Browse through our Interesting Nodes on Academic Institutions in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 26 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 08-05-21

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 21/5/2008
  • [02] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 21/5/2008

    Ποια θέματα κυριαρχούν: Το διατροφικό σκάνδαλο με το ακατάλληλο ηλιέλαιο που εισήχθη από την Ουκρανία και διοχετεύθηκε στην αγορά, η πρώτη μέρα των Πανελλαδικών Εξετάσεων,οι ελληνοτουρκικές σχέσεις και η υπόθεση της πώλησης του ΟΤΕ.

    Πρωτοσέλιδος βασικός τίτλος:

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Βόμβα στο τραπέζι μας. 18 κατηγορίες τροφίμων ύποπτες για ορυκτέλαιο".

    Η εφημερίδα γράφει ότι "ανεξέλεγκτες διαστάσεις λαμβάνει το διατροφικό σκάνδαλο με το ηλιέλαιο - βόμβα και την ανικανότητα των ελεγκτικών Αρχών να προστατεύσουν τους καταναλωτές. Την ώρα που καθημερινά εντοπίζονται νέες ποσότητες ύποπτου ηλιελαίου που εισάγονται στη χώρα, ο ΕΦΕΤ με καθυστέρηση εβδομάδων αποφάσισε την ανάκληση όλων των ποσοτήτων που εισήχθησαν στη χώρα μας από την 1η Ιανουαρίου προκειμένου να υποβληθούν σε έλεγχο".

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: "21.948 νέες προσλήψεις. Η κατανομή των θέσεων - Οι προθεσμίες".

    Η εφημερίδα αναφέρει ότι "21.948 ευκαιρίες εργασίας σε φορείς του Δημοσίου. 10.431 στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, 1.636 στο Δήμο Αθηναίων, 1.394 στο υπ. Υγείας, 900 στο ΙΚΑ, 700 στην ΕΤΑ, 194 στο υπ. Πολιτισμού, 188 στα ΕΛ.ΤΑ., 143 στους ΟΤΑ, 120 στην Τράπεζα Αττικής, 115 στον ΟΛΠ, 80 στην Επαγγελματική Κατάρτιση. Δύο προγράμματα για 1.750 ανέργους".

    Η ΑΥΓΗ: "Μεγάλη πολυεθνική τροφίμων στο σκάνδαλο του ηλιελαίου. Η κυβέρνηση κρύβει την τεράστια έκταση της απειλής για τους καταναλωτές".

    Σύμφωνα με την εφημερίδα, "σε εξέλιξη βρίσκεται κυβερνητική επιχείρηση συγκάλυψης της έκτασης του σκανδάλου του μολυσμένου ηλιελαίου. Η κυβέρνηση γνωρίζει -και αποκρύπτει από τους καταναλωτές- ότι μεγάλη πολυεθνική τροφίμων που ελέγχει σημαντικό μερίδιο της αγοράς στη χώρα μας απέκρυψε την εισαγωγή 10.000 τόνων ηλιελαίου από την Ουκρανία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της "Αυγής" αποκαλύφθηκε προχθές, Δευτέρα, από τιμολόγια που εντόπισε στέλεχος του ΕΦΕΤ".

    ΑΥΡΙΑΝΗ: "Χτύπημα στις συμμορίες των κερδοσκόπων που δηλητηριάζουν τον κόσμο ετοιμάζει η κυβέρνηση. Ενοποιούνται όλοι οι ελεγκτικοί μηχανισμοί και οι αρμοδιότητες μεταφέρονται στον υπουργό Γεωργίας Αλέξανδρο Κοντό".

    Η εφημερίδα τονίζει ότι "ως εδώ" είναι πλέον το μήνυμα της κυβέρνησης έναντι των συμμοριών που γέμισαν και αδίστακτα συνεχίζουν να γεμίζουν με δηλητήρια την αγορά όσο και της κερδοσκοπικής μαφίας που αλωνίζει χρόνια υπό το ένδυμα του μεσάζοντα. Η χθεσινή παραίτηση του προέδρου του ΕΦΕΤ σε συνδυασμό με την απόφαση να υπαχθεί συνολικά ο έλεγχος των τροφίμων στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης (μέσω ενοποίησης όλων των υπηρεσιών) σηματοδοτούν ριζοσπαστικές κινήσεις από πλευράς κυβερνητικού μηχανισμού, ο οποίος, εμφανίζει πλέον σαφή δείγματα αποφασιστικότητας".

    ΤΟ ΒΗΜΑ: "Διατροφικός πανικός! Αποσύρονται μαζικά δεκάδες προϊόντα. Η κυβέρνηση έδιωξε άρον άρον χθες τον πρόεδρο του ΕΦΕΤ".

    Η εφημερίδα γράφει ότι "παρ' ότι η ελληνική κυβέρνηση είχε ειδοποιηθεί από τις 23 Απριλίου από τη Γαλλία για το διατροφικό σκάνδαλο με το ηλιέλαιο, μόλις χθες το υπουργείο Ανάπτυξης αποφάσισε να αποσύρει από την κυκλοφορία όλα τα ηλιέλαια που έχουν εισαχθεί στη χώρα από τις αρχές Ιανουαρίου και προϊόντα που κρίνονται ύποπτα, όπως μαγιονέζες, μαργαρίνες κ.ά. Ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Χρ. Φώλιας απέπεμψε τον πρόεδρο του ΕΦΕΤ κ. Ευ. Λάζο. Το κενό ελέγχων και ενημέρωσης προκαλεί πανικό στους καταναλωτές".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: "ΕλΑΙος. Το έγκλημα κατά της υγείας μας παίρνει καταλυτικές διαστάσεις".

    Η εφημερίδα επισημαίνει ότι "όλα σχεδόν τα ηλιέλαια θεωρούνται ύποπτα. Ουδείς ουσιαστικός έλεγχος ασκείται στις εισαγωγές. Με 15 ημέρες καθυστέρηση αποσύρονται όλα τα ηλιέλαια από τα ράφια. Άγνωστο παραμένει το σύνολο των ποσοτήτων που εισήχθησαν. "Αποκεφαλίστηκε" η ηγεσία του ΕΦΕΤ. Βαρύτατες και γενικευμένες οι ευθύνες".

    ΕΘΝΟΣ: "Πνίγηκαν σε 10.000 τόνους ηλιέλαιο. Ανήμπορη η κυβέρνηση να προστατέψει τη δημόσια υγεία".

    Η εφημερίδα σημειώνει ότι "τηγανισμένο" στο βρώμικο ουκρανικό ηλιέλαιο η κυβέρνηση "ξεφορτώθηκε" χθες τον πρόεδρο του ΕΦΕΤ Ευάγγελο Λάζο, σε μια κίνηση απελπισίας που στόχο έχει να κατευνάσει τη σοκαρισμένη από το διογκούμενο καθημερινά νέο διατροφικό σκάνδαλο κοινή γνώμη. Ατελέσφορος όμως αποδεικνύεται ο κυβερνητικός αυτός ελιγμός, καθώς "φουσκώνει" επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία ο ποταμός του μολυσμένου με ορυκτέλαιο ηλιελαίου".

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Χθες φάνηκε το "ψεγάδι" στην Παιδεία. Στο πρώτο μάθημα των Πανελλαδικών για τη Νεοελληνική γλώσσα οι καθηγητές αναγκάστηκαν να εξηγήσουν στους μαθητές την λέξη "ψεγάδι".

    Σύμφωνα με την εφημερίδα, "μετά την "αρωγή" και την "βακτηρία" δεν άκουσαν έξι χρόνια στα θρανία μια κοινότυπη λέξη που χρησιμοποιεί ο λαός καθημερινά για το "ελάττωμα" και την "ατέλεια". Καταδείχθηκε περίτρανα η εξαγωγή στρατιών αγραμμάτων από τα Γυμνάσια και τα Λύκεια. Αριστούχοι στην ηλεκτρονική αναζήτηση και την αποστολή SMS, κουμπούρες κολοκοτρωνέϊκες στην γλώσσα. Η επεξήγηση ήταν προληπτική για το φόβο μην επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα άγνοιας προηγούμενων χρόνων".

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: "Τριπλή πρόκληση στο Αιγαίο από Τουρκία - ΝΑΤΟ - ΗΠΑ. Γκριζάρουν τον Αη Στράτη με αφορμή ΝΑΤΟϊκή άσκηση".

    Η εφημερίδα σημειώνει ότι "σε διπλωματικό ναρκοπέδιο κινείται η Ελλάδα μετά τη δεύτερη σε χρονικό διάστημα ενάμισι έτους αναβολή ΝΑΤΟϊκής άσκησης στην περιοχή του Αγίου Ευστρατίου που πέτυχε η Άγκυρα, με το αιτιολογικό ότι πρόκειται για αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη! Παράλληλα, αποκαλύπτεται ότι οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις είχαν προγραμματίσει ναυτική άσκηση με τη συμμετοχή υποβρυχίου νοτίως της Πελοποννήσου, η οποία ακυρώθηκε μετά από παρέμβαση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ ενόψει της επίσκεψής του στην Τουρκία".

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Η εκδίκηση της δόξας. Ιακώβου και άλλοι 24 της άρσης βαρών παραπέμπονται με βαρύτατες κατηγορίες".

    Η εφημερίδα γράφει ότι "στην απόλυτη απομυθοποίηση ενός ήρωα προέβη χθες ο εισαγγελέας Πρωτοδικών κ. Ανδρέας Καραφλός, χαρακτηρίζοντας τον Χρήστο Ιακώβου "εγκέφαλο και ενορχηστρωτή" του ντοπαρίσματος της εθνικής ομάδας άρσης βαρών. Συνολικά 25 πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση του ντόπινγκ βρίσκονται αντιμέτωποι με 9 κατηγορίες -σε βαθμό πλημμελήματος- που αφορούν τη χορήγηση, τη χρησιμοποίηση, αλλά και την παρασκευή απαγορευμένων ουσιών".

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Κόσκινο ο έλεγχος τροφίμων. Αλαλούμ υπηρεσιών που αλληλοεπικαλύπτονται και την πληρώνει ο καταναλωτής".

    Στο βασικό της θέμα η εφημερίδα επισημαίνει ότι "μαύρο σκοτάδι συνεχίζει να καλύπτει την πραγματική έκταση του διατροφικού σκανδάλου με το ουκρανικό ηλιέλαιο. Την ίδια στιγμή εντείνονται οι ανησυχίες των καταναλωτών για την ποιότητα των τροφίμων, καθώς κανείς "αρμόδιος" δεν μπορεί να μιλήσει με σιγουριά για τα προϊόντα στα οποία χρησιμοποιήθηκε το μολυσμένο ηλιέλαιο".

    ΕΣΤΙΑ: "Οπισθοδρομεί το πανεπιστήμιο. Το ΠΑΣΟΚ μπλοκάρει κάθε εξέλιξη".

    Η εφημερίδα τονίζει ότι "το ελληνικό πανεπιστήμιο πρέπει να προχωρήση προς τα εμπρός. Και βεβαίως πρέπει να επιτραπή η λειτουργία μη κρατικών πανεπιστημίων, ώστε να αρθή το σημερινό μονοπώλιο και το πανεπιστήμιο να λειτουργήση ανταγωνιστικά. Με την σημερινή στάση του το ΠΑΣΟΚ έχει αφήσει την Αριστερά να τορπιλλίζη κάθε προσπάθεια εκσυγχρονισμού του ελληνικού πανεπιστημίου. Όμως η Αριστερά είναι γνωστή για τις αναχρονιστικές θέσεις της".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Πανελλαδικές εξετάσεις με επιστροφή στην παράδοση".

    Η εφημερίδα επισημαίνει ότι "προχωρούμε προς μια σιωπηλή κατάργηση της βάσης του 10; Το υπουργείο δεν έκρυψε χθες κατά τη πρώτη μέρα των πανελλαδικών εξετάσεων, τη διάθεσή του τα θέματα να είναι τέτοιας... δυσκολίας, ώστε να εισαχθούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση όσο το δυνατόν περισσότεροι υποψήφιοι. Η αυλαία άνοιξε χθες σε όλα τα εξεταστικά κέντρα της χώρας με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας, που κρίθηκε εύκολο - θέμα της Έκθεσης ήταν οι αιτίες για τις οποίες έχουμε απομακρυνθεί από την παράδοση και πως θα επανασυνδεθούμε με αυτήν. Άλλος ένας τυφλοσούρτης που βγήκε από το ντουλάπι;"

    Ο ΛΟΓΟΣ: "Ηλιέλαιο για ...4χ4. Την παραίτησή του υπέβαλε ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ. Αποσύρονται όλες οι παρτίδες από τα ράφια."

    Σύμφωνα με την εφημερίδα, "την παραίτησή του υπέβαλε ο πρόεδρος του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων, Ευάγγελος Λάζος, μετά τις διαστάσεις που έλαβε η υπόθεση με το ηλιέλαιο. Η παραίτηση έγινε δεκτή από τον υφυπουργό Ανάπτυξης Γ. Βλάχο, ο οποίος ανακοίνωσε ότι προσωρινά καθήκοντα προέδρου θα ασκεί ο έως τώρα αντιπρόεδρος Αντώνης Ζαμπέλας".

    ΤΑ ΝΕΑ: "Χάος στα ράφια με ύποπτα προϊόντα, ενώ αποσύρουν όλα τα ηλιέλαια".

    Στο βασικό της θέμα η εφημερίδα σημειώνει ότι "γλιστρά πάνω στο ηλιέλαιο η κυβέρνηση: χθες, με καθυστέρηση αρκετών ημερών, ο ΕΦΕΤ ανακοίνωσε ότι αποσύρει όλες τις ποσότητες ηλιέλαιου που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά και εισήχθησαν από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και σήμερα, διότι δεν μπορεί "να ελέγξει για την ασφάλειά τους!".

    Η ΝΙΚΗ: " Σκάνδαλο με πολλές λαδιές. Ανησυχία για τον εφιάλτη με το μολυσμένο ηλιέλαιο".

    Η εφημερίδα γράφει ότι "βουλιάζει" και στο σκάνδαλο με το μολυσμένο ηλιέλαιο η κυβέρνηση Καραμανλή, η οποία απέπεμψε τον πρόεδρο του ΕΦΕΤ. Για διατροφικό βατερλό της κυβέρνησης κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ που ζητά απόδοση πολιτικών ευθυνών. Οι καταναλωτές δεν κρύβουν την ανησυχία τους, καθώς δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα όλες οι πτυχές της υπόθεσης, ούτε σε πόσα και ποια προϊόντα έχουν χρησιμοποιηθεί οι παρτίδες του επικίνδυνου ηλιέλαιου".

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "Οργανωμένη μαζική αγωνιστική δράση από το φοιτητικό και σπουδαστικό κίνημα".

    Η εφημερίδα αναφέρει ότι "εμμένει στην ολομέτωπη επίθεση στην Παιδεία η κυβέρνηση, προτάσσοντας την εφαρμογή του νόμου - πλαισίου, την προώθηση των ιδιωτικών πανεπιστημίων, συνδέοντας τόσο τα ιδιωτικά πανεπιστήμια όσο και την "ιδιωτικοποίηση" των δημοσίων με χορηγούς. Στην ίδια λογική και ο Ε. Βενιζέλος τονίζει ότι μπορεί χωρίς αναθεώρηση του άρθρου 16 να γίνουν τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, δείχνοντας ταυτόχρονα τη συναίνεση του ΠΑΣΟΚ στην εφαρμογή του νόμου -πλαισίου".

    Η ΧΩΡΑ: " Money show σε Media-ΠΑΟ. Τελικά πρόεδρος της αθηναϊκής ομάδας θα γίνει ο Ν. Πατέρας; Παλίρροια εκατομμυρίων ευρώ."

    Η εφημερίδα σημειώνει ότι "η νέα εποχή στην ομάδα του Παναθηναϊκού και οι διεργασίες στον χώρο των εκδόσεων και των Media, με στόχο την ενίσχυση των σφαιρών επιρροής στο εγχώριο πολιτικό και επιχειρηματικό σκηνικό, προοιωνίζοντας πολλά...γκολ μέσα στους προσεχείς μήνες σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν παράγοντες που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα".

    City Press: "Κρίση στον ΕΦΕΤ και στο πιάτο μας".

    Σύμφωνα με την εφημερίδα, "το επιμολυσμένο με ορυκτέλαιο ηλιέλαιο "έκαψε" τον πρόεδρο του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) Ευάγγ. Λάζο, ο οποίος χθες υπέβαλε την παραίτησή του στον υπουργό Ανάπτυξης Χρ. Φώλια και στον υφυπουργό Γ. Βλάχο, παραίτηση η οποία έγινε αμέσως δεκτή. Φαίνεται ότι η "σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι" ήταν η προχθεσινή ανακάλυψη νέας παρτίδας επιμολυσμένου ηλιέλαιου από την Ουκρανία,που έφθασε με πλοίο στο λιμάνι της Χαλκίδας".

    Metro: "Γλίστρησε στο λάδι. Παραίτηση του προέδρου του ΕΦΕΤ και προβληματισμός για τη λειτουργία του, μετά τις αποκαλύψεις για το ηλιέλαιο".

    Η εφημερίδα τονίζει ότι "σε παραίτηση οδηγήθηκε ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ, Ευάγγελος Λάζος, μετά τις διαστάσεις που έλαβε η υπόθεση με το ηλιέλαιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο στο υπουργείο Ανάπτυξης όσο και στο Μαξίμου επικρατεί έντονος προβληματισμός για τη γενικότερη λειτουργία του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων".

    Metropolis: "Παιδόφιλοι υπεράνω υποψίας..."

    Η εφημερίδα γράφει ότι "σκληρό παιδικό πορνό, με βιασμούς ακόμη και βρεφών, διακινούσε στο Διαδίκτυο διεθνές κύκλωμα παιδεραστών με πλοκάμια και στην Ελλάδα. Μέχρι χθες το βράδυ είχαν συλληφθεί 16 άτομα, ενώ η έρευνα περιλαμβάνει πάνω από 25 και μάλλον θα ακολουθήσουν και άλλα εντάλματα σύλληψης".

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: "Το κύκλωμα της φρίκης. Παιδική πορνογραφία σε Θεσσαλονίκη, Καβάλα".

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: "Έγκλημα κατά του ελληνικού λαού η νόθευση τροφίμων. Κατασχέθηκαν και 44 τόνοι φακές ως ακατάλληλες".

    [02] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

    ΕΞΠΡΕΣ: "Πτώση...παραγγελιών 10,4% στη μεταποίηση. "Καμπανάκι" για τη βιομηχανική παραγωγή και τον ρυθμό ανάπτυξης κατά το 2008".

    Στο βασικό της θέμα η εφημερίδα επισημαίνει ότι "σαφές προειδοποιητικό σήμα για νέα πτώση της βιομηχανικής παραγωγής τους επόμενους μήνες και κατ΄επέκταση για δυσμενείς επιπτώσεις στην ανάπτυξη και στην απασχόληση, εξέπεμψε χθες η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία. Οι νέες παραγγελίες στη μεταποίηση μειώθηκαν τον Μάρτιο εφέτος κατά 10,4%".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: " Στα 130 δολ. το πετρέλαιο. Κλονίζονται οικονομίες και αγορές".

    Η εφημερίδα σημειώνει ότι "τα στοιχεία για αναζωπύρωση του πληθωρισμού σε ΗΠΑ και Γερμανία, σε συνδυασμό με το νέο άλμα του πετρελαίου στα 129,60 δολ. δημιούργησαν νέο κλοιό πιέσεων στα χρηματιστήρια. Το κλίμα επιδεινώθηκε και από σειρά απαισιόδοξων εκτιμήσεων για το βάθος της πιστωτικής κρίσης και τις παρενέργειες στην πραγματική οικονομία".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Κινδυνεύει η ανάπτυξη. Στην καυτή ζώνη των συνεπειών της διεθνούς κρίσης η οικονομία".

    Η εφημερίδα γράφει ότι "χέρι" στην πραγματική οικονομία δείχνει να βάζει σιγά - σιγά η διεθνής ύφεση απειλώντας πλέον ευθέως την ανάπτυξη, την εκτέλεση του προϋπολογισμού αλλά και την οικονομική ευρωστία των ελληνικών επιχειρήσεων. Πράγματι, και μετά τη μεγάλη πτώση της οικοδομικής δραστηριότητας, η πορεία των βασικότερων οικονομικών δεικτών καταμαρτυρεί δραματική πτώση της ζήτησης και της αγοράς των βιομηχανικών προϊόντων και υπηρεσιών".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Σε δύσκολη συγκυρία δημόσια οικονομικά και παραγωγή. Το κρατικό χρέος αυξήθηκε 7,8 δισ. ευρώ στο α΄τρίμηνο".

    Η εφημερίδα τονίζει ότι "ισχυρό σήμα κινδύνου εκπέμπουν ο κρατικός Προϋπολογισμός και το δημόσιο χρέος, καθώς εμφανίζονται εκτός τροχιάς και στόχων, στους πρώτους μήνες του έτους. Τα έσοδα του Προϋπολογισμού στο τετράμηνο Ιανουαρίου - Απριλίου υπέστησαν καθίζηση, καθώς αυξήθηκαν κατά 6,3% έναντι στόχου 12,1%. Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλεί η αύξηση των εισπράξεων από το ΦΠΑ, μόλις 1% έναντι στόχου 13,6%".


    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Wednesday, 21 May 2008 - 15:46:19 UTC