Visit our archive of Documents on Greece & the Former Yugoslav Republic of Macedonia (FYROM) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 98-10-21

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 21/10/1998


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [2] Συσκέψεις για αποτέλεσμα εκλογών
  • [3] Οικονομική πολιτική
  • [4] Ελληνοτουρκικές σχέσεις
  • [5] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [6] Αυτοκίνητο-Αλλαγές στην ασφάλιση

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Οι συσκέψεις των κομμάτων για τα εκλογικά αποτελέσματα, οι ελληνοτουρκικές σχέσεις και το Κυπριακό είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Η μάνα στο σκαμνί, επειδή ο γιός της μετείχε σε συμμορία.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): ΝΔ 42% πρώτο κόμμα. Συνολικά τα αποτελέσματα για όλη την Ελλάδα. Συγκριτικοί πίνακες με τις βουλευτικές εκλογές.

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Σημίτης: Οι εντιμότατοι φίλοι μου. Συμφώνησαν για Αιγαίο- Εδωσαν τα χέρια για πετρέλαια.

    ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ: Ακρα... της ήττας σιωπή. Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ συμφώνησαν να μη μιλήσουν. Η έκρηξη αναμένεται στη σημερινή Κοινοβουλευτική Ομάδα.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Συντάξεις: ποιές κινδυνεύουν. Μεγάλα ταμεία στα πρόθυρα πτώχευσης. Δεν έχουν να πληρώσουν σε ΟΤΕ, ΕΛΤΑ, ΟΣΕ. Το ταμείον θα είναι μείον και για δώρα.

    Η ΑΥΓΗ: Αρχισε η διαμάχη για το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ. Πεντέμισι ώρες συνεδρίαζαν χθές στο "Μαξίμου" για τις εκλογές.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Επικίνδυνος για τη χώρα ο τυχοδιωκτισμός του Καραμανλή. Μετά το Μάνο και ο Σουφλιάς καταδικάζει τις ανίερες συμμαχίες της ΝΔ.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Εμφύλιος στο Μαξίμου. Κατάπιαν τη γλώσσα τους έπειτα απο τη μαραθώνια αυτοκριτική. Σκέπτονται τώρα πρόωρες εκλογές με εκλογικό νόμο στα μέτρα τους.

    ΕΘΝΟΣ: Το μήνυμα μπορεί να περιμένει.. Σύνοδος "κορυφαίων": τόλμη στην κριτική, ατολμία στις αποφάσεις.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Και τώρα.. ο τρίτος γύρος στην Κοινοβουλευτική Ομάδα. Τα αποτελέσματα Α'και Β'γύρου "οξείδωσαν" το ΠΑΣΟΚ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Μαύρο σχέδιο για την καρέκλα. Ο κ. Λαλιώτης έριξε στο τραπέζι τη συνεργασία του ΠΑΣΟΚ με τα κόμματα της Αριστεράς σε μετεκλογική κυβερνητική σύμπραξη.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Υπουργοί ζητούν ανασχηματισμό. Συλλογική ηγεσία απαιτεί η Βάσω. Διστάζει ο πρωθυπουργός. Στόχος ανώτατων στελεχών ο Γιαννόπουλος.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Πέντε ώρες αυτοκριτική. Ανατομία του μηνύματος απο Σημίτη και 9 στελέχη.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ:5 επιταγές που πρέπει να εξοφλήσει ο Σημίτης.9 στους 10 ζητούν αποτελεσματικότητα-κοινωνική ευαισθησία.

    ΕΣΤΙΑ: Το "καρδιογράφημα" της Σοφοκλέους. Η καθημερινή αυξομείωσις του γενικού δείκτου τιμών τιμών ΧΑΑ.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Και αριστεροδέξια σενάρια.. υπερυψώνοντας την εικόνα της ΟΝΕ ο κ. Σημίτης τώρα αναφωνεί: Οσοι πιστοί προσέλθετε.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Ανοίγματα Σημίτη προς διαφωνούντες. Εκτός Οικονομίας οι διορθωτικές κινήσεις στην κυβερνητική πολιτική.

    ΤΑ ΝΕΑ: Αλλαγές ναι.. αλλά όχι τώρα, απαντά ο Σημίτης. Πρωτοβουλίες ζήτησαν όλοι στην 5ωρη σύσκεψη.

    ΝΙΚΗ:6ωρη ανάλυση χθές των μηνυμάτων. Αρχισαν οι συσκέψεις στο ΠΑΣΟΚ.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Νέα δυναμική κυοφορείται μέσα στο λαό. Εκτιμήσεις για τις νομαρχιακές και δημοτικές εκλογές.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Φέρνει αλλαγές η ψήφος διαμαρτυρίας. Τι θα ανακοινώσει σήμερα ο πρωθυπουργός.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Η νέα λαϊκή ισχύς τον υποχρεώνει σε πρωτοβουλίες. Καραμανλής ο μεγάλος κερδισμένος των εκλογών.

    [2] Συσκέψεις για αποτέλεσμα εκλογών

    ΤΑ ΝΕΑ υποστηρίζουν οτι "ναί είπε χθές ο πρωθυπουργός στις αναγκαίες αλλαγές στην κυβερνητική πολιτική και στο ΠΑΣΟΚ, ζητώντας όμως να προηγηθεί συζήτηση στα αρμόδια κυβερνητικά και κομματικά όργανα, προκειμένου να εξειδικευθούν οι σχετικές πρωτοβουλίες. Κατά την 5ωρη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας και της Κυβερνητικής Επιτροπής τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ προχώρησαν σε επίμονες επισημάνσεις για ανάληψη πρωτοβουλιών που θα βγάλουν το ΠΑΣΟΚ απ'την κρίσιμη καμπή".

    Η ΑΥΓΗ γράφει οτι "κατευθείαν απο τη δοκιμασία των εκλογών το ΠΑΣΟΚ εισέρχεται στην περιπέτεια του συνεδρίου του. Χθές η κοινή συνεδρίαση της κυβερντηικής επιτροπής και της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, στο Μέγαρο Μαξίμου, διήρκεσε πεντέμισι ώρες. Συμφωνήθηκε να μην γίνουν διαρροές και να διαφυλαχθεί η εικόνα της κομματικής ενότητας, τουλάχιστον σε ηγετικό επίπεδο, σε αντίστιξη προς τον θρυμματισμό της στο επίπεδο της βάσης προεκλογικά. Ωστόσο οι διαφωνίες ήταν φανερές και προβλέπονται εκρηκτικές".

    Η ΕΣΤΙΑ αναφέρει οτι "με πλέγμα αλληλοσυγκρουομένων απόψεων το ΠΑΣΟΚ επιχειρεί να ανδράση είς το αποτέλεμσ ατνω δημοτικών - νομαρχιακών εκλογών, ενώ ο πρωθυπουργός που εδέχθη πολύπλευρον πίεσιν δια αλλαγήν προσώπων και πολιτικής κατά την χθεσινήν συνεδρίασιν της Κυβερνητικής Επιτροπής-Εκτελεστικής Γραμματείας, αναμένεται κατά την σημερινήν συνεδρίασιν της ΚΟ να κωδικποιήση τας εισηγήσεις και να οριστικοποιήση τας ιδικάς του αποφάσεις".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ σημειώνει οτι "υπο καθεστώς ισχυρότατης πίεσης ο κ. Σημίτης αναζητεί πολιτική διέξοδο σε υπερβατικά σχήματα συνεργασιών τόσο προς τα δεξιά, όσο και προς τα αριστερά του διχαχμένου ΠΑΣΟΚ, του κόμματος που χαρακτηρίεται απο το περιβάλλον του "δεινόσαυρος" τεραστίων διαστάσεων, με κουλτούρα νομής της εξουσίας και τίποτε άλλο".

    Η ΝΙΚΗ προσθέτει οτι "επί 6 ώρες συνεδρίαζε χθές η Πολιτική Γραμματεία του ΠΑΣΟΚ και η Κυβερνητική Επιτροπή, υπο τον Κώστα Σημίτη. Εχοντας στο τραπέζι το "μήνυμα" τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ έκαναν αναλύσεις, πρότειναν λυσεις, έθεσαν εμμέσως θέμα ανασχηματισμού και συμμετοχής όλων των τάσεων στα ανώτερα κομματικά όργανα".

    Σύμφωνα με την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, "ενώ συνεδριάζει σήμερα η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ για να κάνει αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, ο Κ. Σημίτης και εννέα κορυφαία στελέχη στυζήτησαν χθές επί πέντε ώρες, έκαναν αυτοκριτική, διαπίστωσαν οτι φταίει κυρίως η κακή εικόνα του κόμματος και αποφάσισαν να βελτιώσουν πλευρές της κυβερνητικής πολιτικής. Δεν φαίνεται στον ορίζοντα ανασχηματισμός, αν και ορισμένοι τον εισηγούνται στον πρωθυπουργό".

    Το ΕΘΝΟΣ επισημαίνει στο σχόλιό του μεταξύ άλλων "αποδοτική, υπο μία έννοια, υπήρξε η χθεσινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας και της Κυβερνητικής Επιτροπής, που είχε ως στόχο την ανάλυση των αποτελεσμάτων των δημοτικών εκλογών και την αναζήτηση των κινήσεων εκείνων που θα συμβάλουν στην ανατροπή του δυσμενούς για το ΠΑΣΟΚ κλίματος που έχει διαμορφωθεί απο την Κυριακή το βράδυ. Και ήταν αποδοτική η χθεσινή συνεδρίαση, διότι η ανάγνωση και μόνο της εκδοθείσης ανακοίνωσης αποδεικνύει πως ούτε μετατοπίσεις ευθυνών επιχειρήθηκαν αλλά ούτε και εύκολες δικαιολογίες αναζητήθηκαν".

    Κατά τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ, "ενδεικτικό της σύγχυσης και της αμηχανίας που επικρατεί στην κυβέρνηση, μετά τη συντριβή στις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές, είναι οτι πρωτοκλασάτοι υπουργοί ζήτησαν χθές ανασχηματισμό. Η Βάσω Παπανδρέου μίλησε για "μεγάλη ήττα του ΠΑΣΟΚ" και απαίτησε συλλογικές αποφάσεις, ενώ τρείς τουλάχιστον υπουργοί στράφηκαν κατά του Β. Γιαννόπουλου. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός μίλησε για ανάγκη δεξιάς στροφής προκαλώντας τη δυσφορία του κ. Τσοχατζόπουλου. Σήμερα στην ΚΟ αναμένεται κλιμάκωση των αντιπαραθέσεων".

    Ο ΛΟΓΟΣ υπογραμμίζει οτι "μετά απο πέντε ώρες κοινής συνεδρίασης της κυβερνητικής επιτροπής και της πολιτικής γραμματείας, χθές στο Μέγαρο Μαξίμου υπο την προεδρία του πρωθυπουργού Κ. Σημίτη τα μέλη των δύο οργάνων εξλήλθαν φανερεά ικανοποιημένα. Η πραγματικότητα όμως είανι τελείως διαφορετική και οι πληροφορίες κάνουν λόγο για βαρύ κλίμα και προβληματισμένο πρωθυπουργό".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) εκτιμά οτι "Χρυσή ευκαιρία" για τον πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη απεδείχθη η χθεσινή εκδήλωση του Ιδρύματος Ανδρέα Παπανδρέου, προκειμένου να βγεί απο τη δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει απο το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών. Ο πρωθυπουργός, ο οποίος προλόγισε τη διάλεξη του οικονομολόγου Νομπελίστα Amartya Sen, επιδίωξε να δημιουργήσει δίαυλο επικοινωνίας με το παλαιό ΠΑΣΟΚ εν όψει και της σημερινής μάχης στην κοινοβουλευτική ομάδα, όπου θα δώσει εξηγήσεις για την αποτυχία της παράταξης στις εκλογές".

    [3] Οικονομική πολιτική

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ γράφει οτι "σε "μάθημα" προς τον πρωθυπουργό Κ. Σημίτη για την οικονομική πολιτική που εφαρμόζει εξελίχθηκε η χθεσινή διάλεξη του διεθνούς φήμης Ινδού νομπελίστα Αμάρτια Σέν για τον Ανδρέα Παπανδρέου, που διοργάνωσε το ομώνυμο ίδρυμα στην Παλαιά Βουλή. Ο παριστάμενος πρωθυπουργός άκουσε τον Ινδό διανοούμενο να ανατρέπει εκ βάθρων την πολιτική των άτεγκτων οικονομικών μεγεθών, των άκαμπτων αριθμητικών στόχων και της κοινωνικής αναλγησίας, υπενθυμίζοντας μάλιστα την άκρως αντίθετη φιλοσοφία που επαγγέλθηκε και εφάρμοσε -αν και εσφαλμένα- ο αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου".

    Η ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ αναφέρει οτι "οι ελπίδες που καλλιεργήθηκαν μέσω διαρροών για ελαφρύνσεις στον προϋπολογισμό του 1999 κράτησαν όσο και το προεκλογικό κλίμα. Ο κ. Παπαντωνίου ξεκαθάρισε χθές οτι ο προϋπολογισμός που θα κατατεθεί στις 4 ή 11 Νοεμβρίου θα είναι αυστηρός, δεν θα προβλέπει φοροαπαλλαγές και θα υπηρετεί την κυβερνητική πολιτική, η οποία θα τηρηθεί απαρέγκλιτα, παρά το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών".

    [4] Ελληνοτουρκικές σχέσεις

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) υποστηρίζει οτι είναι "όλοι εναντίον ενός.. Μόνη της έχει απομείνει να αγωνίζεται η Ελλάδα για να ανατρέψει την πρόταση του Ευρωπαίου επιτρόπου Βάν ντεν Μπρούκ περί διπλής χρηματοδότησης της Τουρκίας, η οποία συζητείται σήμερα επίσημα στο Στρασβούργο".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ γράφει οτι "με αιφνίδια δέσμευση δύο περιοχών εντός του FIR Αθηνών και Λευκωσίας μεταξύ Ρόδου και Κύπρου, για δήθεν αεροπορικές ασκήσεις TASMO, η Τουρκία επιδιώκει να οξύνει την ένταση και να πλήξει τις κοινές ελληνοκυπριακές ασκήσεις "Νικηφόρος" και "Τοξότης", χωρίς ωστόσο να τα καταφέρνει, καθώς τα σχέδιά της έχουν αποκαλυφθεί".

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ αναφέρει οτι "οι "εταίροι" στην ΕΕ βρήκαν τη "νομική φόρμουλα" για να παρακαμφθεί το ελληνικό βέτο και να ξεκινήσουν οι εκροές των ECU προς την Τουρκία. Η αγοπορημένη αντίδραση της Αθήνας μάλλον περιγράφει πως η κυβέρνηση αποδέχθηκε τα τετελεσμένα".

    Σύμφωνα με την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, "νέες αρνητικές για τη χώρα μας εξελίξεις στο θέμα της χρηματοδότησης της Αγκυρας απο την ΕΕ με παράκαμψη του "veto" της Αθήνας συνέβησαν χθές στις Βρυξέλλες και έτσι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναμένεται σήμερα παρά τις ελληνικές αντιρρήσεις, να υιοθετήσει τις προτάσεις Βαν ντεν Μπρούκ".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ σημειώνει οτι "ύπουλο σχέδιο για την κορύφωση της έντασης στο Αιγαίο και στην κύπρο έχουν θέσει σε εφαρμογή οι Τούρκοι στρατηγοί, ενώ βρίσκοτναι σε εξέλιξη ελληνικά και κυπριακά στρατιωτικά γυμνάσια. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες τις τελευταίες μέρες περισσότερα απο 20 τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη έχουν μετασταθμεύσει απο τα αεροδρόμια της Σμύρνης και της Προύσας στη βάση της Αττάλειας, ενώ στα τουρκικά παράλια έχουν συγκεντρωθεί ισχυρές χερσαίες δυνάμεις".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ προσθέτει οτι "έντονο παρασκήνιο με φόντο την παράκαμψη του ελληνικόυ βέτο για τη χρηματοδότηση της Τουρκίας βρίσκεται το τελευταίο διάστημα σε πλήρη εξέλιξη. Πρωταγωνιστής αυτής της προσπάθειας ο Κοινοτικός Επίτροπος Χάνς βάν Ντεν Μπρούκ ο οποίος καταθέτει στη σημερινή κρίσιμη για τα ελληνικά συμφέροντα, συνεδρίαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις Βρυξέλλες, μια "εναλλακτική" πρόταση, μέσω της οποίας επιχειρείται σκανδαλωδώς η παράκαμψη των ελληνικών ενστάσεων, χαρακτηρίζοντας το όλο θέαμ νομικής κα πολιτικής υφής".

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ επισημαίνει οτι "προεόρτια ενός θερμού πενθημέρου, εν όψει των ασκήσεων "Νικηφόρος" -"Τοξότης" αποτελούν σύμφωνα με εκτιμήσεις στρατιωτικών αξιωματούχων, το χθεσινό μπαράζ παραβάσεων και παραβιάσεων στο ανατολικό Αιγάιο καθώς και η"παρενόχληση" ενός μεταγωγικού αεροσκάφους C-130, το οποίο μετέφερε στην Κύπρο στρατιωτικό υλικό που θα χρησιμοποιηθεί στις ασκήσεις".

    Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ τονίζει οτι "η αίσθηση που προκάλεσε η χθεσινή αποκάλυψη της "Α" για το περιεχόμενο των συνομιλιών Γιλμάζ-Σημίτη στην Αττάλεια ήδη προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις σε όλο το φάσμα του πολιτικού (και όχι μόνο ) σκηνικού. Η "ΝΑΤΟποίηση" του Αιγαίου με τον τρόπο που προωθείται -οπως αποκαλύψαμε-επιβεβαιώθηκε και απο τον επίτιμο αρχηγό του ΓΕΕΘΑ, πρώην υφυπουργό Αμυνας πτέραρχο κ. Ν. Κουρή ο οποίος τόνσιε οτι "οι Αμερικανοί μας περνάνε το δηλητήριο σε δόσεις".

    (Γ. Π.)

    [5] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Τα βασικά θέματα του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι τα εξής: η ρύθμιση θεμάτων για την ασφάλιση των αυτοκινήτων, οι εκτιμήσεις των κομμάτων για τα εκλογικά αποτελέσματα, η επικείμενη εισαγωγή νέων εταιρίων στο Χρηματιστήριο Αθηνών, η ομιλία του Ινδού νομπελίστα Α. Σεν στην Αθήνα και η άνοδος τιμών στα μεγάλα Διεθνή Χρηματιστήρια.

    ΓΕΝΙΚΗ Δημοπρασιών: ``Συνεχίζεται η υπερχρέωση των ελληνικών νοικοκυριών - Κατά 30% αυξήθηκαν τα δάνεια καταναλωτικής πίστης τον Ιούλιο. ''

    ΕΞΠΡΕΣ: ``Στο ΠΑΣΟΚ αναζητούν τις απαραίτητες αλλαγές πολιτικής - Εξαιρείται η οικονομία

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: ``Πέντε ηχηρά "ναι" στον ανασχηματισμό - Ο. Κ. Σημίτης διστάζει να λάβει κρίσιμες αποφάσεις. ''

    ΚΕΡΔΟΣ: ``"Φοροτρομοκρατία" για όσους δεν μειώνουν τις τιμές - Το ΣΔΟΕ εντάσσεται στη... μάχη κατά του πληθωρισμού. ''

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: ``40 εταιρίες στο στόχαστρο ΑΧΕ και τραπεζών - Παρά την κρίση ετοιμάζονται για τη Σοφοκλέους. ''

    [6] Αυτοκίνητο-Αλλαγές στην ασφάλιση

    Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ αναφέρει ότι: ``Στη χθεσινή σύσκεψη του υφυπουργού Ανάπτυξης κ. Μ. Χρυσοχοϊδη με το προεδρείο της Ενωσης Ασφαλιστικών Εταιρείων Ελλάδος συμφωνήθηκε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για τον εκσυγχρονισμό της ασφαλιστικής αγοράς, που θα περιλαμβάνει, επί πλέον, την αντικειμενικοποίηση των υλικών ζημίων, την πληρωμή και αποζημίωση από την εταιρία του παθόντος κα. Για το επίμαχο ζήτημα των ανασφάλιστων οχημάτων αποφασίσθηκε να θεσπισθεί ποινή αφαίρεσης ενός χρόνου της άδειας κυκλοφορίας. ''

    (Γ. Π.)


    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03 run on Wednesday, 21 October 1998 - 7:49:57 UTC