο της πρωτεύουσας. Νέο μοντέλο οικιστικής ανάπτυξης.

    TRAFFIC NEWS: Αστυνομικίνα εν ώρα... ερωτικής υπηρεσίας. Ο φίλος της βιντεοσκοπούσε (και μοίρασε παντού) την κορύφωση της πράξης τους.

    City Press: Το άρθρο 16 ενώνει Παπανδρέου και Καραμανλή. Συμφωνούν στη δημιουργία μη κρατικών πανεπιστημίων, διαφωνούν όμως για τον τρόπο εκσυγχρονισμού της ανώτατης παιδείας.

    Metro: "Καμπανάκι" ΕΕ για το κλίμα. Δραστικά μέτρα προτείνει η Κομισιόν, ώστε να αντιμετωπιστεί η υπερθέρμανση του πλανήτη.

    Metropolis: Ποιους και πότε συμφέρει η πρόωρη συνταξιοδότηση. Αλλαγές στον τρόπο υπολογισμού των συντάξεων έρχονται από την 1η/1/2008.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Ασφαλιστικό: Φως σε 27 γρίφους. Χρήσιμος οδηγός με όλες τις απαντήσεις.

    ΕΓΝΑΤΙΑ: Αλλάζουν δρομολόγια και... πορεία.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Δημόσιο ονειρεύονται 6 στους 10. Όνειρο ζωής η μονιμότητα για χιλιάδες εκπαιδευτικούς.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Πολιορκήθηκε η Βουλή για το άρθρο 16.

    [02] Άρθρο 16

    Η City Press αναφέρει ότι "συμφωνούν στη δημιουργία μη κρατικών πανεπιστημίων, διαφωνούν όμως για τον τρόπο εκσυγχρονισμού της ανώτατης παιδείας. Βενιζέλος, Κοσμίδης, Λοβέρδος, Κουλούρης "άδειασαν" επιδεικτικά την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Τα κόμματα της Αριστεράς και οι συνδικαλισμένοι πανεπιστημιακοί οργανώνουν δυναμικές εκδηλώσεις διαμαρτυρίας. "Λουκέτο" ξανά σε πολλές πανεπιστημιακές σχολές".

    Το ΠΟΝΤΙΚΙ γράφει ότι "αν στη Χαριλάου Τρικούπη μπορούσαν να αποφύγουν τη συζήτηση για το "16" θα το έκαναν πολύ ευχαρίστως. Γιατί αυτό που έχουν καταλάβει πολύ καλά είναι ότι κάποια στελέχη επιθυμούν ακριβώς το αντίθετο. Η ίδρυση μη κρατικών πανεπιστημίων δεν είναι καινούργιο θέμα βέβαια για το ΠΑΣΟΚ. Ο Γιώργος Παπανδρέου μάλιστα ήταν από τους πρώτους που επεσήμαναν δημοσίως την (διαφορετική) άποψή του, όταν ως υπουργός Εξωτερικών ψήφισε κόντρα στην επίσημη "γραμμή" της κυβέρνησης Σημίτη στην προηγούμενη αναθεώρηση".

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ σημειώνει ότι "υπό τον αγωνιστικό κλοιό χιλιάδων διαδηλωτών που κατέκλυσαν την πλατεία Συντάγματος, οι βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ από κοινού αποφάσισαν στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή την αντιδραστική αναθεώρηση του άρθρου 16 που ανοίγει το δρόμο όχι μόνο στην ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων, αλλά στη συνολική ιδιωτικοποίηση της δημόσιας Παιδείας".

    Η Traffic News προσθέτει ότι "επεισοδιακή η χθεσινή ημέρα κινητοποιήσεων για το Άρθρο 16. Οχτώ μέλη του ΠΑΜΕ το οποίο πρόσκειται στο ΚΚΕ προσήχθησαν το πρωί στο αστυνομικό τμήμα Συντάγματος, καθώς ανάρτησαν μεγάλο πανό στο κτίριο της Βουλής, το οποίο ανέγραφε συνθήματα σχετικά με τη σημερινή κινητοποίηση για την Παιδεία".

    Η ΝΙΚΗ επισημαίνει ότι "από την πρώτη κιόλας στιγμή της συζήτησης στη Βουλή για την αναθεώρηση του άρθρου 16 διαφάνηκαν τόσο οι διαφορετικές προσεγγίσεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ για τα μη κρατικά Πανεπιστήμια, όσο και η διγλωσσία της ΝΔ, που μπορεί σήμερα να αποφεύγει να κάνει χρήση του όρου "ιδιωτικά" στο πρόσφατο παρελθόν όμως ο ίδιος ο Θόδωρος Ρουσόπουλος μιλούσε ευθέως γι' αυτά".

    Ο ΛΟΓΟΣ υποστηρίζει ότι "με συναίνεση των ηγεσιών ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και εν μέσω δυναμικών διαδηλώσεων φοιτητών και εκπαιδευτικών σε όλη τη χώρα, ξεκίνησε χθες στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής η συζήτηση για την αναθεώρηση του άρθρου 16 του Συντάγματος για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια".

    Η Espresso τονίζει ότι "με μεγάλη συμμετοχή διαδηλωτών και περιορισμένης έκτασης επεισόδια κύλησε το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο που διοργανώθηκε στο κέντρο της Αθήνας, με αφορμή τη συζήτηση για την αναθεώρηση του άρθρου 16, που άρχισε χθες στη Βουλή. Την ίδια ώρα δεκάδες πανεπιστημιακά τμήματα τελούσαν υπό κατάληψη, ενώ σε 24ωρη απεργία βρίσκονται δάσκαλοι, καθηγητές και πανεπιστημιακοί".

    Σύμφωνα με την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ "ναι" στο πολύκροτο "Άρθρο 16" ετοιμάζεται να πει η πλειοψηφία της Βουλής. "Όχι" στο ξεπούλημα των μαθητών και των φοιτητών λέει τόσο το ΚΚΕ όσο και ο ΣΥΝ. Φωνές διαφωνίας στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ακούστηκαν από τους Ευάγγελο Βενιζέλο, Ανδρέα Λοβέρδο".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ γράφει ότι "θετικό είναι το πολιτικό ταμείο του άρθρου 16 για κυβέρνηση, κόμματα και Αστυνομία. Μέσα στη Βουλή ΝΔ και ΠΑΣΟΚ κινήθηκαν σε συναινετικούς τόνους, γεγονός που προοιωνίζεται μια ευρεία πλειοψηφία για τα ιδιωτικά ΑΕΙ κατά την πρώτη κρίσιμη ψηφοφορία στα τέλη Φεβρουαρίου. Έξω από τη Βουλή οι χιλιάδες διαδηλωτές έδωσαν διαφορετικό τόνο και χρώμα, χωρίς όμως επεισόδια με την ΕΛ.ΑΣ.".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ προσθέτει ότι "συμφώνησαν... διαφωνούντες, διεφώνησαν... συμφωνούντες, όμως οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν τόλμησαν να δηλώσουν ευθέως και ξεκάθαρα χθες στη Βουλή ότι τάσσονται υπέρ της αναθεώρησης του άρθρου 16 του Συντάγματος για τη λειτουργία μη κρατικών πανεπιστημίων στη χώρα μας. Αντίθετα, προτίμησαν να εκφράζουν εν κρυπτώ σε "πηγαδάκια" τη δυσφορία και δυσαρέσκειά τους για τη θέση του προέδρου τους στο άρθρο 16 ή να εξαπολύουν μύδρους για την εκπαιδευτική πολιτική της κυβέρνησης από βήματος για να καταλήξουν συμφωνούντες με την αναθεώρηση του επίμαχου άρθρου".

    Η ΑΝΩ ΚΑΤΩ αναφέρει ότι "ισχυρό χτύπημα στον Γιώργο Παπανδρέου επέφεραν οι "αντάρτες" του άρθρου 16 προκαλώντας μείζον εσωκομματικό θέμα στο ΠΑΣΟΚ την ώρα που εντός του Κοινοβουλίου διαμορφώνεται μια ευρύτατη πλειοψηφία, που ανοίγει και τυπικά το δρόμο για την ίδρυση μη κρατικών Πανεπιστημίων στη χώρα μας".

    Η ΑΥΓΗ υπογραμμίζει ότι "μαζί πρυτάνεις, πανεπιστημιακοί, φοιτητές, εκπαιδευτικοί, δημοκρατικοί πολίτες κατά των ιδιωτικών ΑΕΙ. Βαθύ ρήγμα στο ΠΑΣΟΚ προκαλεί η επιλογή Παπανδρέου να ψηφίσει με τη ΝΔ την αναθεώρηση του άρθρου 16. Σφυροκόπημα της δικομματικής συναίνεσης κατά της δημόσιας Παιδείας από Κωνσταντόπουλο και Κουβέλη"

    Σύμφωνα με την ΑΥΡΙΑΝΗ "διχοτόμηση στο ΠΑΣΟΚ προκάλεσε η συζήτηση στην Βουλή για το άρθρο 16 του Συντάγματος που ανοίγει τον δρόμο στην ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιώργος Παπανδρέου, παρά το γεγονός ότι έχει ταχθεί ευθέως υπέρ της αναθεώρησής του, αδυνατεί να επιβάλει την άποψη αυτή σε κορυφαία στελέχη του κινήματος, που το ένα μετά το άλλο έπαιρναν χθες τον λόγο και κατακεραύνωναν την επίσημη γραμμή του κόμματος".

    [03] Κ. Καραμανλής

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ γράφει ότι "αποφασισμένος να προωθήσει τις αλλαγές στην παιδεία είναι ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, εμμένοντας στην ανάγκη επίτευξης της ευρύτερης δυνατής συναίνεσης. Ο πρωθυπουργός θεωρεί αδιαπραγμάτευτη την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση, προκρίνει όμως τη συνεννόηση μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων και των εμπλεκόμενων φορέων. Για τον λόγο αυτό, όπως τονίζει σε συνομιλητές του, η κυβέρνηση θα αποφύγει τις βιαστικές κινήσεις".

    [04] ΔΕΗ

    ΤΑ ΝΕΑ υποστηρίζει ότι "το μοντέλο του ΟΤΕ προωθεί και στη ΔΕΗ η κυβέρνηση, με εργασιακές αλλαγές που οδηγούν σε ελεύθερες απολύσεις, προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ, μετατάξεις προσωπικού".

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ προσθέτει ότι "συνταγή ΟΤΕ θέλει για τη ΔΕΗ ο μάνατζερ της Επιχείρησης. Ζητεί μεταξύ άλλων "ευκαμψία" στις προσλήψεις και στις μετακινήσεις προσωπικού".

    [05] Λούφα

    Σύμφωνα με την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ "πόρισμα διοικητικής εξέτασης αποκαλύπτει την κομπίνα με τις ιατρικές γνωματεύσεις που αξιοποιούσαν ενδιαφερόμενοι για να πετύχουν τη λούφα. Μια καλοστημένη μηχανή όπου έγγραφα πήγαιναν χέρι με χέρι από τον ταξίαρχο γιατρό Μαν. Νιώτη στο Φρουραρχείο, στο Στρατολογικό Γραφείο και στην Επιτροπή Απαλλαγών, για να σταλεί εν τέλει το έγγραφο της απαλλαγής στο...σπίτι του ενδιαφερόμενου".

    [06] Επενδύσεις

    ΤΟ ΒΗΜΑ επισημαίνει ότι "με κεφάλαια ύψους πέντε δισ. ευρώ , ενισχύεται η Marfin Financial Group (MFG). Το ποσό αυτό, το οποίο μπορεί να αυξηθεί με τραπεζικό δανεισμό κατά 10 δισ. ευρώ επιπλέον, θα αποτελέσει το "καύσιμο" για επενδύσεις και εξαγορές τόσο στην Ελλάδα όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης "από το Κάιρο ως τη Μόσχα".

    [07] Κομισιόν

    Η metro υποστηρίζει ότι "δραστικά μέτρα για την αντιμετώπιση της υπερθέρμανσης του πλανήτη προτείνει το νέο ενεργειακό σχέδιο της ΕΕ, που παρουσίασε χθες η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Υπό το βάρος των ραγδαίων κλιματικών αλλαγών που απειλούν τον πλανήτη, η Κομισιόν, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, επισημαίνοντας ότι όλες οι χώρες, παγκοσμίως, θα πρέπει να προσπαθήσουν να επιτύχουν δύο στόχους: πρώτον, να περιορίσουν την αύξηση της θερμοκρασίας του πλανήτη στους δύο βαθμούς Κελσίου και, δεύτερον, να μειώσουν τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα κατά 30% έως το 2020".

    [08] Συνταξιοδότηση

    Η Metropolis γράφει ότι " αλλαγές στον τρόπο υπολογισμού των συντάξεων έρχονται από την 1/1/2008. Ποιους ασφαλισμένους συμφέρει και ποιους όχι η πρόωρη συνταξιοδότηση. Τι προτείνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού Οργανισμών Κοινωνικής Πολιτικής".

    [09] Ρυθμιστικό σχέδιο

    Η ΧΩΡΑ υποστηρίζει ότι "έως το καλοκαίρι του 2007 θα έχει αλλάξει το Ρυθμιστικό Σχέδιο της Αθήνας, που θα προβλέπει, μεταξύ άλλων, την εφαρμογή νέων τρόπων ένταξης περιοχών στο σχέδιο πόλεως, χωροθέτηση των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων για την ανάπτυξη των πέριξ περιοχών, νέα οικιστικά προγράμματα κ.α.".

    [10] Διαδηλώσεις

    Σύμφωνα με την ΕΣΤΙΑ "χθες έγινε η πρώτη μεγάλη διαδήλωσις του 2007, η οποία είχε ως συνέπεια την πλήρη παράλυση της Πρωτευούσης κατά τις εργάσιμες ώρες. Από το πρωί, η Αστυνομία έκλεισε το μεγαλύτερο τμήμα του Κέντρου, το οποίο παρεδόθη σε μερικές χιλιάδες διαδηλωτές που περιεφέροντο διαμαρτυρόμενοι για την αναθεώρηση του άρθρου 16. Και το σκηνικό αυτό συνεχίσθηκε και κατά τις απογευματινές ώρες".

    [11] Άννα Διαμαντοπούλου

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ μεταξύ άλλων γράφει τα εξής:"...ιδιαίτερη αίσθηση, πάντως, στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ προκάλεσε η άκρως επιτυχημένη εκδήλωση που πραγματοποίησε προχθές το βράδυ, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, η Άννα Διαμαντοπούλου. Η υπεύθυνη για τον καταρτισμό του προγράμματος του ΠΑΣΟΚ συνδύασε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πολιτικού της γραφείου με μια πραγματικά μεγάλη συγκέντρωση υποστηρικτών της. Πάνω από 2.000 άτομα συνωστίζονταν σε δύο πατώματα του ξενοδοχείου, ενώ κάποιοι έμειναν έξω".

    [12] Διαδοχική ασφάλιση

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ αναφέρει ότι "οι διατάξεις για τη διαδοχική ασφάλιση εφαρμόζονται μόνο μεταξύ ομοειδών φορέων. Μεταξύ Ταμείων Κύριας Ασφάλισης συμπεριλαμβανομένου και του Δημοσίου, μεταξύ επικουρικών, μεταξύ Ταμείων Πρόνοιας και μεταξύ φορέων υγειονομικής περίθαλψης. Δεν εφαρμόζονται οι διατάξεις αυτές μεταξύ Ταμείου Κύριας Ασφάλισης με Επικουρικό Ταμείο ή μεταξύ Επικουρικού και Ταμείου Πρόνοιας κ.λ.π.".

    [13] Αναπηρικές συντάξεις

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ γράφει ότι "από κόσκινο περνά το ΙΚΑ τις αναπηρικές συντάξεις ξεκινώντας ελέγχους από 5 νομούς, δύο εκ των οποίων έχουν προεπιλεγεί και είναι τα Χανιά και το Ηράκλειο Κρήτης, με στόχο να εντοπίσει τους μαϊμού αναπήρους καθώς τόσο στους δύο νομούς όσο και σε άλλους 18 διαπιστώνεται αδικαιολόγητα υψηλό ποσοστό συντάξεων αναπηρίας".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Thursday, 11 January 2007 - 21:59:04 UTC